sali de aerobic Cluj

•  
    • 31 mesaje
    25 Aug 2006, 13:53
    0 0
    exista sali de aerobic,fitnes in CLuj care ofera facilitati studentilor?daca da as vrea si eu niste adrese, mersi evelor
  •  
    • 10 mesaje
    26 Aug 2006, 09:20
    0 0
    Da sigur ca exista.sunt mai multe dar eu merg la Energy.Este una pe strada N.Titulescu si inca una pe Calea Manastur,si ofera reduceri pt studenti.Incearca,eventual da un tel inainte sa te informezi.
  •  
    • 31 mesaje
    26 Aug 2006, 11:50
    0 0
    mesi Sorco,care sunt tarifele aproximative?ai idee?
  •  
    • 23 mesaje
    30 Aug 2006, 12:33
    0 0
    Buna! M-am interesat si eu de tarife. Eu stau langa Interservisan si pot sa-ti spund despre cele doua sali de acolo. La Energy (fitness) pentru studenti abonamentul este de 45 ron/15 zile, respectiv 90/luna. La StudiGym (aerobic, step si tae-b abonamentul este de 40 ron/luna. Au si sauna iar in septembrie va fi promotie (15 ron/5 sedinte sauna). Eu o sa incep de la 1 la StudioGym.
    La alte sali nu mai stiu dar voi mai cauta... eu as vrea sa fac dance aerobic si singurul loc in care stiu ca se face e FistiQ.
    Apor la antrenat
  •  
    • 20 mesaje
    18 Mar 2007, 17:22
    1 0
    salut fetelor, si eu sunt din cluj si as fi interesata de o sala de aerobic undeva in centru care sa aiba instructori care sa se ocupe de tine samd. Pana acum mergeam undeva in marasti, era ok dar e cam departe si nu prea ajung pe acolo. Imi puteti da un sfat?
  •  
    • 1 mesaje
    8 Iul 2008, 14:34
    0 0
    Aici gasiti informatii despre o sala faina din Cluj:
    www.anitahealthcenter.ro
  •  
    • 1639 mesaje
    9 Iul 2008, 23:21
    2 0
    -sala de fitness pe strada Scortarilor(Marasti) deasupra la Oncos
    -sala de fitness in complexul Posta noua(Marasti)
    -sala de fitness la etajul 3 sau 4 in Piata Marasti
    -sala de fitness Performa pe str. Louis Pasteur
    -sala de fitness Olympus Wellness Center pe str. Victor Babes
    -sala de fitness Aiyana pe Str. Ion I. C. Bratianu
    -sala de fitness Body Fresh pe Str. Miraslau
    -Studio Gym pe str. Str. Nicolae Pascaly
    -Clubul Sportiv Radical Power pe str. Observatorului
    -Neogym Str. Viilor
    -Oxigen Str. Iasilor

s.a.m.d
    search pe google sali de fitness cluj si pe cluj4all e plin...
  •  
    • 1 mesaje
    30 Iul 2008, 16:24
    0 0
    buna, nu stiti o sala unde se face aerobic in Gheorgheni in afara de Studio Gym? Si stie cineva detalii despre Oxigen de pe str. Iasilor?
  •  
    • 2 mesaje
    24 Ian 2009, 13:06
    0 0
    salut vreau sa va zic ca eu merg la studio gym din gheorgheni , si e super tare, este o instructoare foarte buna de aerobic , si au preturi foarte bune ,adica 55 ron pe luna ,si in plus au sauna , masaj la preturi foarte bune ,mai este si o instructoare de tae-bo foarte tare ,si am aflat ca in curand vor avea si cosmetica la niste preturi foarte mici...e super sala si fetele de acolo..in plus,aerobicul de aici da niste rezultate tare bune..eu am slabit de numa..
  •  
    • 2 mesaje
    24 Ian 2009, 13:10
    0 0
    la energy au preturi fff mari si e plin de fitosi de cartier..da sala din gheorgheni mai e si cristal body care e super si tot asa are preturi ff mici ,adica 55 ron pe luna..e super tare sala de fitness. studio gym este exact langa cristal body ,au preturi super acceptabile..eu cu multe prietene merg acolo..
  •  
    • 4 mesaje
    24 Ian 2009, 13:23
    0 0
    salut fetelor, vreau sa va zic ca eu mai merg cu 4 prietene la studio gym dar mergem in paralel si la cristal body ,sunt la interservisan si sunt pe acelasi palier ,la studio gym facem aerobic si la cristal body facem fitness ,e super atre si nu e scump deloc ,doar 55 ron abonamentul pe luna la fiecare dintre sali ...sora mea a mers la masaj aici si eu un pret super atre abonamentul de 45 de min la 250 de lei de 10 sedinte, si ai si sedinte de saune incluse..iar acum o sa faca cosmetica epilari la super preturi..
  •  
    • 4 mesaje
    24 Ian 2009, 13:26
    0 0
    da am vb si eu cu o tipa de la sala si mi-a zis ca va fii cosmetica epilari la preturi de studenti..eu am intrebat-o cam cat o sa ma coste un epilat inghinal total,cu axila si picioare lung de tot si a zis ca cam in jur de vreo 29 de lei...la elle plateam 70 de lei doar pentru un epilat lung pe picioare..deabia astept
  •  
    • 4 mesaje
    24 Ian 2009, 13:28
    0 0
    da exista o sala in gheorgeni la interservisan studio gym i zice e super atre si are preturi fff mici..eu stau in marasti si in fiecare zii merg acolo.inclusiv sambata..
  •  
    • 24 mesaje
    24 Mar 2009, 23:41
    0 0
    Da, StudioGym... da... dar in ultima vreme m-au dezamagit rau de tot.... E drept au preturi bune, m-am obisnuit cu instructoarea, dar nu mai au locuri... cica iti faci abonament pe 30 de zile si cand ajungi sa iti faci programarea.... mumu... nu au locuri... si nu poti face programare decat cu o zi inainte.... dar ce e foarte ciudat.... cum se ocupa locurile asa repede (de fapt stiu cum sta treaba... unele cliente sunt "tratate" special si isi fac programari cu 2-3 zile inainte desi, cica nu e voie), iar restul clientelor... raman cu banii dati si nu pot merge ca nu sunt locuri . Si patronii astia lacomi... de ce nu se pot limita la un numar de cliente, daca nu au locuri destule? Sunt foarte revoltata . Dezamagire totala!!!!
  •  
    • 4 mesaje
    15 Apr 2009, 10:57
    0 0
    nu e adevarat,ceea ce zici tu cu locurile..eu de exemplu nu vin la aerobic decat de 3 ori pe saptamana,si atunci normal ca daca vin luni la sala de exemplu,si nu mai vin pina miercuri de exemplu normal ca ma programeaza..ai inteles tu gresit,nu neaparat ca de pe o zi pe alta numa,doar ca numai de la un antrenament la altul...oricum eu nu ma las ca e prea tare la sala asta,e foarte fain..si merg la cosmetica la epilat cu 29 de lei ma epilez pe picioare,inghinal si la axila..si e foarte fain si ieftin si tipa e super draguta..si a avut o super rabdare cu mine..poate ne vdm pe la sala..pusi papa
  •  
    • 1 mesaje
    15 Sep 2009, 14:43
    0 0
    Buna , eu merg la o sala care nu de mult s-a deschis Lady's Gym, undeva in Piata M.Viteazu, str.Croitrilol22, vis a vis de Medicala III, e exclusiv feminin, au preturi foarte ok, si un personal de nota 10 la fel si instructoarea, cred ca asta conteaza foarte mult. Va las un nr de tel: 0753453230
  •  
    16 Sep 2009, 00:37
    0 0
    Ciao. Eu sunt instructor de fitness la Olympus Wellness Center de pe Victor Babes 33. Exista reduceri pentru studenti. Mai multe poti afla pe saitul salii..