slabit slabit slabit
-
0 0vreau si eu sa slabesc 2-3 kilograme....pls sa imi zica cineva cum exact si cat timp tre' sa tin dieta.nu imi fac griji de intretinere pentru ca imi este usor.sport fac si dimineata nu o sa fie problema pentru ca voi iesi la alergat.deci?
aaa da si daca stie cineva cum sa slabesti numai la picioare...adica numai la pulpite sus ar fii ideal.merci inca o data -
Sloganul celor de la herbalife este "slabeste acum, intreaba-ma cum"
Cu asta a intrat si catalina pe forumuri, deci stim cu ce se ocupa.Si intr-adevar e foarte stresant sa intre toate topicurile si sa gasesti aceeasi persoana cu aceasi abordare, precum o moara stricata ca ea are solitia.
Serios, e ok sa fi perseverent, dara atat de stresant....uffff -
Amazing, eu saptamana trecuta am slabit 3 kg, chiar nu-mi vine sa cred.Am luat cantarele la rand le-am pus pe diferite suprafete sa ma asigur ca e bine si chiar le-am slabit.Saca mai dau inca 3 jos ajung acolo unde vreau sa ajung.
Ce-am mancat eu saptamana trecuta...piept de pui la gratar, peste la gratar, salata de vinete fara maioneza, cu ceapa cruda si ulei de masline, rosii, masline, sunca de pui fara painica si am baut apa plata.
Am renuntat la sucuri si la obiceiul de a manca sandvisuri in fiecare zi si cate o savarina, cu toate ca mi-e f. pofta.Daca chiar nu rezist mai iau cate o guritza de la colegele mele care inca mai mananca.
Oricum mare parte din vointza pe care o am acum mi se trage de la fetele de pe acest forum.
Multumesc fetele