a tinut cineva Max Plank??E

•  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 12:30
    0 0
    asta am aflat de pe net, cica slabesti 9kg, in 14 zile... dar cum sunt atatea voci care spun ca nu e sanatos sa slabesti atat de rpd am ceva indoieli, insa ma atrage mult faptu ca e facuta de nemti...nush de unde atata incredere in tot ce fac ei

Dieta elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie "MAX PLANK" din Germania. Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.
    Ce este absolute interzis la aceasta dieta: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).
    Important:
    - se foloseste numai sare dietetica
    - se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate)
    Cine tine aceasta dieta va fi un om slab, dar plin de energie.
    LUNI
    Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
    La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
    Seara: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)
    MARTI
    Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
    La pranz: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
    Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)
    MIERCURI
    Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
    La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
    Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)
    JOI
    Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
    La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
    Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)
    VINERI
    Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
    La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
    Seara: 1 gratar de floricica + salata verde - cat vrei (fara paine)
    SAMBATA
    Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
    La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
    Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)
    DUMINCA
    Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
    La pranz: 1 gratar de floricica + fructe - cat vrei (exclus paine)
    Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)
    (NU alcool sau dulciuri)
    LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana
    ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta.
  •  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 12:34
    0 0
    eu pana azi nu am auzit nimik de aceasta dieta si pana nu imi spune cineva ca a incercat-o si nu a pus inapoi kg pierdute atat de rpd nu ma incumet...asa ca astept sa imi relatati experietele voastre

pupici
  •  
    • 191 mesaje
    18 Iul 2006, 12:55
    0 0
    ma incanta partea aia cu " cat vrei " dar micul dejun care se presupune ca e cea mai imp masa a zilei nu prea exista in dieta asta .eu oricum nu beau cafea deci ...Si de la 6 seara pana a doua zi la pranz e cam mult ..nu risc prob cu stomacul? Vreau sa fiu slaba si frumoasa ..dar ..inainte de toate ..sanatoasa!
  •  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 13:05
    0 0
    asa si eu...de aia intreb...ca suna f tentant...DAR...sunt neincrezatoare
  •  
    • 191 mesaje
    18 Iul 2006, 13:20
    0 0
    nu vreau sa o desfintez ca nu ma pun eu cu ce zic nutritionistii..dar parca sunt si cam multe oua . clar ..eu o tin daca o tine si altcineva..desiree..te bagi?
  •  
    • 191 mesaje
    18 Iul 2006, 13:22
    0 0
    deidree..scuze pt botez
  •  
    • 8 mesaje
    18 Iul 2006, 13:54
    0 0
    buna,
    intr-adevar dieta asta e o minune
    chiar e asa cum scrie
    eu am tinut-o exact cum scrie acolo si am slabit 7 kg in 2 sapt
    o prietena a slabit 9 kg fix (nici mai mult nici mai putin)
    pupici si astept vesti

ps nu am mai pus nici un gram pe mine de atunci si manc normal
  •  
    • 23 mesaje
    18 Iul 2006, 15:06
    0 0
    Eu am tinut o varianta asemanatoare. Se numeshte regimul danez, pe care nu ai voie sa il tii decat o data la 2 ani shi cica e de schimbare a metaboplismului.
    L-am tinut ca la carte shi am slabit 5,5kg, dar dupa ce l-am terminat, am pus 7kg in 2 saoptamani!! deci nu va lasati duse de nas shi aveti mare grija ce mancati dupa terminarea regimului!!!!
  •  
    • 191 mesaje
    18 Iul 2006, 15:24
    0 0
    eu ma apuc de maine sa-l tin. e primul regim din viata mea.. . va comunic rezultatele...promit.oricum cam asta mananc si in mod normal.
  •  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 19:13
    0 0
    hmmm...una rece una calda...chiar nush ce sa fac, mai astept pareri, as vrea sa merg si la mare in august si ar prinde tare bine o cura de genu ca am pus la kile pe mine ca Fulgutza

va pup fete si mai astept sa impartasiti din experientele voastre
  •  
    • 451 mesaje
    18 Iul 2006, 19:53
    0 0
    Atat cat ma duce mintea, sa privezi organismul de carbohidrati (si altele) timp de doua sapt.si dupa aia sa incepi brusc sa mananci normal, nu prea suna bine...cred ca te vai ingrasa si de la apa !
  •  
    • 451 mesaje
    18 Iul 2006, 19:56
    0 0
    ...ca sa nu mai vorbim de pierderea de masa musculara la o slabire asa de rapida. Masa musculara se pierde usor si se recastiga greu... asta insemnand probabil slaba dar ...plata.
    Nu vreau sa te descurajez, cred ca poti gasi si alte metode si mai ai ceva timp la dispozitie...
  •  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 20:54
    0 0
    ce alte metode nefeli? poti sa imi dai tu niste idei? ti-as fi tare recunoascatoare ca io-s din aia care se trezeste mereu in ultimul moment
    si daca e sa aiba si efecte rapide
  •  
    • 1057 mesaje
    18 Iul 2006, 20:56
    0 0
    vaaaai eu numa acuma am vazuuut , sa ma prapadesc de ras )))))))
    unde scrie floricica e de fapt v*a*c*a
  •  
    • 53 mesaje
    19 Iul 2006, 12:51
    0 0
    Salut fetelor!. E buna dieta , si eu am slabit cu ea vreo 10 kilograme. E adevarat ca de la 95 kg la 85 kg. Dar e eficienta. mie mi-a recomandat-o medicul de familie. Sper sa slabesti si tu cu ea.
  •  
    • 53 mesaje
    19 Iul 2006, 12:53
    0 0
    Am uitat sa precizez ca nu m-am ingrasat la loc.
  •  
    • 1057 mesaje
    19 Iul 2006, 13:47
    0 0
    becca, nu te-ai ingrasat la loc...deloc??? stii cum ca mi-e atat de groaza sa incep o dieta, am mai tinut o singura data dieta, numai pe baza de proteine, 1 sapt si am slabit 2 kg unul l-am pus inapoi, altul nu..pt ca bineinteles am revenit la alimentatia mea de dinainte de dieta...nush ce sa zic, am inteles ca poti obtine si reversul medaliei...

In plus de asta pana acum nu am fost deloc adepta dietelor, eram bine asa cum eram insa in ultimul an, am pus pe mine la greu si arat ca naiba, si acuma mi-am dat seama cu mai putin de o luna inainte de a pleca la mare...si solutia asta asa mai de ''urgenta'' mi se pare super atractiva...14 zile...6-9 kg...waw...
  •  
    • 53 mesaje
    19 Iul 2006, 19:18
    0 0
    Nu m-am ingrasat la loc. Acum am mai slabit de atunci, dar fara dieta, ca nu prea mai am chef sa tin. Acum am 75 de kg, si sper sa merg incet in jos.
  •  
    • 1057 mesaje
    19 Iul 2006, 19:54
    0 0
    well, succes atunci!!!

si merci de experienta impartasita, avand in vedere faptul ca is in criza de timp poate o sa incerc totusi aceasta dieta...sa speram ca totul va decurge conform asteptarilor

oricum daca cineva a mai tinut aceasta dieta sau are informatii despre ea, este rugat deosebit de frumos sa isi dea o parere

pupicei
  •  
    • 309 mesaje
    19 Iul 2006, 21:16
    0 0
    Si pana la pranz nu vi se face foame?! Iar intre mese nu mai mananci nimic?!si stomacul?!Eu una nu cred ca l-as putea tine.Dar daca l-am ajusta putin,si-ar mai face efectul?