dieta
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
30 Iul 2006, 12:06hello...si eu am vreo 8 de dat jos dar nu vreau sa scap decat de 6 ca stiu ca la mai putine imi e rau...eu tin disociat si din ce stiu eu pe termen lung chiar are rezultate...nu iti recomand un regim drastic de scurta durata si cu rezultate minune pt ca ai sanse sa pui la loc mai multe dacat ai in plus...un pic de miscare si multa incredere!!
-
31 Iul 2006, 18:33incearca Xenical, eu am slabit acum 3 ani 10 kg in 12 zile.
se slabeste 1 kg pe zi, bineinteles cu regim intre 800 - 1200 calorii pe zi
multe fructe, iaurt si carne slaba de preferat pui si peste fiert sau gratar (puiul fara pielita).
Xenical se ia deobicei la cea mai consistenta masa. -
31 Iul 2006, 19:53nu incerca nici pastile...cu ele da slabesti 1 kg pe zi dar totodata se lasa pielea f urat.....cat despre disociat...e mai nasol..slabesti dupa care te ingrasi dublu..eu iti recomand sa scotzi dulcele de tot din meniul tau,painea,cartofi,orez.aceste alimenta ingrasa mult...mananca multe fructe si leguma,mai ales ca acum potzi fiind vara...nu mai manca dupa sase seara si ingredientul secret
cand te-ai trezit pe stomacul gol bea un pahar de apa calda cu lamaie...storci lamaie si lasi si coaja...si binenteles trebuie sa faci si ceva miscare..nu te potzi astepta sa slabesti fara sport..e imposibil...daca faci cum iti spun iti garantez ca vei slabii in cam 2 sapatamani..vre-o 3 kg -
1 Aug 2006, 21:19dc s-ar putea ti-as lua eu vreo 7 dar din pacate transplantul de kg inca nu s-a inventat
-
24 Aug 2006, 22:23salut, uita-te la rubrica*Reteta de slabit*! reteta respectiva da rezultate!!
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness