intrebare ptr Balthasar si nu numai...
-
0 0Buna ! Vreau sa te intreb si eu ceva pentru ca stiu ca esti mai priceput in ale fitnessului, aerobicului, sportului in general.
Am vazut pe TVSPort o reclama la un aparat care lucreaza muschii abdominali, AB pro ii spune (parca) si costa vreo 350 RON. Ei spun ca daca exersezi zilnic cate 1 min e suficient pentru "topirea" grasimilor de pe burta(ceea ce mi se pare cam deplasat, totusi).
Ce credeti, merita ? -
In general toate reclamele care promoveaza produse miraculoase gen "o sa ai un abdomen sculptat cu doar 1 minut pe zi / saptamana etc" sunt o mare porcarie, scopul producatorilor fiind sa profite de pe urma naivitatii cumparatorilor.
Daca ar exista astfel de produse in mod sigur nu ar mai fi persoane in sali care sa faca crunch-uri si alte exercitii. Am fi toti ca Adonis si Venus. Wake up...
Pentru a avea un abdomen frumos este nevoie in primul rand de un regim alimentar adecvat. Geneticul si alimentatia au cea mai mare influenta asupra grasimii care este depozitata pe abdomen. Antrenamentele au rol sa tonifice sau sa intareasca muschii, nu au rol direct asupra grasimii. Poti avea un abdomen puternic dar care este "acoperit".
Pentru detalii, reply. -
Multumesc mult pentru raspunsuri.
Intr-adevar, si eu imi puneam MAAAAAARI semne de intrebare legate de veridicitatea reclamei. De ce nu se sesizeaza oare nimeni, de la OPC de ex. , cand apar pe post astfel de reclame mincinoase ?!!!
Eu speram sa-mi spuneti ca totusi se duc grasimile daca exersez 10-15 min. pe zi...cu aparatul-mimune, dar m-am lamurit
Balthasar, da-mi mai multe detalii te rog despre alimentatia indicata in astfel de probleme
Ooo, cat am scris...sper ca nu v-am plictisit
Va pup -
Il stiu. Eu recomand un singur site:
www.getfit.ro Si nu sunt genul care sa fac reclama dar asta chiar merita mentionat. Forumul in special e nepretuit datorita mutitudinii de informatii disponibile.
Cine are rabdare sa treaca prin cele scrise acolo, va avea acces la informatii noi, informatii care ii vor permita sa isi atinga diferitele obiective pe care le are .