celulita si reflexoterapia

•  
    • 19 mesaje
    18 Iul 2006, 07:47
    0 0
    Salut! Eu am facut masaj,refexoterapie si drenaj limfatic, acasa cu un maseur. Am facut 25 de sedinte si rezultatele sunt extraordinare....Spun asta ca raspuns la topicurile despre glezne umflate, kg in plus, celulita si remodelare corporala...
  •  
    • 1555 mesaje
    18 Iul 2006, 09:12
    0 0
    si cat ai platit pentru fiecare sedinta in parte? ceva detalii, dc se poate si .. un nr de telefon ...? :*
  •  
    • 116 mesaje
    18 Iul 2006, 12:47
    0 0
    aceleasi intrebari: cat costa si cu cine? t rog
  •  
    • 28 mesaje
    18 Iul 2006, 22:52
    0 0
    salut
    si eu am o maseoza care vine acasa si face si masaj reflexogen;
    eu de exeplu faceam jumatate de sedinta reflexogen si jumatate anticelulitic cu cremele mele si a avut efect....
    daca e cineva interesat pt Bucuresti va pot recomanda pe cineva;
    ( pret: pt masaj reflexogen ia 200.000 pe ora iar eu jumatate reflexogen si jumatate anticelulitic imi lua 250.000 pe ora si venea la mine acasa)
  •  
    • 19 mesaje
    19 Iul 2006, 00:04
    0 0
    Fac masaj cu un tehnician-maseur-reflexoterapeut...masaj anticelulitic, masaj somatic, reflexoterapie si ceea ce e mai important drenaj limfatic.Vine acasa.Sedintele sunt din 2 in 2 zile...Pretul e 300 de mii...Pentru ca mai face unei prietene. Dar mi-a rezolvat multe probleme de sanatate prin reflexoterapie. probleme pe care le aveam de multi ani . e f bun tipul.Daca va intereseaza va pot da adresa lui de e-mail sau telefonul..puteti sa-mi scrieti pe serafim_carmen@yahoo.com
  •  
    • 19 mesaje
    19 Iul 2006, 07:03
    0 0
    Jumatate reflexo si jumatate anticelulitic nu e nici cal nici magar. reflexoterapia trebuie sa dureze cam 50 de minute , sedinta de masaj 60 de minute.Din proprie experienta va spun: cand cineva cere preturi care se afla mult sub preturile pietii, e bine sa va vedeti de treaba...Fac diverse tipuri de masaj de multi ani...am cunoscut si maseuze si maseuri. Am continuat sa lucrez cu maseurul de care va vorbeam pentruca am avut rezultate f frumoase si ca remodelare corporala si in tratarea unor probleme de sanatate nerezolvate de multi ani. In plus are cunostinte de psihologie si e un adevarat consilier pe probleme de suflet...Nu vreau sa ii fac reclama, va impartasesc din experienta mea.
  •  
    • 1555 mesaje
    19 Iul 2006, 09:01
    0 0
    serafim_carmen fata, am inteles mesajul ai n posturi despre acelasi lucru
  •  
    • 19 mesaje
    19 Iul 2006, 09:11
    0 0
    Nu fac altceva decat sa raspund celor care ma tot cauta pe email...Daca am deranjat cu ceva..imi cer scuze.
  •  
    • 627 mesaje
    19 Iul 2006, 11:19
    0 0
    durata unei sedinte de reflexoterapie este de 40-45 minute ,si se fac cel putin 10-12 sedinte ...daca facem juma-juma ..nu rezolvam nimik ,ba din contra!
    Sedinta de masaj anticelulitic dureaza intre 40-50 minute maxim , iar cea de masaj relaxare 50-60 minute!
  •  
    • 144 mesaje
    19 Iul 2006, 11:31
    0 0
    Buna,
    dalis te rog sa imi dai mai multe detalii pe diana10vn@yahoo.com . Ma intereseaza si pe mine masajaul acasa
    Merci
  •  
    • 28 mesaje
    19 Iul 2006, 15:18
    0 0
    mie personal mi-a placut ideea sa imi faca jumatate de ora masaj anticelulitic si jumatate de ora reflexoterapie pt ca nu imi permit sa dau bani separat pt doua sedinte adica sa platesc pt doua ore....a fost un compromis placut si cum pe fiecare crema spune ca e bine sa se faca macar 15 minute masaj ca sa intre bine in piele a fost perfect sa am o zi pe saptamana in care sa ma rasfat cu o astfel de sedinta....pt cei care au bani evident ca e recomandat sa faca cat mai des....dupa punga fiecaruia