Cum dau burtik jos mai rapid?!?

•  
    • 321 mesaje
    18 Aug 2006, 22:02
    0 0
    Va rog mult cine ma ajuta...nu sunt deloc grasa in rest...burtik e SINGURA mea problema!
    Cine a incercat o dieta si a dat rezulatae?????
    Pls PLs!
  •  
    • 689 mesaje
    18 Aug 2006, 22:22
    0 0
    nu dieta...sport.
    Daca numai burtica vrei sa o dai jos nu e asa de greu...te apuci de abdomene (1. te pui pe covor pe marginea patului cu picioarele la 90 de grade rezemate de pat si faci abdomene scurte..adica te ridici numai putin;2. Intinsa pe spate ridici picioarele intinse la 90 de grade fat ade corp...astea sunt pentru partea de jos a burticii) si asta iti vor intari muschii abdominali, dar nu te vor scapa de grasime. Ca sa scapi si de grasime te apuci de alergat...
  •  
    • 321 mesaje
    19 Aug 2006, 11:25
    0 0
    Sa stii k fac destul sport,dar mereu am impresia k nu fac exercitiile bine si de aceea nu slabesc!Am tinut si o dieta cu lamai dar tot degeaba...nush ce sa mai fac k sa scap de ea...mi-a facut multe probleme vara asta!
    Nu mai pot sa imbrac bluzele de vara trecuta,cele mulate pe corp...sunt distrusa!
    ce sa mai fac?
  •  
    • 587 mesaje
    19 Aug 2006, 11:38
    0 0
    Uite un exercitiu cu efect rapid si multiplu:
    stand in picioare, cu abdomenul cambrat(muschii contractati) aplica cu palmele mainilor impreunate(degetele intrepatrunse) un automasaj incepand de la ombilic descriind cercuri din ce in ce mai mari pana ajungi sa masezi tot abdomenul. Miscarea trebuie facuta in sensul mersului acelor de ceasornic si sa dureze intre 3 si 5 minute continuu.
    Se activeaza in acest mod cel mai important centru energetic al organismului: dantianul.
    Important: pe toata durata exercitiului atentia trebuie mentinuta pe zona de lucru si respiratia sa fie linistita.
  •  
    • 737 mesaje
    19 Aug 2006, 16:09
    0 0
    pe langa sport trebuie sa ai grija si la alimentatie, dar nu regim! pur si simplu ai grija ce mananci, ce sti u k ingrasa mananci mai putin, eventual gusti si daca te lasa sufletul te abtii!! si o sa se vada
  •  
    • 233 mesaje
    19 Aug 2006, 17:15
    0 0
    incearca electrostimulare
  •  
    • 321 mesaje
    19 Aug 2006, 21:51
    0 0
    Pai o sa incerc fetelor sper k va da rezultate k nush c sa mai fac!
    Sa stiti k imi sunteti d mare ajutor!
    dak mai stiti cate ceva va rog sa mi le spuneti si mie!
    Va pup si sa aveti grija d voi!
  •  
    • 321 mesaje
    19 Aug 2006, 21:53
    0 0
    Raluca,scuze de intrebare:
    Ce inseamna electrostimulare?
  •  
    • 1070 mesaje
    20 Aug 2006, 19:00
    0 0
    3 vorbe: cd-ul cu Florentina.
    Il gasesti in 'dieta lui Ionut Moraru'.
  •  
    • 430 mesaje
    21 Aug 2006, 09:20
    0 0
    Sfatul meu inainte sa te apuci de impachetari si electrostimulare sa mergi sa intrebi un antrenor de fitness cat se mentin aceste efecte miraculoase. Nu tin mult, nici o remodelare si slabire peste noapte nu tine mult. Cel mai indicat pentru burtica sunt exercitiile cardio minim 40 minute pe zi plus abdomene. Bafta, vorbeste cu un profesionist nu te apuca sa electrostimulari si prostii dianstea.
  •  
    • 61 mesaje
    22 Aug 2006, 00:21
    0 0
    fara sucuri carbogazoase si prajeli si 500 de abdomene pe zi am scapat de o burta groaznica in 2 saptamani.acum,dupa 1 luna incep sa se formeze patratele.250 dimineata si 250 seara.succes
  •  
    • 171 mesaje
    22 Aug 2006, 17:22
    0 0
    carmenbubu, esti o campioana
    Eu dupa 30 de abdomene simt ca sunt sfarsita...
    Off
    Dar si dupa mai putine abdomene (cca 50)facute zilnic se vad rezultatele.
  •  
    • 382 mesaje
    22 Aug 2006, 19:52
    0 0
    Angajeazate la un engrose de legume fructe si cara saci de cartofi si ceapa si scapi si de burtica si de celulita si de tot ce mai vrei tu.
    Glumeam.....bineinteles
  •  
    • 15 mesaje
    22 Aug 2006, 20:28
    0 0
    Mai, abdomenele le faci in reprize. Ca asa si eu sunt. Am inceput sa fac si abdomene si nu pot deocamdata mai mult de 30. Dar fac o mica pauza si inca o tura pana fac 120 pe zi. Intrebare: care modalitate o recomandati? Eu le fac stand pe spate si cu picioarele ridica pe un perete astfel incat sa formeze cu trunchiul un unghi de 90 de grade.
  •  
    • 208 mesaje
    22 Aug 2006, 23:00
    0 0
    si eu vreau sa scap rpd d burtica ..am ajuns sa am 65 in talie si ma crucesc..treb urgent sa dau jos..si p mine m`a sfatuit cineva tot asa 500 d abdomene p zi..dar sincer dupa 50 mor
  •  
    • 2 mesaje
    23 Aug 2006, 10:26
    0 0
    Si eu am aceeasi problema. Se pare insa ca "burtica" poate fi si rezultatul unei acumulari prea mari de apa in organism. Dupa 3 cani de ceai verde pe zi aceasta se "retrage" vizibil. Sau poti incerca alte ceaiuri diuretice ca cel de cozi de cires sau cel de soc (testate!!), insa probabil cel mai bun ramane tot ceaiul verde. Pe mine aproape orice mananc ma baloneaza. De aceea, pe langa ceai folosesc Anghirol (e pentru colecist, al meu e cam lenes), dar poti lua diverse alte medicamente pentru asa ceva. Daca ai nevoie de o diminuare rapida a pernutelor ia carbune medicinal. se iau vreo 5 pastile, sau chiar 10, nu mai tin minte, dar scrie pe prospect si nu se mananca nimic, dar Nimic, timp de o zi. Si...nu o sa iti vina sa crezi. Eu le-am luat in vederea unei analize de spital, dar se poate face si doar asa. Cel mai bun e carbunele romanesc, sunt multe alte feluri, dar asta e cel mai eficient si nu se gaseste mai greu, din pacate. Si evident sportul pentru rezultate de durata. Tendinte mai noi in gimnastica de ingrijire spun ca nu conteaza pentru ce faci un exercitiu sau altul, ci sa-l faci, caci organismul va arde acele grasimi care sunt in plus pe corp. Asadar miscarea e importanta. La mine insa (de aceea ti-am scris prima parte) niciodata suficienta. So, good luck!
  •  
    • 321 mesaje
    23 Aug 2006, 21:39
    0 0
    Fetelor,va multumesc sa stiti k o sa incerc cat mai multe exemple care mi le-ati dat!
    Sper sa reusesc!
  •  
    • 1639 mesaje
    23 Aug 2006, 23:39
    0 0
    incearca sa consumi nu mai mult de 1600 kcal pe zi, fa mult sport...eu intr-un timp faceam in jur de 800 de abdomene pe seara, pana mi-am dat seama ca le fac degeaba la mine deja era un hobby, si am inceput sa fac tot mai putine, pana am ajuns la 200...acum sunt suficiente pentru a-mi mentine abdomenul...bafta, si important, fa abdomene scurta pentru fibrare ca asa se duce grasimile de pe burta si solduri jos bafta...dar nu te grabi sa slabesti repede pentru a nu-ti ramane vergeturi.
  •  
    • 1639 mesaje
    23 Aug 2006, 23:42
    0 0
    inca ceva, dupa ora 18:00 nu mai manca sau daca chiar simti nevoia sa mananci, mananca ceva usor...fara grasimi, fara cartofi pai painea prajita pe plita e foarte buna, asta mi-a spus si nutritionistul, eu am chiar o carte cu fiecare aliment cat contine si imi fac zilnic meniul...acum astept sa primesc si o banca de facut abdomene pentru ca m-am saturat de plapuma
  •  
    • 374 mesaje
    24 Aug 2006, 00:49
    0 0
    Chestia asta cu mancatul dupa ora 18 e o aberatie, trebuiesc luati in considerare mai multi factori precum ora antrenamentului, ora de culcare. Daca se antreneaza seara, poate sa manance bine mersi dupa 18.