micul dejun

•  
    • 191 mesaje
    18 Aug 2006, 19:19
    0 0
    e ok..dar o sa ti se taie dupa cateva zile..nu poti sa mananci mai mult de 2 zile cereale cu lapte.apoi poti sa incerci cateva zile cu iaurt ..eventual cu fructe..
  •  
    • 627 mesaje
    18 Aug 2006, 19:41
    0 0
    Am incercat si eu sa mananc zilnic cereale cu lapte ,dar nu am putut .
    Mai mult de 3 zile nu am putut .
    In schimb ,nu vad ce rau ar putea sa iti faca la micul dejun branza cu rosii ,sau pestele marinat cu multa lamaie , chiar crenwusti slabi -din piept de pui , si eventual poti alterna cu zile in care micul dejun il ai numai si numai din fructe.
  •  
    • 689 mesaje
    18 Aug 2006, 20:18
    0 0
    Eu mananc cereale cu lapte la micul dejun, pentru ca altceva nu prea pot la servici si nu vreau sa ma trezesc cu nu stiu cat inainte doar sa iau micul dejun. Oricum mie im iplace laptele, daca nu breau lapte zilnici nu ma simt bine, asa ca pentru mine e ideal...
  •  
    • 427 mesaje
    19 Aug 2006, 20:06
    0 0
    daca te plictisesti de cereale poti incerca sa mananci perlute de branza cu smantana degresate de la la dorna, au doar 2% grasime(varianta albastra)si sunt delicioase, sau putina sunca din piept de pui sau piept de curcan cu o felie de paine neagra sau in loc de paine cu ardei gras, sau iaurt cu cereale si o lingurita de gem degresat, sau paien neagra cu gem degresat. sunt f multe posibilitati
    pofta buna si slabire usoara