buna'
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
22 Aug 2006, 15:170 0ma numesc ramona am 19 ani si lucrez la birou 9 ore pe zi.as vrea sa stiu ce ar trebui sa mananc ca sa ma mentin si cum ar trebui sa manc adik ore si mai ales ce as putea sa manc atat timp cat stau la birou?
si as vrea sa-mi intaresc muschii din toate partiile corpului ce ar trebui sa fac? -
22 Aug 2006, 16:54incearca sa ai un mic dejun consistent format din ( la alegere): un ou cu o felie de branza sau sunca slaba, un castron de lapte cu cerelale si niste fructe, iaurt cu cereale sau un sanwich cu o felie de cascaval si cateva rosii...eu ti-am data cateva exemple, tu iti poti construi singura in functie de ce iti place sa mananci..dar sa nu fie ceva prajit.
ptr pranz iti poti lua la tine legume si o bucata de carne sau o felie de pizza..o bucata de branza care o poti combina tot cu legume, o conserva de peste, un copan fiert sau la gratar.
seara poti manaca salate cate vrei sau spaghete dar numai cu sos de rosii, doi cartofi copti, un iaurt, branza slaba, fructe. miscare cat de multa.
ideea este urmatoarea: mananca in cantitati mai mici si fereste-te de prajeli si dulciuri...nu e greu deloc, in rest mananca ce iti place dar fara excese. iti dau un exemplu : ti-e pofta de pizza, incearca sa te rezumu la o singura felie, ti-e pofta de ciocolata, mananca max 4 bucatele...incearca sa-ti injumatatesti portia, si daca mai pacatuiesti la cartofi prajiti cu friptura, a doua zi mananca un singur fel de manacare. si bea cat mai multe lichide ! cam atat -
23 Aug 2006, 20:12buna.si eu din timisoara.eu am inceput de ceva timp cu 500 de abdomene pe zi jumate dimineata jumate seara.am eliminat prajelile:cartofi prajiti-cel mai bun lucru inventat vreodata si toate sosurile cu faina.
beau 3 litri apa,3 mese regulate si multe fructe.daca te intere meniul pe mai multe zile scriemi sati trimit pe o saptamana.te pup.
sport:8 minute tae-bo cardio,500 abdomene,stretching-10 minute,pillates 20 minute.carmenbubu24@yahoo.com
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness