AM SLABIT!
-
0 0dragelor, in tot forumu ne tot plangem cum sa facem sa slabim ... eu am sa va spun ce fac in prezent si cum slabesc de un timp incoace. slabesc sanatos si eficient. pe termen lung. nu asa ... cu pastile sau ceaiuri ... daca aveti intrebari va raspund cu placere. repet: nu e un regim anume, si nu este cu slabit intr-o saptamana. va pup!
-
am inceput acum 4 saptamani. dupa ce am tot citit pe aici ce ati facut voi, amcitit sfaturi ale medicilor si din toate spun eu ca am invatat ceva. am slabit, 4.400 kg. unora dintre voi poate nu vi se pare mult, dar medicii spun ca e coerect sa slabesti cam 4-5 kg/luna. am eliminat in primul rand, de tot!!! absolut tot ce inseamna mancare fripta in ulei!!! am renuntat la paine si beau 2 l de apa pe zi. recunosc, nu chiar in fiecare zi, dar ma straduiesc. in prima saptamana dadusem jos 1 kg si ceva. am fost foarte fericita si am capatat multa incredere in mine. ce sa spun! prietenii ma sustin si se bucura pt mine. peste zi mananc un iaurt light mare iar cand ajung acasa, morcovi fierti, peste pe gratar, supe, ciorbe, cartofi fierti, ce imi permit sie eu si stiu ca nu ingrasa. FOARTE IMPORTANT: NU MA INFOMETEY DELOC!!!! m-am intalnit cu prieteni pe care nu i-am vayut de 2 luni si mi-au spus ca se vede ca am slabit. toti ma intreaba cum! dar cred ca sunt putini cei care ma cred sau fac asa cum fac eu!
-
sa nu uit: am avut si excese, acum doua sapt. am mancat o pizza, ce e drept vegetariana. dar aluatul tot aluat ramane. era noua seara si chiar ma gandeam ca s-a dus naibii cura mea. dar surpriya: totusi am dat jos 900 de grame. deci ii combat pe cei care spun ca nu se poate tine o cura fara excese. SE POATE! ITI TREBUIE DOAR VOINTA! ma cantaresc o data pe sapt. lunea. mananc si multe salate cu rosii si castraveti din cand in cand cate un mar. fac si putin sport: pe stepper cate 10 min. pe yi acum la inceput, dar nu am nervi sa fac zilnic. credeti-ma nu e greu deloc. mie nu imi vine sa cred ca am reusit. si o sa o tin tot asa, pana ajung la greutatea dorita. va doresc succes si daca mai aveti intrebari va ajut cu tot dragul.
PS: singura cheltuiala in plus la bugetul familiei mele sunt iaurturile. aaa, sa nu uit mai manand din cand in cand si paine graham. ma tine o saptamana, o paine. v-am tzucat! -
Foarte bine spui tu Njko. La fel am procedat si eu acum trei ani, cand m-am apucat de slabit. Nu m-am grabit,in doi ani am dat jos 20 de kilograme si am pus 3 inapoi tot in doi ani, din prostia mea deoarece, in iarna asta, m-am cam aruncat in prajituri. Nu cred ca are rost sa insir ce am facut, pentru ca, in mare parte, am procedat la fel. Cred ca e cea mai buna metoda sa slabesti in timp caci nu intervine efectul yo-yo. Spre deosebire de regimurile gen supa de varza sau mai stiu eu ce, cand iti privezi organismul de foarte multe si, de indata ce incepi sa mananci acumulezi. Si nu trebuie sa papi mult, orice se pune. Va spun prin proprie experienta.
Multa bafta tuturor in lupta cu kg. -
Felicitari, Nijko! Suntem cam in acceasi situatie, pina la un punct. Si mie mi-au trebuit ani intregi de antrenamente teoretice pina am trecut intr-un final sa aplic ceea ce citisem. A fost mult pina am inceput, ca acum nimic nu ma mai poate opri
!
Stii care e miscarea mea preferata acum: din profil, aratind ce largi imi sunt pantalonii sau fustele
P.S. Am slabit 10 kg in cca 3 luni si mai am de dat jos cam inca pe atita! Doamne ajuta!