Am nevoie de ...
-
0 0Va rog un mic ajutor pentru o fata care a ajuns in pragul disperarii.
Sunt grasa si nu ma mai suport. M-am angajat de doua luni la o firma unde toata lumea arata super si toti se uita ciudat la mine pentru ca sunt "altfel".
Nu stiu ce sa ma mai fac, am fost o persoana slaba dar in timpul sarcinii am luat 25 kg pe care nu am reusit sa le mai dau jos. Ce sa fac?
Am tot citit discutiile voastre de cand m-am angajat si am acces la internet non-stop si am vazut ca sunteti prietene adevarate aici. As avea nevoie de cateva avand in vedere ca nu prea am prietene o parte m-au dezamagit, o parte nu prea mai am timp sa le vad din cauza serviciului, muncesc aproape 12 ore zilnic.
In speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat, ca poate o sa aveti putin timp si pentru mine... multumesc -
Eu am fost acum trei ani la Parhon si mi l-au dat.
Doctorita mi-a spus ca trebuie luat in functie de ce mananci. Mi-a dat un regim si a zis sa il iau la masa de pranz care ar fi mai grasa, asta insemnand o carne fiarta sau la gratar cu salata.
Am tinut si regimul nu chiar asa strict cum mi l-a dat ea (5 mese pe zi)
si am inceput sa slabesc dupa 2 zile cate un kg pe zi in total 10 kg dupa care m-am oprit. La o saptamana am plecat in concediu si am mancat de am rupt (asta insemnand vreo doua saptamani). Cand m-am intors aveam mai mult cu 1 kg.
Este adevarat ca mi-au aparut 2 vergeturi pe coapsa dar nimic altceva.
Apoi am ramas insarcinata si de acolo dezastrul....