Callanetics
-
0 0Am vazut pe forum unele referiri la exercitiile callanetics dar nu am reusit sa le gasesc undeva prezentate pe net, cum se realizeaza. Imi puteti recomanda un link unde sunt prezentate?
-
Nu pot sa te ajut, dar ti le recomand calduros (din proprie experienta), poate reusesti sa gasesti pe cineva care are caseta sau DVD si sa-ti faci o copie, merita toti banii !!! Doar vizionandu-le nu ti vor parea mare lucru, dar cand le vei pune in practica, atunci sa te tii! Eu folosesc caseta originala, cu Calan Pinchley, (sper ca am scris numele corect), dar nu sunt in Ro, da un search cu numele asta, poate gasesti ceva.
Mai sunt si alte exercitii, denumite The Bar Method, asemanatoare ca rezultate, cauta si in sensul asta. Succes ! -
Callanetics se face o data la doua zile, muschii avand nevoie de odihna. Sunt destul de solicitante, de aceea in zilele respective nu se combina cu alte activitati (aerobics, bici, stepper, etc) altfel rezultatele intarzie sa apara. Metoda asta, urmata ca la carte (respiratie, consecventa, alimentatie corecta,etc) promite schimbari corporale vizibile dupa 10 sedinte (20 de zile). Chiar as fi curioasa fetelor cum merge, la mine a functionat, pacat ca nu mai am timpul si spatiul necesar acum sa continui.
-
Allys, alternezi o zi Callan. si o zi activitati aerobice (deci NU sala, abdomene, greutati ci bici, stepper, aerobics, alergat). Deci o zi lucrezi intens muschii (Callan.) si o zi "te lupti" cu grasimutele prin miscare mai putin solicitanta (nu treb. sa ajungi la faza in care ti se taie respiratia) si de mai lunga durata. Daca incepi intr-o zi de luni (
, ar fi bine ca in fiecare duminica sa faci pauza totala. Eu am facut greseala sa le combin in aceeasi zi si nu am fost multumita, dupa aia am inteles ca uneori "less it's more".
-
Eu merg la aerobic de 3 ori pe saptamana. Credeti ca ar merge sa fac Callanetics in zilelel libere?
Cand zi c ca merg la aerobic inseamana o ora jumatate in care facem incaltzire, stretching, dans aerobic intens si lucru la saltea - inclusiv abdomene.
printzesikaid@yahoo.com daca puteti sa-mi trimiteti si mie.