regenon

•  
    • 56 mesaje
    6 Aug 2006, 18:07
    0 0
    Am fost la endocrinolog si in urma analizelor mi sa prescris REGENON cate trei pe zi dar eu iau doar doua(de frica,am citit prospectul si mi sa cam ridicat parul in cap).Va rog acele care dintre voi ati trecut prin asa ceva sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac.Si va mai rog sa mi spuneti si mie cam cat se slabeste si cam in cat timp.Va multumesc si astept sfaturile voastre....
  •  
    • 56 mesaje
    6 Aug 2006, 22:44
    1 0
    va rog...
  •  
    • 171 mesaje
    7 Aug 2006, 11:46
    0 1
    Am folosit Regenon o perioada. Dispare aproape total pofta de mancare.
    Am avut toate sintompele din posologie: palpitatii, ameteala...
    Succes!
  •  
    • 71 mesaje
    7 Aug 2006, 12:30
    0 1
    Am fost curioasa de subiect , si am dat un serch scurt pentru tine .
    Intra aici . Sunt experientele povestite ale unor "utilizatori " de regenon .

http://sanatate.org/moodle/mod/forum/discuss.php?d=220.

e...frichi .. ce spun ei .. insa , daca un medic l-a recomandat , poti incerca o perioada .(o luna sa zicem )
    Nu cred ca te da asa peste cap o folosire pe termen scurt

succese .. si tine-ne la curent
  •  
    • 56 mesaje
    7 Aug 2006, 22:03
    0 0
    Fetelor ce pot sa va spun ...in sase zile am dat jos doua kg.Dar as mai avea o problema ,nu prea stiu ce sa gataesc fara ulei(felul doi),ca eu mananc foarte putin.astept niste sfaturi de la voi daca mi le puteti da.va pupik dulce...
  •  
    • 171 mesaje
    9 Aug 2006, 09:58
    0 2
    Felicitari!
    Eu nu stiu sa gatesc fara ulei...
    Poti folosi ulei (de masline) in cantitati mici.
    Mai poti pregati peste si carne slaba la gratar, supe.
    Fructe, legume proaspete si lactate.
    Cauta pe google retete.
  •  
    • 28 mesaje
    9 Aug 2006, 20:59
    0 0
    reductilul este de departe mult mai bun.este in schimb mult mai scump.
  •  
    • 89 mesaje
    9 Aug 2006, 23:38
    0 0
    dar de xenical ce ziceti?
    fata de regenon si reductil nu actioneaza asupra creierului
  •  
    • 1298 mesaje
    10 Aug 2006, 07:33
    0 0
    Apropo de pret, cam cat costa fiecare? Adica Regenon, Reductil si Xenical? Am mai intrebat si pe alt subiect, dar nu mi s-a raspuns.
    Multumesc!
  •  
    • 56 mesaje
    10 Aug 2006, 17:22
    0 0
    regenonul costa in jur de 180.000 lei o cutie de 30 de capsule dar nu se elibereaza fara reteta iar despre celelalte nu stiu cat costa.Si v-as ruga pe cele care ati mai luat sa mi dati si mie unele informatii despre cum ati slabit in cat timp etc.
  •  
    • 89 mesaje
    10 Aug 2006, 20:06
    0 0
    xenical 30 tablete 1.2 mil si se da si fara reteta. efectul lui nu e ca la celelate doua la nivelul creierului ci impiedica absorbtia grasimilor in organism.
  •  
    • 85 mesaje
    15 Aug 2006, 12:36
    0 0
    reductilul e 2.700.000. eu iau de 2 saptamani si sunt f multumita de el. ma simt excelent. pe prospect apar efecte secundare o gramada, dar singurul lucru pe care l-am remarcat eu e uscaciunea mucoasei bucale (ceea ce nu ma deranjeaza, pt ca ma face sa beau multa apa ; de unde eu nu beam nici macar 1 l de lichide pe zi, acum beau cel putin 2,5 litri plus cafea, etc).
    nu pot sa va spun cat am slabit in astea 2 saptamani, ca n-am vrut deloc sa ma cantaresc. o voi face in septembrie, cand ma duc la control. dar se vede ... si se simte mai ales la haine ... si la tonus.
    din cate am inteles, actioneaza asupra sistemului nervos central, stimuleaza producerea de serotonina, ceea ce face sa nu simti nevoia de dulciuri (maaaare problema la mine ), creste metabolismul si tonusul (de unde cica ar avea ca efect secundar tahicardia, dar eu nu simt ca mi-ar fi luat-o inima razna, sunt doar parca mai agitata).
    eu l-am luat cu reteta, nu stiu daca se da si fara, prin programul reductostart. prin programul asta ti se prescrie o cutie si primesti gratuit inca 2. o cutie are 28 de pastile (cate una pe zi) si costa 2.700.000 (parca am mai zis). dar daca in pretul asta intra de fapt 3 cutii, nu mi se mai pare asa scump
  •  
    • 1298 mesaje
    16 Aug 2006, 07:38
    0 0
    Multumesc frumos de informatii, sunteti amabile.
    Poate ne mai tineti la curent si cu rezultatele. Va pup si va urez sa fiti "usoare", atat cat va doriti.
  •  
    • 56 mesaje
    16 Aug 2006, 10:30
    0 0
    Fetelor,am si eu rugamintea sa mi spuneti si mie cam cat se slabeste cu regenon pt ca eu iau de doua saptamani si am dat jos 3 kg dar de mancat nu prea am mancat pt ca astea iti ia pofta de mancare ,n-am mai mancat prajeli,dulciuri,paine ...Daca ati luat unele dintre voi va rog sa mi spuneti...plzz...
  •  
    • 56 mesaje
    17 Aug 2006, 13:21
    0 0
    Chiar nu a luat nimeni REGENON?
  •  
    • 1562 mesaje
    11 Sep 2006, 21:30
    0 0
    slabesti cu regenon...cat nu stiu...depinde...dar nu mai ai deloc pofta de mancare.
    dar slabesti.
    tre sa consulti un medic pt ca eu m-am simtit rau si dupa regenon si dupa reductil...le-am luat dupa capu meu si....am zis ca mor
  •  
    • 90 mesaje
    11 Sep 2006, 23:10
    0 0
    regenonul chiar este "frichi"...eu ce stiu de la un prieten care e medic e ca ajuta dar reactiile adverse sunt nasoale..si inca ceva,tot de la medici,cei care se drogheaza cu droguri de risc si mare risc iau regenon ca sa improvizeze,si chiar tine doar ca pt ei e mai usor sa-si procure "marfa" decat pastilele astea pt care ai nevoie de reteta.cine a vazut "requiem for a dream",pastilele pe care le lua batrana erau chiar regenon......si filmul ca filmul,dar medicul care mi-a zis de ele,mi-a spus ca e f aproape de adevar.mai bine miscare din plin si regim sanatos.
  •  
    • 1298 mesaje
    12 Sep 2006, 09:59
    0 0
    nina_draguta, a trecut o luna de cand iei regenon. Ce mai faci? Cum mai iti este? Cat ai mai slabit?
  •  
    • 8 mesaje
    12 Sep 2006, 11:48
    0 0
    buna!eu am luat regenon acum un an si vreau sa spun ca dupa ce nu am mai luat m-am trezit cu o pofta de mancare si oricat de mult m-as fi abtinut am pus pe mine in disperarea sortii.puteam sa mananc si un fruct ca eu cred ca si din ala depuneam ceva.am ajuns sa ma ingras aproape 10 kg intr-un an si eram disperata.asa ca ai maire grija.
  •  
    • 56 mesaje
    12 Sep 2006, 18:52
    0 0
    Ce sa va zic intr-o luna si 11 zile am slabit 7 kg .credeti ca pot slabi mai mult? dati-mi si mie va rog sugesti in legatura cu ce as mai putea manca si eu.va pup