Sala Fitness in Cluj -cartierul Manastur
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
7 Aug 2006, 16:000 0buna, ma intereseaza daca stiti careva (cele care sunteti din cluj) o sala de fitness in cartierul manastur... care sa fie curata si dotata cu toate cele...
am practicat acest sport timp de 3 ani si as vrea sa ma reapuc dar nu stiu unde sa merg, la ce sala..
unde mergem inainte (acun 4 ani) nu imi mai place pt ca arata jalnic acuma sala respectiva
ati fost careva la sala Napoca, cea de pe Splaiul Independenteti, langa sala sporturilor??? cum e?? ca pe net au reclama buna... -
7 Aug 2006, 20:27ciao, in piata cipariu am vazut ca este o sala foarte frumoasa amenajata, ai putea merge sa o vezi..
bafta -
8 Aug 2006, 12:50pusik draga eu stau in cartierul Manastur, iar P-ta Cipariu e departe de mine. asta era ideea, daca stie careva o sala bine doatata si curata si cu instructor prmanent undeva prin cartierul meu...
mersic oricum... -
10 Aug 2006, 09:49Ciao Ruby!
Am auzit eu de o sala in manastur, eu nu am fost dar am inteles ca sunt conditii ok. Daca mergi dinspre mcdonalds inspre biserica de mai sus, in stanga e o benzinarie, chiar langa bezinarie e, la 70m de mcdonalds. Pretul cred ca e ceva de genul 500- 650mii pe luna intrari nelimitate si 3 saune parca.
Pa pa! -
10 Aug 2006, 12:32kyrra mersi mult. luni merg sa vad ce preturi se practica mai exact si programul. la mine cu programul e mai problema ca am unul destul de incarcat si mi-ar conveni ceva cat mai aproape de mine. te tin la curent cu noutati...
esti din cluj??? nu vrei sa vii si tu la sala??
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness