Sala Fitness Stefan cel Mare

•  
    • 5 mesaje
    1 Aug 2006, 03:38
    0 0
    Am cautat in zadar pe google o sala de fitness pe soseaua Stefan cel Mare... poate cineva sa ma ajute sa gasesc o sala frumoasa (chiar daca e mai scumpa dar care sa merite banii). Va multumesc
  •  
    • 156 mesaje
    1 Aug 2006, 10:44
    0 0
    Sunt si eu alaturi de tine.. Poate poate ne-o sfatui cineva
  •  
    • 19 mesaje
    1 Aug 2006, 21:15
    0 0
    sala pe stefan cel mare e la dinamo ditamai clubul cam 50ron....si eu as vrea sa ma duc poate ne vdm pe acolo.......
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Aug 2006, 00:25
    0 0
    Mai este una..de la lizeanu spre mosilor este un magazin gima,inainte de magazin este o straduta.Sala este draguta,nu stiu exact pretul cred ca 80 lei..Este curata si au si antrenor
  •  
    • 19 mesaje
    2 Aug 2006, 17:11
    1 0
    si eu stiu o sala prin zona lizeanu nu stiu cum exact sa explic e pe langa un bloc galben. la aia te-ai referit? are antrenor si costa 160ron 3luni. m-am interesat eu ca e draguta sala
  •  
    • 5 mesaje
    2 Aug 2006, 20:50
    0 0
    Multumesc pt raspunsuri. Am o prietena care a mers la club Dinamo si nu i-a placut deloc, este cam murdar, aparate vechi si un aer imbaxit de transpiratie ).... o atmosfera cam nasoala. Am sa incerc sa o vad pe cea de la lizeanu.
  •  
    • 4411 mesaje
    2 Aug 2006, 23:58
    0 0
    si la Dinamo sala este mixta .Eu am fost o data sa vad cum este si era plina de barbati.Aiurea..Cel putin pt mine,am cunostine pe care nu le deranjeaza..Insa in mare nu mi a placut la Dinamo nici mie.

In legatura cu sala de la Lizeanu..Nu stiu exact daca se afla langa un bloc galben..Nu am fost atenta..Insa stiu ca au niste jaluzele verticale deschise la culoare..Poate te ajuta detaliul acesta
  •  
    • 5 mesaje
    7 Aug 2006, 01:18
    0 0
    Am incercat in zadar sa imi rascolesc memoria vizuala si sa imi dau seama cam pe unde este sala asta de la Lizeanu de care imi spuneti. Stiti cum se numeste sau .... indicatii mai exacte. Am sa merg sa o caut zilele astea sa vad cum se prezinta
  •  
    • 481 mesaje
    7 Aug 2006, 20:07
    0 0
    m-ar interesa si pe mine sala asta de la lizeanu; e cumva nemixta?nu stiu zona, ca as fi mers sa o gasesc;va rog macar niste repere daca imi puteti da
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Aug 2006, 02:24
    0 0
    este mixta..Am explicat eu mai sus unde o gasiti..
  •  
    • 4411 mesaje
    8 Aug 2006, 02:25
    0 0
    Nu este stradala pe Stefan cel mare..este pe o straduta de dinainte de gima..Cred ca de asta nu iti poti aminti
  •  
    • 19 mesaje
    13 Aug 2006, 12:34
    0 0
    sti unde e statia tramvaiului 34 de la obor care duce spre mihai bravu? daca da , ei bine tu tre sa mergi un pic inapoi pe linia tramvaiului inspre lizeanu. o sa vezi un supermarket, si pe colt un coafor. iar tu tre sa o iei pe prima straduta imediat dupa coafor si mergi drept. sala e pe stanga imposibil sa nu o vezi langa cladirea aia cu galben de care ziceam. nu cred ca e aceeasi cu aia de langa gima. sper ca ai inteles ceva! succes! apropo e mixta