Tae-bo la Get Fit Gym

•  
    • 156 mesaje
    23 Aug 2006, 15:49
    0 0
    Ce parere aveti? Despre sala si despre antrenori...
    Parerea mea este foarte buna, dar sunt curioasa sa vad ce crede si altcineva, sa nu fiu eu subiectiva
    Si ma mai intreb daca este suficient numai tae-bo sau ar trebui sa fac si fitness.
  •  
    • 374 mesaje
    24 Aug 2006, 00:46
    0 0
    Personal nu am fost in sala respectiva, nu sunt din Bucuresti dar stiu ca Cristi isi da interesul ca sa iasa bine. Sunt acolo instructori buni, pasionati.
  •  
    • 208 mesaje
    12 Sep 2006, 00:00
    0 0
    buna..spuneti`mi si mie mai multe d sala asa..prin ce zona e..cat e abonamentu...etc plss
  •  
    • 156 mesaje
    19 Sep 2006, 11:32
    0 0
    Este in zona Lipscani. Cred ca nr. 28. Pe diagonala fata de Gregory's (nu stiu cum se scrie). au site: www.getfitgym.ro si www.getfit.ro.
    In caz ca nu ai timp sa intri: 8 sedinte=120; 12 sed=150; nelimitat=200(in asta intra si dieta daca vrei). Eu una nu am vrut pt ca m-am cam saturat sa mi se spuna ce sa mananc. Oricum sunt eu mai maniaca de felul meu si am grija.
    Cu abonamentul intri la orice ora si la orice antrenor. Eu am mers la pilates si la tae-bo. Acuma ma duc la tae-bo si daca sunt orele una dupa alta raman si la pilates. Antrenorii sunt de treaba, dar mai depinde si de tine cum relationezi cu ei, cat ai chef sa faci si cat nu.
    Sala mi se pare curata, desi mica pt pretul pe care il are.
    Daca nu ai mai facut sport de mult sau nu ai o conditie fizica fantastica este mai bine sa nu incepi direct cu tae-bo pt ca nu sunt ore de incepatori si de avansati.
    A! prima ora este gratis. Deci poti sa incerci pe pielea ta si daca nu-ti place nu mai vi.
  •  
    • 169 mesaje
    19 Sep 2006, 14:35
    0 0
    Buna. Si eu merg la aceasta sala, dar numai dimineata in timpul saptamanii si sambata la pranz. Este ok. Am incercat Taebo, aerobic si step aerobic.
  •  
    • 156 mesaje
    19 Sep 2006, 15:10
    0 0
    Ai facut tae-bo si cu altcineva in afara de Razvan P? Sunt curioasa cum este cu Denisa (parca asa o cheama) dar nu am cum sa ajung dimineata.
  •  
    • 169 mesaje
    19 Sep 2006, 21:04
    0 0
    Am facut Taebo numai cu Denisa de dimineata...niciodata cu Razvan...deci nu pot face o comparatie...
  •  
    • 169 mesaje
    19 Sep 2006, 21:06
    0 0
    cu Razvan cum e treaba?
  •  
    • 156 mesaje
    20 Sep 2006, 09:34
    0 0
    Parerea mea este ca ok.
    Am mai facut si cu altii atunci cand l-au inlocuit. Asa ca la trei antrenori am vazut trei stiluri diferite de a intelege tae-bo-ul. Concluzia este ca sunt confuza.
    La Razvan se alearga foarte mult din punctul meu de vedere. Merg de doua luni, am facut pauza pt concediu si am inceput din nou. Lumea din jurul meu zice ca se vede diferenta dintre cum aratam inainte si dupa. Mie imi pare ca astea doua luni au avut mai mult efect decat 3 ani de fitnes. In plus, din cauza ritmului imi mai calmez si nervii.
  •  
    • 29 mesaje
    20 Sep 2006, 13:56
    0 0
    Vreau si eu sa ajung acolo dar nu cred ca exista program pt mine Am serviciu de la 9 la 17 si de la 11 la 19
  •  
    • 169 mesaje
    20 Sep 2006, 23:26
    0 0
    Se vede deja dupa 2 luni???????? SUPERRR!!!! (ai slabit? sau este corpul tonifiat, ai facut muschiuleti ?
    NOMEIMPORTA...zi-mi , te rog, de cate ori pe saptaman mergi tu la Taebo?....eu de 2-3 ori pe saptamana.
  •  
    • 156 mesaje
    21 Sep 2006, 11:03
    0 0
    In primul rand este mai tonifiat. Am slabit 2 kile desi nu m-am dus cu ideea sa slabesc. Eram deja resemnata ca o sa raman cu 50 vesnic. Am mai multa mobilitate si alt tonus. Faza naspa este ca am facut pauza de 3 saptamani si se cunoaste la respiratie.
    Razvan mi-a zis ca se vede la picioare, dar sincera sa fiu eu ma cam indoiesc ca un antrenor tine minte toate picioarele care-i trec prin fata. Acuma si fitness-ul a avut contributia lui, numai ca acolo fentam cat puteam partea de cardio. Aici nu prea pot sa fac chestia asta.
    Pai merg de 3 ori sau de 4 ori. Depinde cum am timp. Am avut o luna cand m-am dus si de 3-4 ori la pilates in afara de tae-bo. Asta preventiv pt concediu. Cu toate astea nu am stilul de corp sportiv, este genul pe care se pun muschii f.f greu . Da macar ma simt eu bine si-mi scartaie mai putin genunchii.
  •  
    • 234 mesaje
    21 Sep 2006, 20:38
    0 0
    Ce bine ca se discuta despre Get Fit !

Hai sa va zic ce-am "patit" eu : m-am dus saptamana trecuta (vineri) acolo ca sa vad sala. Eram hotarata: gata! ma apuc de sport!

Am nimerit greu usa aia alba de pe Lipscani (firma lor zic eu ca este muuuuuult prea mica). Am intrat si...m-am speriat :o putin cand am vazut coridorul ala pustiu...Am inaintat totusi si mi-au iesit in cale gramajoare cu grausor rosu impotriva sobolanilor...Sa nu radeti de mine, dar mi s-a parut cam insalubru si infricosator! Si...am plecat fara sa mai intru...
    Am fost necajita toata ziua...
    Si mai sunt si acum, ca eu chiar imi doresc sa fac tae-bo.

Va rog pe cele care mergeti, scote-ti-mi si mie din cap ca e asa rau pana ajung la ei la usa (ca inteleg ca inauntru e ok)
    Voua nu va e teama? Eu ma gandeam sa ma duc seara, de la ora 18 sau 19...
  •  
    • 234 mesaje
    21 Sep 2006, 20:42
    0 0
    * scoate-ti-mi

Si imi cer scuze daca lezez pe cineva
    Nu's din aia care vrea sa faca antireclama,Doamne-fereste! ca nu pot vorbi despre un lucru daca nu-l stiu...dar vreau sa-mi ziceti ca nu-i nici un pericol sa merg acolo...
  •  
    • 234 mesaje
    21 Sep 2006, 20:48
    0 0
    Mey, eu am luat-o complet razna !

Nu's ce se-ntampla cu mine...! Cred ca tre' sa ma apuc de gramatica iar, sa consult un indreptar ceva, ca am inceput sa scriu aiurea. Ce draq m-a apucat cu "scoate-ti-mi'????" :o

Ca se scrie "scoateti-mi" !

Mi-e cam jena...

Se pune daca va zic ca-s cam bolnavioara, si am mintea cu sorcova ?
  •  
    • 156 mesaje
    22 Sep 2006, 09:11
    0 0
    Nu esti singura care a avut reactia asta, stai linistita. Eu m-am gandit ca daca mai sarim mult o sa demolam cladirea. I-am si spus asta in vestiar unei antrenoare de la aerobica. Eu m-am gandit ca iarna ar fi o problema din cauza zonei dubioase si se pare ca nu ar fi. Astept sa vad. Si eu merg seara (de la 18,19,20) si pana acuma a fost totul ok (sa-mi scuip in san si sa bat in lemn).
    Daca iti faci curaj si urci scarile s-ar putea sa-ti placa. In sala nu au gramajoare rosii pentru sobolani,si nu miroase a pute.
  •  
    • 234 mesaje
    22 Sep 2006, 09:22
    0 0
    nomeimporta

daca in sala era grau rosu, n-aveai nici o sansa sa ma convingi!

iti dai seama ce-am slabi daca ar fi shobi pe acolo ? Ce tae-bo, ce aerobic ! Noul sport: fuga de shobi!

oricum, m-ai linistit...poate ne facem si noi o gashca si ne intalnim undeva inainte...
    dar voi incerca !
    multumesc !

O zi frumoasa tututror...!
  •  
    • 14 mesaje
    23 Sep 2006, 15:50
    0 0
    Buna, fetelor!

Numele meu este Cori, sunt instructor de Pilates la Get Fit Gym. Daca aveti vreo intrebare, mi-o puteti adresa direct.

In ceea ce priveste problemele legate de aspectul cladirii...am facut toate imbunatatirile care le-am putut face, si lucram in continuare la asta. Sala este foarte curata, sunt 3 aparate de aer conditionat in sala si unul in vestiar si in receptie, 5 cabine de dus individuale si toaleta separat.

Prima ora este gratuita si nu implica nici o obligatie ulterioara, iar la ore puteti cere sfaturi de dieta si nutritie de la oricare din antrenori.

Pentru acelea dintre voi care mai doresc informatii, va voi raspunde cu cea mai mare placere!

Cori
  •  
    • 234 mesaje
    24 Sep 2006, 17:42
    0 0
    Buna, Cori

Iti multumim ca esti dragutza si dispusa sa ne dai amanunte despre sala celor care nu am fost acolo!

Personal, sunt convinsa ca sala arata bine; am vazut asta in poze si pe un DVD si au confirmat-o si evele care merg acolo. Stiu ca ati facut niste investitii acolo si ca nu a fost usor...
    Problema mea este ca PANA AJUNG sus, mi-e cam teama... Stress-ul meu este legat de ZONA, de exterior...Lipscanii nu-s tocmai o zona placuta nici ziua, dar noaptea...Cred ca ar fi o experienta neplacuta sa ies noaptea de acolo si pe holul acele de la parter sa-mi fuga un sobolan printre picioare...!

Ma rog, investitorii stiu mai bine si au ei motivele lor de au ales acel loc.Eu nu dau sfaturi, va zic parerea mae si a altora cu care am vorbit! Daca ar fi in alt loc, cred ca ar veni muuuuult mai multi !
    Poate cine stie, va veti hoatari sa va mutati...

Cu toate astea, eu sunt hoatarata sa fac o incercare si daca voi gasi o colega, voi fi acolo ! Daca nu, o sa vin de la 10 sau de 11, ...dimineata !
  •  
    • 169 mesaje
    25 Sep 2006, 13:35
    0 0
    greentea ....servus!! Haide te astept de la 10-11 dimineata!!
    NU trebuie sa exagerezi cu frica de zona....eu locuiesc in centrul istoric (vecina cu sala de sport) de 4 ani si nu am patit nimic: nici ziua , nici noaptea...stai linistita, zau asa!