Masajul anticelulitic

•  
    • 35 mesaje
    14 Iul 2006, 14:03
    0 0
    Salutare, fetelor! Ati facut pana acum vreun masaj anticelulitic care a dat rezultate? Si in cat timp? Stiti vreun salon de cosmetica bun pt asta? Va pup
  •  
    • 309 mesaje
    14 Iul 2006, 17:16
    0 0
    www.desiree.ro
    maseuza ffff buna si am vazut rezultatele pe cliente
  •  
    • 13910 mesaje
    14 Iul 2006, 21:08
    0 0
    eu sint abia la a 5-a sedinta, dar maseuza mi-a garantat rezultate. Sint curioasa sa vad si eu! (nu ma da celulita afara din casa, e vb. mai mult de remodelare)
  •  
    • 10 mesaje
    15 Iul 2006, 09:45
    0 0
    Salut,eu fac in prezent masaj anticelulitic,sunt la a 6 sedinta si deja incep sa vad rezultate sa stii!Imi place mult,pt.ca maseuza este super si lucreaza f bine.
    Eu sunt din Cluj,asa ca alta maseuza nu cunosc pe altundeva.
    Oricum merita sa incerci.Succes PApapa
  •  
    • 35 mesaje
    17 Iul 2006, 11:14
    0 0
    Multam, fetelor!Kaadijham, cum se numeste meseuza? A, si inca ceva, am auzit ca masajul anticelulitic e ff dureros, asa-i?
  •  
    • 309 mesaje
    17 Iul 2006, 13:16
    0 0
    carmen se numeste. dar trebuie facuta programare din timp, pentru ca toate clientele vor la ea. intr-adevar, doare masajul anticelulitic, insa o maseuza buna trebuie sa modifice intensitatea in functie de suportabilitatea fiecarei cliente. in nici un caz sa nu va bucurati de vanataile provocate de maseuze, pentru ca nu inseamna neaparat ca masajul a fost efectuat cum trebuie.
  •  
    • 35 mesaje
    17 Iul 2006, 14:36
    0 0
    Merci mult!
  •  
    • 309 mesaje
    17 Iul 2006, 14:49
    0 0
    Cu multa placere!
  •  
    • 19 mesaje
    18 Iul 2006, 07:13
    0 0
    Buna!! Eu am facut masaj si refexoterapie acasa cu un maseur. Am facut 25 de sedinte si rezultatele sunt remarcabile....si mai scapat si de alte afectiuni...daca esti din bucuresti si te intereseaza...
  •  
    • 116 mesaje
    18 Iul 2006, 12:58
    0 0
    serafim carmen,detalii t rog, multumesc
  •  
    • 28 mesaje
    18 Iul 2006, 22:29
    0 0
    la mine vine meseoza acasa; daca esti din Bucuresti si vrei la domiciliul tau a-ti pot da un numar de telefon;
    oricum eu sunt dependenta de masaj si rezultatele chiar se vad...
  •  
    • 28 mesaje
    18 Iul 2006, 22:55
    0 0
    am uitat sa va zic de preturi: 200.000 pe ora masaj reflexogen iar eu am facut jumatate de ora reflexogen si jumatate anticelulitic cu cremele mele si venea si acasa si imi lua 2500.000 pe ora;
  •  
    • 19 mesaje
    18 Iul 2006, 23:59
    0 0
    Fac masaj cu un tehnician-maseur-reflexoterapeut...masaj anticelulitic, masaj somatic, reflexoterapie si ceea ce e mai important drenaj limfatic.Vine acasa.Sedintele sunt din 2 in 2 zile...Pretul e 300 de mii...Pentru ca mai face unei prietene. Dar mi-a rezolvat multe probleme de sanatate prin reflexoterapie. probleme pe care le aveam de multi ani . e f bun tipul.Daca te intereseaza iti pot da adresa lui de e-mail sau telefonul..poti sa-mi scrii pe serafim_carmen@yahoo.com
  •  
    • 19 mesaje
    19 Iul 2006, 06:52
    0 0
    Jumatate reflexo si jumatate anticelulitic nu e nici cal nici magar. reflexoterapia trebuie sa dureze cam 50 de minute , sedinta de masaj 60 de minute.Din proprie experienta va spun: cand cineva cere preturi care se afla mult sub preturile pietii, e bine sa va vedeti de treaba...Fac diverse tipuri de masaj de multi ani...am cunoscut si maseuze si maseuri. Am continuat sa lucrez cu maseurul de care va vorbeam pentruca am avut rezultate f frumoase si ca remodelare corporala si in tratarea unor probleme de sanatate nerezolvate de multi ani. In plus are cunostinte de psihologie si e un adevarat consilier pe probleme de suflet...Nu vreau sa ii fac reclama, va impartasesc din experienta mea.
  •  
    • 35 mesaje
    19 Iul 2006, 10:51
    0 0
    Merci, dar prefer un salon de cosmetica. O sa incerc curand si va spun parerea.Pupici
  •  
    • 3158 mesaje
    19 Iul 2006, 12:38
    0 0
    am facut masaj anticelulitic ,insa nu am vazut nici un efect si am renuntat
  •  
    • 309 mesaje
    19 Iul 2006, 12:50
    0 0
    Poate masajul nu era efectuat cum trebuie sau nu ai avut grija la dieta sau nu ai facut suficient de des. Eu am mare incredere in masajul anticelulitic, mi se pare arma cea mai eficienta in lupta impotriva celulitei.
  •  
    • 28 mesaje
    19 Iul 2006, 15:14
    0 0
    mie personal mi-a placut ideea sa imi faca jumatate de ora masaj anticelulitic si jumatate de ora reflexoterapie pt ca nu imi permit sa dau bani separat pt doua sedinte adica sa platesc pt doua ore....a fost un compromis placut si cum pe fiecare crema spune ca e bine sa se faca macar 15 minute masaj ca sa intre bine in piele a fost perfect sa am o zi pe saptamana in care sa ma rasfat cu o astfel de sedinta....pt cei care au bani evident ca e recomandat sa faca cat mai des....dupa punga fiecaruia.
  •  
    • 9 mesaje
    21 Iul 2006, 10:50
    0 0
    Hello!! De curand am fost si eu la cateva sedinte de masaj anticelulitic, dar m-am ales cu fff multe vantai. Se lucreaza f. puternic. Sper sa rezist si mai ales sa dea roade, nu numai vanatai. Bafta
  •  
    • 13 mesaje
    21 Iul 2006, 12:19
    0 0
    Daca ai vanatai ,masajul nu e bine facut. mai bine sa-ti vina acasa...asa am patit si eu..