a tinut cineva Max Plank??E
-
0 0asta am aflat de pe net, cica slabesti 9kg, in 14 zile... dar cum sunt atatea voci care spun ca nu e sanatos sa slabesti atat de rpd am ceva indoieli, insa ma atrage mult faptu ca e facuta de nemti...nush de unde atata incredere in tot ce fac ei

Dieta elaborata de cercetatorii Institutului de nutritie "MAX PLANK" din Germania. Cine tine aceasta dieta vreme de doua saptamani, nu-si mai schimba greutatea corporala trei ani. Metabolismul se modifica si creaza un camp energetic care impiedica depozitarea grasimilor.
Ce este absolute interzis la aceasta dieta: nu se bea nici un fel de alcool (bere, vin, tarie).
Important:
- se foloseste numai sare dietetica
- se bea cel putin 2 litri de lichid pe zi (ceai cu lamaie si cafea fara zahar, apa minerala slab concentrata, exclus sifonul si bauturile dulci acidulate)
Cine tine aceasta dieta va fi un om slab, dar plin de energie.
LUNI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 2 oua fierte tari si spanac fiert (cu putina sare) - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si telina - cat vrei (exclus paine)
MARTI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) si nimic altceva
La pranz: 1 gratar (mare) de floricica cu salata verde si fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga - cat vrei (exclus paine)
MIERCURI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr. paine intermediara
La pranz: 2 oua fierte tari cu salata verde si rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: sunca de Praga si salata verde - cat vrei (fara paine)
JOI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) cu 50 gr paine intermediara
La pranz: 1 ou + morcovi fierti (sau cruzi) + Schwitezer - cat vrei (exclus paine)
Seara: fructe cu iaurt - cat vrei (exclus paine)
VINERI
Dimineata: cafea (fara zahar sau lapte) +morcovi cruzi, rasi cu lamaie si nimic altceva
La pranz: peste fiert + rosii - cat vrei (exclus paine)
Seara: 1 gratar de floricica + salata verde - cat vrei (fara paine)
SAMBATA
Dimineata: cafea fara zahar sau lapte + 50 gr. paine intermediara
La pranz: pui la gratar - cat vrei (exclus paine)
Seara: 2 oua fierte tari + morcovi cat vrei (fara paine)
DUMINCA
Dimineata: ceai cu lamaie si nimic altceva
La pranz: 1 gratar de floricica + fructe - cat vrei (exclus paine)
Seara: orice si cat vrei (mancarea preferata)
(NU alcool sau dulciuri)
LUNI se reia dieta pentru inca o saptamana
ATENTIE: nu se inlocuieste nici un produs din dieta. -
ma incanta partea aia cu " cat vrei "
dar micul dejun care se presupune ca e cea mai imp masa a zilei nu prea exista in dieta asta .eu oricum nu beau cafea deci ...Si de la 6 seara pana a doua zi la pranz e cam mult ..nu risc prob cu stomacul? Vreau sa fiu slaba si frumoasa ..dar ..inainte de toate ..sanatoasa! -
Eu am tinut o varianta asemanatoare. Se numeshte regimul danez, pe care nu ai voie sa il tii decat o data la 2 ani shi cica e de schimbare a metaboplismului.
L-am tinut ca la carte shi am slabit 5,5kg, dar dupa ce l-am terminat, am pus 7kg in 2 saoptamani!! deci nu va lasati duse de nas shi aveti mare grija ce mancati dupa terminarea regimului!!!! -
becca, nu te-ai ingrasat la loc...deloc??? stii cum ca mi-e atat de groaza sa incep o dieta, am mai tinut o singura data dieta, numai pe baza de proteine, 1 sapt si am slabit 2 kg unul l-am pus inapoi, altul nu..pt ca bineinteles am revenit la alimentatia mea de dinainte de dieta...nush ce sa zic, am inteles ca poti obtine si reversul medaliei...
In plus de asta pana acum nu am fost deloc adepta dietelor, eram bine asa cum eram insa in ultimul an, am pus pe mine la greu si arat ca naiba, si acuma mi-am dat seama cu mai putin de o luna inainte de a pleca la mare...si solutia asta asa mai de ''urgenta'' mi se pare super atractiva...14 zile...6-9 kg...waw... -
well, succes atunci!!!

si merci de experienta impartasita, avand in vedere faptul ca is in criza de timp poate o sa incerc totusi aceasta dieta...sa speram ca totul va decurge conform asteptarilor
oricum daca cineva a mai tinut aceasta dieta sau are informatii despre ea, este rugat deosebit de frumos sa isi dea o parere
pupicei