Cola ingrasa?
-
1 2Cola ingrasa? De ce multa lume incearca sa evite cola? Eu beau coca cola light si daca incep o dieta nu vreau sa renunt la cola.BEAU CAM UN LITRU LA 2 ZILE.
-
eu am citit mult pe internet despre aspartam, si printe alte efecte nocive era mentionata si ingrasarea, cica s-au facut teste; aspartamul e un indulcitor ieftin si deci rentabil ptr companiile care fac produse light; e o poveste interesanta pe net cum a fost aprobata folosirea lui in SUA, cu rapoarte intarziate, coruptie, santaj, demisii si alte alea; cica i-a si expirat licenta de folosire de vreo cativa ani, si nu a fost reinnoita, desi e folosit in continuare
a, si mai e unul rau,acid-sulfam K, sau ceva de genul
si daca tot vorbim de ingrediente chimice daunatoare, feriti-va de ele si separat dar mai ales impreuna: acid citric(suna natural dar nu e) si benzoat de sodiu -
hai mai ma lasi cu balivernele astea? e rasuflata povestea. pune tu o bucata de ficat ca tot acolo o gasesti. stiu si povestea cu cuiul ruginit. da ce crezi ca e acid sulfuric coca-cola???? e toxic da nu iti dizova ficatii. asta ti-o garantez eu. uite ca sa stii eu am avut curiozitatea asta. da tu pun pariu ca nu ai facut-o, doar ai citit despre povestea asta. si sa stii ca nu s-a dizolvat nimic in cola. pe unde mai pui ca sunt si chimist. habar nu am ce o fi fost in capul meu cand mi-am inchipuit ca povestea aia poate fi adevarat si cola o sa dizove ficatul ala....
SI SA STII CA NU SE SCRIE A-TI SE SCRIE ATI!