ce facem cu celulita?

•  
    • 139 mesaje
    24 Aug 2006, 10:54
    0 0
    Buna fetelor!Am nevoie de niste sfaturi pentru ca desi am o inaltime de 165cm si 51kg, ma dispera celulita si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea.Vin de la birou acasa pe jos (cam 50minute zilnic)ca sa mai fac ceva miscare, folosesc gel anticelulitic,mananc mai dietetic dar parca degeaba.Mi-am propus ca de sapt. viitoare sa mai merg si la sala, poate mai imi revin.Voi cum o combateti? Multumesc frumos pt. atentie
  •  
    • 139 mesaje
    24 Aug 2006, 14:36
    0 0
    Chiar nu-mi raspunde nimeni?
  •  
    • 7 mesaje
    24 Aug 2006, 15:32
    0 0
    Eu fac mai multe lucruri sa combat celulitata ..dar partea rea e ca nu pot sa ma tin de un program o luna macar .Impachetari cu foie de aluminiu prt alimente ...fac o sapt dieta si maj cu crema firming ,...Pot spune ca se mai vad rezultate dar la mine era chiar tragic
  •  
    • 139 mesaje
    24 Aug 2006, 16:15
    0 0
    Sa stii ca este chiar o boala destul de intalnita la femei;sora mea e foarte slaba (are 43kg) si cand sta cu picioarele stranse se observa o incretire a pielii.
    Toate tratamentele cred ca implica mult timp;reclamele sunt facute ca sa-ti ia ochii.Trebuie sa avem rabdare, dar ma enervez cand ma uit in oglinda.
  •  
    • 309 mesaje
    24 Aug 2006, 17:04
    0 0
    Nu numai ca este destul de intalnita, ba chiar cel putin 80% dintre femei au celulita. Cremele si gelurile anticelulitice sunt bune dar fara un masaj profesionist nu o sa ai prea multe rezultate in afara de o piele mai fina.
    Reteta ar cam asa: dieta+masaj+miscare+apa multa si eventual daca iti permiti impachetari cu fango sau parafango.
  •  
    • 55 mesaje
    24 Aug 2006, 19:34
    0 0
    Incearca vacuum, eu am auzit multa lume multumita, astept sa mai treaca ceva timp sa creasca bebitza si o sa ma duc si eu.
    Uite, am primit ieri un newsletter cu cu articol care vb. inclusiv de asta, sint si poze cu rezultate:

http://www.kudika.ro/articol/wellness/3455/Metode-urgente-de-remodelare.html
  •  
    • 767 mesaje
    25 Aug 2006, 17:00
    0 0
    Nu as fi vrut sa ma bag in discutie dar nu ma pot abtine
    Eu am scapat de celulita. 90%. Si aveam ceva, se vedea stand in picioare, nu trebuia sa strang pielea ... Multi ani m-am chinuit cu creme scumpe (de la Roc sau Elancyl in sus) si cu electro+impachetari. Rezultat aproape 0. Se ameliora sa zicem 20% si apoi se refacea.
    Cum am reusit? In primul rand prin regim constant. Adica nu o dieta de 2-3 saptamani/luni ci un stil de viata sanatos fara grasimi, prajeli, pane-uri, dulciuri. Sigur, calc stramb mai ales la ciocolata si inghetata (singurele dulciuri pe care mi le permit ocazional), poate paste... Pe langa dieta m-am apucat de sport (cardio, fitness, inot) constant de 1 an. Sa nu uit de hidratare: 2-2.5 litri de apa plata zilnic. Si "bonus" am facut 2 serii de vacuum in primavara dupa sfaturile de pe eva.ro
    Well...sotul meu este uimit total! eu evident ca sunt paranoica si vreau sa mai slabesc, sa mai scap si de restul de celulita, pe care ceilalti nu o vad

Asa ca uite ca se poate (dupa 8 ani de chin) asa ca va doresc si voua vointa multa si bafta