dieta pt copii!!!!???

•  
    • 36 mesaje
    25 Iul 2006, 14:39
    0 0
    Stie cineva o dieta pt o fata de 12 ani? Sau imi puteti recomanda altceva? un medic sau o clinica ceva!!!!Copilul are 80 kg la o inaltime de 1,60.
  •  
    • 309 mesaje
    25 Iul 2006, 14:46
    0 0
    Puteti vorbi cu dl. Dr. Damian - puteti programa o consultatie la dansul. E foarte competent. Pentru date de contact - intrati pe site-ul dansului - www.doctor.info.ro.
  •  
    • 1552 mesaje
    25 Iul 2006, 19:24
    0 0
    ti-am raspuns si la sanatate.cunosc o fetita de 5 ani care a fost la nutritionist,dar nu era obeza ,doar un pic grasuta.si acum totul este bine mananca regulat si ce trebuie.
  •  
    • 4411 mesaje
    25 Iul 2006, 19:30
    0 0
    Du fetita neaparat la un medic.E destul de ingrijoratoare situatia la varsta ei.Nu ii face regim singura..Eu asa cred asa e cel mai bine.
  •  
    • 67 mesaje
    26 Iul 2006, 11:52
    0 0
    Si eu sunt de parere sa mergi mai bine la un nutritionist. Nu de alta dar cu diete luate aiurea de pe net poti da copilul peste cap.
    Un alt lucru pe care cred ca ar trebui sa-l ai in vedere este sportul. Copii din ziua de azi fac mult pre putina micare. Activitatea cea mai interesanta pentru ei este televizorul si calculatorul.
    Cea mai simpla si mai ieftina metoda de ars calorii este alergarea. Poti incepe cu plimbari foarte lungi si in ritm din ce in ce mai alert, timp de o luna, doua si apoi alergare. La inceput 1,2 min alergare 1,2 min mers si tot asa sa maresti intervalele.
    Nu este de loc simplu dar este metoda cea mai eficienta si mai sanatoasa.