Diomfibra?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
23 Aug 2006, 19:440 0Am auzit ca reduc destul de mult pofta de mancare...ce imi puteti spune despre ele,tinand cont ca tin regim am momente cand ma apuca o foame de doamne doamne.De felul meu am foarte multa vointa insa mi-as dori sa incerc si pastilele astea,nu sa slabesc de la ele dar cat de cat sa imi potolesc crizele de foame.Va pup si va multumesc anticipat.
-
23 Aug 2006, 21:26Ceau Codrys
Cred ca mai bine de o luna am folosit diomfibra, in urma cu 2-3 luni. Atunci, cand le luam, ziceam ca da, taie pofta de mancare, de dulce, cat de cat, dar acum pot si fara ele la fel de bine. Nu am slabit, desi ar fi trebuit luandu-le si mancand mai putin. Poti incerca, mai ales ca sunt naturale, spre deosebire de alte medicamente si nu fac rau. Eu luam cate sase odata, de trei ori pe zi. Sper sa iti fie de folos
te pup si eu -
23 Aug 2006, 22:30Mersi mult de mesaj...oricum am cam ramas uimita,6 o data hmmm,de trei ori pe zi ar insemna 18,pai sincer cui ii mai arde de mancare daca mananca 18 pastile
.Mersi mult de informatie chiar ma gandesc sa mi le iau maine,sper sa ma ajute. -
24 Aug 2006, 11:02Daca bine imi amintesc, pe cutie scrie ca trebuie luate intre 5-10 pastile inainte de masa. Pe bune. Merita sa incerci, cum ti-am spus, nu au cum sa iti faca rau. Sa imi spui daca te ajuta.
O zi placuta
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness