Mersul pe jos

•  
    • 865 mesaje
    22 Aug 2006, 10:15
    0 0
    Mersul pe jos zilnic ajuta la slabit?
  •  
    • 23 mesaje
    22 Aug 2006, 10:23
    0 0
    da ajuta foarte mult. si modeleaza foarte frumos fesele si fundul. trebuie un ritm mai rapid ca plimbarea. si cam o ora pe zi ca sa se vada rezultatele. trebuie insa sa ai rabdare, nu se vede de pe o zi pe alta si ar fi bine sa ai grija si ce si cat mananci si atunci se va vedea mai repede. + cateva abdomene seara nu ar strica. pup si spor la treaba
  •  
    • 865 mesaje
    22 Aug 2006, 22:02
    0 0
    Mersi, Ruby.
  •  
    • 56 mesaje
    23 Aug 2006, 10:49
    0 0
    Eu am "aripioare",ar ajuta la ceva mersul pe jos?Tin un regim si iau regenon de trei saptamani si am dat jos 5 kg,dar de aripioare nu cred ca o sa scap si de aceea va intreb daca ar folosi mersul pe jos.
  •  
    • 23 mesaje
    23 Aug 2006, 15:42
    0 0
    "aripioare"?? adica pe coapse sau in zona taliei??
    ca daca sunt in zona taliei ai nevoie si de ceva abdomene laterale.
    daca sunt pe coapse incearca niste exercitii de gimnastica: stai intinsa pe o parte si ridici piciorul pana la unghi de 90 de grade. repeti de 10 ori si cate 5 serii pt fiecare picior.
    sunt o gramada de exercitii pe diferite saituri.
    dar si mersul pe jos ajuta fff mult. doar daca vrei sa se modeleze mai repede corpul e bine sa faci si cateva exercitii de 3 4 ori pe saptamana.
    spor la treaba
    va pup
  •  
    • 1286 mesaje
    23 Aug 2006, 18:14
    0 0
    Nina, eu am scapat de aripioare mergand! Eu vin pe jos la servici in fiecare dimineata, imi ia cam o ora si 15 minute...la inceput era destul de obositor, acum e o placere...daca ai si castile la urechi cu muzica preferata e si mai bine. Ca sa nu mai zic ca si de celulita de pe coapse am scapat...nu aveam foarte multa dar aveam, si ma scoatea din sarite...de fund ce sa-ti mai zic...intr-un cuvant recomand din toata inima mersul pe jos...eu am frecventat gym-ul regulat in ultimii zece ani dar nu am reusit sa obtin rezultatele pe care le-am obtinut in 6 luni de cand merg. Dar, cum spunea cineva daca vrei sa lucrezi si talia, abdomenul, bratele, atunci mersul pe jos nu e de ajuns...
  •  
    • 56 mesaje
    23 Aug 2006, 22:19
    0 0
    Va multumesc celor care mi-ati raspuns .Problema este ca eu nu merg nici la servici nici in alta parte,am doi copii cu care stau acasa si ma ocup de ei si de restul treburilor prin casa.As incerca sa mi fac un program de mers pe jos poate ma ajuta cat de cat.Dar as dori sa va intreb altceva,la 1.62m cate kg trebuie sa ai?
  •  
    • 1552 mesaje
    23 Aug 2006, 22:24
    0 0
    la 1,62cm cred ca tb sa ai maxim 52kg.
    http://www.doctor.info.ro/html/instrumente.html
  •  
    • 683 mesaje
    24 Aug 2006, 10:54
    0 0
    Nina_dragutza de unde esti? Si eu imi tot propun sa fac mai multa miscare, de una singura vointa trebuie sa fie prea mare.
  •  
    • 878 mesaje
    24 Aug 2006, 11:18
    0 0
    nina_dragutza eu am 1.63 si 45-46 kg si imi place cum arat. daca o sa merg la sala din septembrie poate mai definesc un pic mischii si fac un pic de tonus si cred ca o sa fie super. eu zic ca pe la 48-49 kg e ok. acolo vreau sa jung eu dar cu sport nu cu mancat. sa pun 2-3 kg facand fitness.
    e parerea mea strict personala!!!
    la unele li se poate parea ca e cam putin (46-49 kg) da eu am avut si 51 (nu mi-a placut) si am avut si 64 kg si era un dezastru....
    asa ca fiecare cred ca isi cunoaste mai bine corpul, structura lui si formele... unele la 46 kg la aceeasi inaltime pot parea slabanoage, altele ok, altele mai rotunde. depinde mult de greutatea si masa osoasa.
    fierace decide in functie de atuu-rile sau defectele corpului sau!!!
  •  
    • 56 mesaje
    24 Aug 2006, 17:29
    0 0
    moniqa,eu sant din bucuresti,daca vrei sa vb mai multe iti las id meu:sabrina_cristina2006.te pup
  •  
    • 865 mesaje
    26 Aug 2006, 08:41
    0 0
    Fetelor, chiar functioneaza. De o sapt si jumatate merg pe jos cam 4 ore pe zi (la plimbare cu carutul pe faleza). Asa imi plimb si copilul si fac si eu miscare. Deja cad pantalonii de pe mine! Sunt tare fericita si voi continua acest program.
    Am ramas cu ceva kg in plus dupa nastere si as vrea sa imi revin pana la botezul fetei pe 6 oct!
    Va pup pe toate si multumesc pt raspunsuri!
  •  
    • 737 mesaje
    26 Aug 2006, 14:15
    0 0
    si eu am slabit mergand pe jos, cand ma duceam la meditatii, si mergeam f repede k eram mereu in intarziere

se zice k "mersul pe jos face piciorul frumos"
  •  
    • 865 mesaje
    6 Sep 2006, 10:47
    0 0
    Asa e, deadrose!

Multumesc tuturor pt raspunsuri!
  •  
    • 256 mesaje
    10 Sep 2006, 09:06
    0 0
    In primul rand vrea sa multumesc cristinei ca a postat acel site pe forum, chiar este foarte interesant, si in legatura cu mersul pe jos sa stiti ca si eu sunt de acord ca face bine, poate eu il iau ca si mod de relaxare caci prefer sa merg pe jos chiar daca dureaza cu 30 de minute mai mult decat sa merg cu troleul si sa aud toate tampeniile, plus daca mergi pe jos poti merge prin zone mai linistite si sa te relaxezi. Din pacate pana acuma am lucrat la mine in scara, asa ca nu prea am avut de mers, dar acuma ca imi caut altceva chiar am sa incerc sa vin de la serviciu pe jos. Oricum incep de azi cand o sa merg la facultate pe jos sa imi dau restanta.
  •  
    • 865 mesaje
    10 Sep 2006, 18:47
    0 0
    Bravo, Cristina si succes la examene! Sa ne dai vesti, da?