VREU SA SLABESC CU 25 KG

•  
    • 1 mesaje
    28 Iul 2006, 21:01
    0 0
    VREU SA SLABESC CU 25 KG DACA ARE CINEVA VREO RETETA NU EZITATI SA-mi raspundeti , va rog!
  •  
    • 55 mesaje
    28 Iul 2006, 21:41
    0 0
    Cum adica "cu 25 kg"?
    Cel mai bun sfat e sa te duci la un nutritionist, retete "minune" nu exista, eu una nu cred in ele.
    Sanatos ar fi sa slabesti cele 25 kg (banuiesc ca asta vroiai sa spui) in 2 ani, pentru ca nu este recomandat sa slabesti mai mult de jumatate de kg pe saptamana, asta in doar in cazul in care nu vrei sa le pui la loc...
  •  
    • 39 mesaje
    29 Iul 2006, 20:39
    0 0
    exista niste produse pe baza de aloe vera care iti detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti fara se te infometezi si fara sa lesini pe strada. Le-am folosit si eu , am slabit 10 Kg si nu le-am mai pus la loc chiar dc nu mai folosesc produsele de 2 ani aproape. Vreau sa precizez ca am facut si exercitii fizice de 2-3 ori pe saptamana in perioada cand luam produsele, dar apoi m-am cam lasat din lipsa de timp.
  •  
    • 374 mesaje
    29 Iul 2006, 21:34
    0 0
    Pentru a pierde atatea kilograme ar fi indicata o combinatie de exercitii fizice si o dieta adecvata. Produsele care ajuta la arderea grasimilor pot fi folositoare in masura in care persoana respectiva face si ceva (mai multa )miscare. Depinde de bugetul fiecaruia. Eu nu voi recomanda medicamente pentru simplul motiv ca nu am folosit asa ceva dar daca e nevoie de termogenice, variante ar fi Cuts II, Unidyne ( trebuie consultat medicul inainte de a-l folosi), Animal Cuts si altele.

Asa cum am mai spus, depinde de buget. Cu cat investesti mai mult in tine cu atat rezultatele vor fi simtite mai repede.