Medicamente de slabit!
-
1 0Buna!
A auzit cineva despre Lipo 53? Sau si mai important....stie cineva daca are efect?
As aprecia parerea voastra...nu de alta, dar nu simt nevoia sa dau banii degeaba...
Multumesc. -
... plus doze zilnice de Vointa + Rabdare
Eu decit sa dau banii aiurea pe pilule din astea, am preferat sa adopt o dieta care mi-a asigurat o pierdere in greutate lenta dar fara intoarcere
(dieta se numeste Weight Watchers, poti da o cautare pe Google, sunt o gramada de materiale sau, ca sa scutesti timp, iti pot trimite pe mail materialele pe care le folosesc eu, numa'sa-mi zici pe ce adresa)
Mult succces!
P.S. Eu am slabit 10 kg in 2 luni jumate
-
Asa cum am spus cu alta ocazie, Unidyne da rezultate combinat cu un antrenament intens si trebuie consultat medicul inainte de a-l folosi datorita faptului ca contine unele ingrediente care ar putea fi neprielnice pentru unele persoane. Inainte de a-l folosi informati-va ca sa nu aveti surprize.
-
Eu am luat acum doi ani, timp de o luna jumate Regenon si am avut rezultate spectaculoase: 13 kg. M-am ingrasat numai la un an si jumatate si asta pentru ca am exagerat cu mancarea. Am incercat sa mai iau insa nu a mai avut acelasi efect, respectiv o stare de suprasaturatie.
Eu am luat pastilele in urma unei cure urmate de o colega de a mea, care a avut aceleasi rezultate minunate de durata.
Este indicat sa incetezi sa le folosesti daca nu simti nici un efect in primele trei zile.