merge cineva la aerobic?..
-
0 0Am mai deschis topicul si la frumusete fara succes..imi incerc norocul si aici..as vrea sa merg la aerobic si caut pe cineva sa mergem impreuna...Doreste cineva?
-
Buna evelor!
Sportul e absolut necesar; altfel dieta o tii degeaba; am aflat asta pe pielea mea!
Cat despre sali: am fost si pe Lipscani, e OK, dar seara e mai scump; daca aveti timp dimineata de la 10 la 11 au un abonament de 50RON /luna,intrari nelimitate;
Am mai fost la SAN COMPLEX pe Serban Voda( pe langa Budapesta), dar e cam jegos, are un aer comunist, ca preturi e OK(60 RON/12 sed si poti intra cu mai multe prietene pe acelasi abonament, se stampileaza la intrare).
Fitness am facut in zona Calea Rahovei-Chirigiu, dar fara profesor si un pic murdar(60 RON/luna).
Cum am facut pauza, cum s-a vazut la cantar( 1kg in plus/sapt, desi tineam regimul disociat in continuare).
Va pup si tineti-va de sport, orice sport!
-
eu as veni dar dimineatza ca dupa amiaza mor de cald...ma refer la aerobic la prosper...150 ora de aerobic parca zicei nu?eu mi-as face pe o luna un abon ceva dar..in fine....n-am mai facut sport de 3 ani si inainte de adta am facut handbal 8 ani iar acum ma misc ca o babutza si am si cateva kg in plus ..asa ca trebuie neaparat sa incep sa fac un pic de miscare..in fine..mai vb....in principiu as veni ..
-
Buna vreau si eu sa va dau un pont , eu merg la National Fitnes care este situat in incinta stadionului FC National si va pot spune ca daca inainte sa merg aici am mai avut 2 abonamente de care nu m-am tinut din varii motive acum sunt tare incantata si motivata au instructor la aerobic, tae bo, fitness sauna , jacuzzi si masaj, curatenie , vestiare si sfaturi nutritionale .
Poate pare reclama dar va asigur ca nu fac reclama pentru ca nu am interes va spun toate astea pentru ca acolo intradevar dai un ban dar stai in fata si ai motivatie lucru care ne lipseste multora si merg cu placere acolo chiar daca am febra musculara
..
Ca sa va convinceti intrati pe site-ul lor si sa imi scrieti ce parere aveti(www.nationalfitness.r
Va pup si poate ne vedem la sala