xenical !!!! a luat cineva?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
6 Aug 2006, 21:560 1Buna fetelor, vreau sa iau si eu xenical, dar vreau sa aud niste pareri despre aceste pastile. daca au efect. multam.
-
7 Aug 2006, 13:16am luat eu acum un an dar am luat doar o luna pt ca sunt scumpe. au avut efect at si de astazi am inceput iar. faza e ca tre luate cateva luni bune ca sa aiba efect de durata.
ca sa aibe efect in primele 4-5 zile tre sa iei macar 2 pastile pe zi
apoi merge si cate una.
dar mare grija fara dieta nu da rezultate -
11 Aug 2006, 22:39am luat si eu cam 5 luni,dar nu au avut nici un efect.mai multe rezultate am acum de cand iau Natural Siluet si Crom.poate depinde de fiecare organism
-
11 Aug 2006, 23:59Nu mai investi bani in xenical.Acesta se ia upa ce ai tinut o cura si ai avut si rezultate.el mentine ce ai obtinut prin regim prin eliminare tuturor grasimilor care intra ulterior in corp.
-
14 Aug 2006, 13:23Buna,
acum un an am luat si eu Xenical si nu am avut rezultate DAR ce-i drept nici nu am avut o dieta corespunzatoare...si fara asta nu faci nimic.
zilele trecute am fost la endocrinologie si medicul de acolo mi-a spus ca dupa ce va primi de la Bucuresti rezultatele analizelor mele este posibil sa-mi prescrie Xenical...
ma gandesc ca daca nu ar fi bun ea nu ar mai fi pomenit de el...
dar depinde pt ca fiecare are metabolismul sau, deci o cura de slabire si un tratament trebuiesc personalizate ...
la controlul de care v-am spus am investit o multime de bani: 2.700.000m inclusiv o cutie de Regenon pana cand imi va fixa dieta corespunzatore...
deci te sfatuiesc sa nu iei pastile "dupa ureche". aceeasi prostie am facut-o si eu si mi-am dat organismul peste cap fara niciun rezultat.
va pup
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness