Masajul anticelulitic
-
0 0Salutare, fetelor! Ati facut pana acum vreun masaj anticelulitic care a dat rezultate? Si in cat timp? Stiti vreun salon de cosmetica bun pt asta? Va pup
-
carmen se numeste. dar trebuie facuta programare din timp, pentru ca toate clientele vor la ea. intr-adevar, doare masajul anticelulitic, insa o maseuza buna trebuie sa modifice intensitatea in functie de suportabilitatea fiecarei cliente. in nici un caz sa nu va bucurati de vanataile provocate de maseuze, pentru ca nu inseamna neaparat ca masajul a fost efectuat cum trebuie.
-
Fac masaj cu un tehnician-maseur-reflexoterapeut...masaj anticelulitic, masaj somatic, reflexoterapie si ceea ce e mai important drenaj limfatic.Vine acasa.Sedintele sunt din 2 in 2 zile...Pretul e 300 de mii...Pentru ca mai face unei prietene. Dar mi-a rezolvat multe probleme de sanatate prin reflexoterapie. probleme pe care le aveam de multi ani . e f bun tipul.Daca te intereseaza iti pot da adresa lui de e-mail sau telefonul..poti sa-mi scrii pe serafim_carmen@yahoo.com
-
Jumatate reflexo si jumatate anticelulitic nu e nici cal nici magar. reflexoterapia trebuie sa dureze cam 50 de minute , sedinta de masaj 60 de minute.Din proprie experienta va spun: cand cineva cere preturi care se afla mult sub preturile pietii, e bine sa va vedeti de treaba...Fac diverse tipuri de masaj de multi ani...am cunoscut si maseuze si maseuri. Am continuat sa lucrez cu maseurul de care va vorbeam pentruca am avut rezultate f frumoase si ca remodelare corporala si in tratarea unor probleme de sanatate nerezolvate de multi ani. In plus are cunostinte de psihologie si e un adevarat consilier pe probleme de suflet...Nu vreau sa ii fac reclama, va impartasesc din experienta mea.
-
mie personal mi-a placut ideea sa imi faca jumatate de ora masaj anticelulitic si jumatate de ora reflexoterapie pt ca nu imi permit sa dau bani separat pt doua sedinte adica sa platesc pt doua ore....a fost un compromis placut si cum pe fiecare crema spune ca e bine sa se faca macar 15 minute masaj ca sa intre bine in piele a fost perfect sa am o zi pe saptamana in care sa ma rasfat cu o astfel de sedinta....pt cei care au bani evident ca e recomandat sa faca cat mai des....dupa punga fiecaruia.