Batoane pentru slabit....
-
0 0Buna, fetelor! Ce imi puteti spune despre batoanele pentru slabit? Le-a incercat vreuna din voi? Sunt bune de ceva?
-
In primul rand sa nu va ganditi ca mancati aceste batoane si slabiti....gresit! 1 baton trebuie sa inlocuiasca o masa! Sunt batoanele Fibrobar pentru cele care prefera ceva mai dulce si batoanele Q Form care le prefer si eu dupa ce ies de la sala. Contin mai putine calorii si au si vitamine, deci chiar pot inlocui cina de ex.
-
e clar ca nu mananci batoane + toate mesele de peste zi si te astepti sa slabesti.si nu sunt nici in loc de desert.un baton=o masa... de preferat cina. fibrobar sunt bune ...mie chiar imi trece foamea de la 1..si sunt si dulci deci imi tempereaza pofta de dulce. e cam 15 000 unul deci e si ieftin.
-
Pe voi trebuie sa va intereseze ce contin nu ce scrie pe eticheta. Producatorii au tot interesul sa isi vanda produsele. Un singur baton nu are cum sa inlocuiasca o masa decat daca contine multi carbo ca sa te saturi. Si nici atunci nu ai garantia.
In orice caz nu va putea inlocui o masa completa ( proteine, carbohidrati si grasimi sanatoase ). Pentru asta exista MRP-urile.
Dar toate acestea se numesc suplimente alimentare, adica baza tot mancarea trebuie sa fie ( si antrenamentul ).