dieta cu gulii
-
0 0buna evelor. am citit de curand in formula as de dieta cu gulii.se tine minim 7 zile si maxim 14 si se slabesc 6-7 kile. se curata cateva gulii crude, se dau pe razatoare si se adauga putina sare , zeama de lamaie si ulei de masline(nu mai mult de o lingura pt toata ziua!, marar si patrunjel. se consuma exclusiv pe durata unei zile FARA ALTE ALIMENTE.cea care a trimis scrisoarea la formula as este asistenta medicala si zice poti desfasura fara probleme orice activitate pt ca gulia are un continut ridicat de vitamina C, potasiu si vitamina E, este saraca in calorii si grasimi.
ce parere aveti? -
5 kile??? pai ce ai cu guliile alea????
bea apa 5 zile si gata...scapi de 10 kile.....
nu va mai luati dupa toate revistele, dupa toate amicele....
vrei sa scapi de 5 kile? da, se poate....dar ceva efort -adica sport-, regim alimentar echilibrat (stii ce inseamna asta, nu?)...fara prajeli, fara...fara....mincat putin, des, nu dupa ora 18...hai 19...., apa multa, nu alcool, nu bauturi acidulate....
incearca disociata... (spun asta pt. ca eu am incercat -doar curiozitatea, deh..., si chiar a avut efect, fara acumularea de dupa!) -
dieta din formula as este recomandata de o asistenta medicala de la un spital din italia si se aplica in respectivul spital persoanelor care trebuie sa slabeasca rapid 5-6 kile in vederea unei operatii.
in ceea ce priveste sportul eu oricum fac aerobic de 4 ori pe sapt de vreo 2 ani si am o greutate constanta de vreo 3 ani. nu prea mnanc dulciuri si nici prajeli,deci la mine nu prea ar merge nici o dieta echilibrata pt ca deja manac f ekilibrat. pur si simplu voiam sa slabesc 3-4-5 kile, kred k as arata mai bine un pic mai slaba. a! si mie imi plac f mult guliile