Am nevoie de ...

•  
    • 12 mesaje
    2 Aug 2006, 17:54
    0 0
    Va rog un mic ajutor pentru o fata care a ajuns in pragul disperarii.
    Sunt grasa si nu ma mai suport. M-am angajat de doua luni la o firma unde toata lumea arata super si toti se uita ciudat la mine pentru ca sunt "altfel".
    Nu stiu ce sa ma mai fac, am fost o persoana slaba dar in timpul sarcinii am luat 25 kg pe care nu am reusit sa le mai dau jos. Ce sa fac?
    Am tot citit discutiile voastre de cand m-am angajat si am acces la internet non-stop si am vazut ca sunteti prietene adevarate aici. As avea nevoie de cateva avand in vedere ca nu prea am prietene o parte m-au dezamagit, o parte nu prea mai am timp sa le vad din cauza serviciului, muncesc aproape 12 ore zilnic.
    In speranta ca ma puteti ajuta cu un sfat, ca poate o sa aveti putin timp si pentru mine... multumesc
  •  
    • 162 mesaje
    2 Aug 2006, 22:19
    0 0
    Citeste, si ai sa intelegi ca problema slabitului nu e chiar simpla, dar nu imposibil de rezolvat
    http://www.biodetectie.ro/Articole.html
  •  
    • 374 mesaje
    3 Aug 2006, 09:45
    0 0
    http://www.getfit.ro/slabire.php
  •  
    • 12 mesaje
    3 Aug 2006, 10:19
    0 0
    Multumesc mult pentru ajutor
    Sper sa ma ajute ce mi-ati recomandat
  •  
    • 12 mesaje
    3 Aug 2006, 10:20
    0 0
    As incerca sa iau Xenical, eu am mai slabit cu el odata.
    Se dadea fara reteta atunci.
    Stiti ceva acum se mai da?
  •  
    • 348 mesaje
    3 Aug 2006, 11:21
    0 0
    cred ca se da fara reteta, eu am vrut sa cumpar altceva, si intre timp am intrebat si de "pastile" pentru slabit, si mi-a zis de xenical, dar a zis ca doar persoanelor care mananca gras, ceea ce eu nu fac... asha este?
  •  
    • 12 mesaje
    3 Aug 2006, 11:34
    0 0
    Eu am fost acum trei ani la Parhon si mi l-au dat.
    Doctorita mi-a spus ca trebuie luat in functie de ce mananci. Mi-a dat un regim si a zis sa il iau la masa de pranz care ar fi mai grasa, asta insemnand o carne fiarta sau la gratar cu salata.
    Am tinut si regimul nu chiar asa strict cum mi l-a dat ea (5 mese pe zi)
    si am inceput sa slabesc dupa 2 zile cate un kg pe zi in total 10 kg dupa care m-am oprit. La o saptamana am plecat in concediu si am mancat de am rupt (asta insemnand vreo doua saptamani). Cand m-am intors aveam mai mult cu 1 kg.
    Este adevarat ca mi-au aparut 2 vergeturi pe coapsa dar nimic altceva.
    Apoi am ramas insarcinata si de acolo dezastrul....
  •  
    • 12 mesaje
    3 Aug 2006, 11:36
    0 0
    Ai sa te miri dar grasime are si iaurtul dietetic si toate produsele dietetice in general
  •  
    • 457 mesaje
    3 Aug 2006, 11:58
    0 0
    citeste topicul AM SLABIT! multa bafta!