Remodelare si Intretinere corporala

•  
    • 683 mesaje
    16 Iul 2006, 14:18
    0 0
    Problema kilogramelor!!! Stiu foarte bine ca un regim strict combinat cu sala ar da rezultate. Fara sala nu realizez nimic, insa trebuie sa va marturisesc ca sportul nu este chiar pasiunea mea.
    Am gasit pe net, tot cautand un Centru de Remodelare si Intretinere corporala. Sedinte electrostimulare, termosauna, sedinte slabire rapida, dieta nutritionist. Un pachet complet e in jur de 4.500.000 - 5.000.000. As vrea sa va intreb daca ati mers la un astfel de centru si daca se pot obtine rezultate. Suma este cam mare si ma gandesc ca de banii astia imi fac multe abonamente la o sala. Vreau sa stiu daca se merita, ce proceduri sunt cele mai eficiente si daca nu au contraindicatii.
  •  
    • 309 mesaje
    17 Iul 2006, 14:52
    0 0
    Sunt eficiente cu conditia sa te tii de ele si sa ai grija si la dieta. Cat despre termosauna, in cazul in care nu ai retentie mare de apa, in loc de crema de termosudatie (care nu face altceva decat sa provoace transpiratie abundenta) iti recomand fango sau ciocolata. Clientele mele cel putin sunt f. multumite de ele.
  •  
    • 19 mesaje
    18 Iul 2006, 07:10
    0 0
    Buna!! Eu am facut masaj si reflexoterapie acasa cu un maseur...dupa 25 de sedinte am rezultate f bune...daca esti din bucuresti si te intereseaza...electrostimularea si termosuana costa mult si dupa un timp kg se pun la loc...
  •  
    • 29 mesaje
    25 Aug 2007, 13:41
    0 0
    La 5 mil. sunt programe sigure de slabit fara sa te duci undeva doar acasa si foarte simplu. Este esential sa stii ce vrei de la tine si sa vrei sa fii si sanatos in acelasi timp. Ma gasiti pe mess:kattalina67@yahoo.com
  •  
    • 215 mesaje
    25 Aug 2007, 17:37
    0 0
    ooff, catalina!!!! si aici????
  •  
    • 24 mesaje
    27 Aug 2007, 09:32
    0 0
    mda..niste bani aruncatzi... sora mea a dat 450 de euro la un centru de pe la piatza unirii care isi facea o reclama cu niste aparate de ziceai ca nu ai cum sa nu aratzi super bine dupa tratament...si a tzinut si regim..ea nu e grasa e chiar slaba dar are celulita ..si vreau sa va zic ca dupa atatea sedintze si atatzia bani celulita se vede si mai tare ...nu tot ce e scump e si bun....ca si in cazul herbalife... o mare tzeapaaaaaaaaaaaa
  •  
    • 133 mesaje
    27 Aug 2007, 11:32
    0 0
    Si eu am facut 24 sedinte de electrostimulare cu termosaubna.
    Nu am slabit nici un kg de la ele, mi s-au redus 3 cm de pe solduri si cate 1 cm pe picioare.
    Se tinifica pielea de la aceste sedinte dar exista si un mare dezantaj, despre care mai citisem si pe alte forumuri.Se sparg capilarele.Mi-e mi-au aparut recent capilare sparte pe coapse si poponetz si eu nu avusesem niciodata asa ceva.
    Parerea mea sincera este ca un abonament la sala e mai ieftin si mai eficient.