adevarul doare............

•  
    • 12 mesaje
    13 Iul 2006, 01:49
    0 0
    dragele mele eve. urmaresc de mult discutiile de pe forum si am incercat "n" metode, cure de slabire.eu sunt mai plinutza, am 1.70 si am avut 86 kg( ca sa va puteti face o idee)iar la mine majoritatea grasimii se depune pe burtica.de 6 saptamani incoace am inceput sa am o vointa de a slabi incat si eu ma minunez pe mine.pana acuma am tot incercat cate o cura, incercam sa nu mananc dupa ora 6, dar vointa adevarata nu a existat in mine.am renuntat la orice fel de cura de slabire care sa imi spuna ce sa mananc azi, ce sa mananc maine s.a.m.d,pentru ca eu sincer nu le mai suport si m-am decis sa imi fac eu propria mea cura de slabire.bineinteles ca nu pentru toate femeile poate avea efect, eu am 21 ani si momentan nu lucrez niciunde,si locuiesc singura. am eliminat toate mancarurile grase, nu mai pun gram de paine in gura, am renuntzat la hamburgherul meu preferat, la pizza mea preferata si am inceput sa mananc foarte multe fructe, sunt zile in care ma hranesc doar cu apa si fruncte, iaurturi, albusurile de la oua si in caz ca simt nevoia de carne imi fac un gratarel mic si sunt satula. deci nu ma infomatez, ci am foarte mare grije ce mananc si cat mananc.sincer, deja nu mai pot manca mult, mananc un iaurt si ma simt super plina, is zile in care mananc doua albuse de oua si sunt satula.recunosc ca imi zboara gandul de multe ori la pizza sau la croissantul cu vanilie pe care il savuram de cate ori avem posibilitatea. sa nu uitam ca mai fac si sport, din cand in cand alerg, alteori fac abdomene insa daca m-as tine de alergat si de abdomene zilnic in maxim doua luni asi fi si slaba si cu un corp minunat. iar rezultatul meu pana acuma de 2 saptamani de cand am inceput sa renunt definitiv la paine , paste , etc.... este de 5 kg, iar pana sa renunt la mancarurile pe care le savuram cu o placere de nedescris am mai slabit cu ajutorul sportul 4kg in decurs de o luna.si nici nu aveti idee ce bine ma simt cand vad ca blugii mei preferati incep sa ma cuprinda pe zi ce trece tot mai bine.......asha ca sfatul meu este sa RENUNTATI LA ALIMENTELE CARE INGRASA, SA FACETI SPORT SI SA VA TINETI DE ASTA. eu acuma am 77kg si pe zi ce trece ma simt tot mai bine si mai plina de energie.nu am de gand sa ma opresc pana ce ajung la 60 kg, nu conteaza cat timp va ma dura. dar daca nu ai vointa nu are rost sa incepi ceva pentru ca vei ramane dezamagita.vointa este totul, si sa nu uitam ca eu sunt foarte foarte pofticioasa dar fac tot posibilul sa ma abtin pentru ca altfel nu se poate si asta este adevarul pe care l-am descoperit pe pielea mea
  •  
    • 864 mesaje
    13 Iul 2006, 12:00
    0 0
    bafta in continuare si mersi de incurajari. ai dreptate in ce priveste curele. mai importanta este o alimentatie sanatoasa, fara grasimi si dulciuri, nu infometari drastice si altele. sa ne anunti cum mai stai !!
  •  
    • 191 mesaje
    13 Iul 2006, 12:17
    0 0
    FELICITARI!! sa ne spui ce progrese inregistrezi..cat de des poti .pupuci
  •  
    • 151 mesaje
    13 Iul 2006, 12:55
    0 0
    de la o anumita varsta e mult mai greu sa slabesti...
    dar ai dreptate: fara fainoase, fara dulciuri, fara mancat dupa ora 18,oo si cu mult sport slabesti garantat!
  •  
    • 451 mesaje
    13 Iul 2006, 21:06
    0 0
    Felicitari, sunt total de acord cu tine in privinta diferitelor diete, vreau totusi sa-ti recomand sa nu elimini carbohidratii in totalitate din alimentatie, sunt foarte importanti. Mananca linistita paine integrala, cel putin cateodata, si, din proprie experienta, nu te abtine de la prea multe "bunatati" concomitent, pentru ca la un moment dat organismul isi va cere drepturile. Trebuie sa mananci normal, deci din toate cele, daca exista un echilibru intre alimentatie si consumul de calorii, organismul la un moment dat isi va face singur treaba si metabolismul se va pune in miscare.
    Nu te nelinisti daca slabesti mai incet, e calea corecta,altfel vei pierde multa masa musculara, si nu vrei sa devii o slaba fara forme, nu-i asa? Succes, sper ca nu am scris prea mult !
  •  
    • 13910 mesaje
    13 Iul 2006, 23:04
    0 0
    eu nu inteleg o chestie...cum maninci albusuri?
    Felicitari pt. vointa!
  •  
    • 74 mesaje
    14 Iul 2006, 11:12
    0 0
    Felicitari pentru cat ai slabit!
    Eu am 1.70m si cand am inceput cura de slabire, la 1 mai, aveam 91 kg, asa ca te inteleg.
    Sfatul meu este sa nu elimini carnea din alimentatie. Carnea contine proteine, iar proteinele nu se transforma in grasimi. Eu am ajuns acum la 74 kg, iar 7 kg le-am dat jos in primele 2 saptamani de regim, cand am mancat carne in fiecare zi.
    Plus ca mananci foarte putin. Doctorii nutritionisti recomanda cel putin 3 mese pe zi, unii chiar 5 mese pe zi, iar tu mananci doar 2 albusuri, ceea ce e foarte putin. Gandestete ca va trebui sa mananci asa toata viata ca sa nu te ingrasi la loc, iar organismul o sa inceapa sa-si ceara drepturile la un moment dat si tot tu o sa ai de suferit.
    Iti spun toate astea pentru ca am trecut prin asa ceva. Anul trecut in ianuarie am fost la un doctor nutritionist, care mi-a facut un program, cu mese fixe, 4 pe zi, cu alimente permise si alimente interzise. Dupa 2 luni slabisem 15 kg si ajunsesem de la 85 la 70. Dupa ce am renuntat la regim, in curs de un an am pus la loc 21 kg, fara sa fac excese. Mai mancam la KFC, cate o pizza, mai beam cate un suc, dar nu cine stie ce. Faptul ca ma mancat foarte putin in timpul regimului nu mi-a facut deloc bine.
    Eu iti doresc succes in continuare si sper ca acei blugi preferati sa-ti vina din ce in ce mai bine!
  •  
    • 683 mesaje
    14 Iul 2006, 11:29
    0 0
    Korra, as vrea sa vorbim pe mess. Id-ul meu e moniqa_66. Mersi!
  •  
    • 451 mesaje
    14 Iul 2006, 11:49
    0 0
    korra, corecte observatiile tale, cu o mica exceptie : proteinele pot fi transformate in grasimi de organism, chiar si fructele, in general orice aliment care contine calorii si este consumat in exces, va fi "pus la pastrare" sub forma de grasimi.
  •  
    • 508 mesaje
    14 Iul 2006, 12:29
    0 0
    korra, ne dai clasa!
  •  
    • 12 mesaje
    14 Iul 2006, 13:20
    0 0
    eu am mai slabit acum 2 ani, fix cand m-am mutat singura, 12 kg si pana in iarna asta nu am pus decat 3 kg maxim si mancam normal, insa in iarna asta am avut o depresie maricita si m-am infundat in mancare, mancam la orice ora si mancam numai kebab, saorma, pizza, catofi prajiti......etc.si asha am acumulat eu cele 15 kg aproape.mentionez ca tot in acelasi fel am slabit, atata ca in ultima perioada mancam un hamburgher pe zi si asta inainte de ora 6 pentru ca eram toata ziua plecata iar eu stiu deja cum reactioneaza corpul meu la asa ceva.acuma depinde de fiecare, dar si o prietena de-a mea a slabit cam tot asha si acuma nu face nici exces de mancare dar nici nu isi refuza cate o mica placere.si in plus ce poti sa faci,eu nu am arderi intense asha ca toata viata mea va trebui sa fiu atenta ce mananc si cat mananc si sunt constienta de asta (cel putin acuma pentru ca acum jumatate de an am fost foarte prostuta).o sa va tin la curent si sunt fericita pentru ca ieri am reusit sa port una din perechile de blugi si m-am simtit foarte mandra de mine iar asta imi da si mai multa vointa
  •  
    • 12 mesaje
    14 Iul 2006, 13:30
    0 0
    si in legatura cu albusurile,fierb ouale si mananc numai albusurile, galbenusul il arunc, si am ajuns deja sa ma satur mancand foarte putin pentru ca eu inainte mancam o farfurie de cartofi cu carnitza si dupa 4 ore iar imi trebuia sa mananc pentru ca simteam ca ma doare capul si nu is buna de nimik daca nu mai mananc ceva, ceea ce nu mi-i se pare deloc bine, iar dupa parerea mea, mult mai bine te simti daca mananci strictul necesar si te simti plina(cum ma simt eu) doar dupa o bucata de gratar.poate voi simtiti asta zilnic, dar eu nu stiu sa fi simtit asa ceva de multa vreme.am ajuns sa simt ca nu ma mai pot de cat sunt de plina dupa ce am mancat o bucata nici mica nici mare de gratar si nu stiu daca acuma asi mai fi in stare sa mananc o pizza de una singura (cum faceam inainte)
  •  
    • 335 mesaje
    14 Iul 2006, 13:59
    0 0
    Jennifer_ro, fetele ti-au facut niste observatii foarte pertinente: mananci prea putin!
    Normal este sa mananci macar de 3 ori pe zi. Normal este sa iti fie foame dupa 3 ore!
    E foarte bine ca te-ai ambitionat sa incapi in blugii preferati, dar trebuie sa ai in vedere sanatatea!
    Stiai de exemplu ca digestia in sine produce un consum caloric, uneori mai mare decat mancarea ingerata? Asa ca incearca sa mananci de 4-5 ori pe zi, cea mai importanta masa sa fie micul dejun si nimic dupa ora 18.
    Nu trebuie sa tii regim, trebuie doar sa duci un stil de viata sanatos! Mult succes!!!
  •  
    • 1135 mesaje
    14 Iul 2006, 14:56
    0 0
    Jennifer, se subalimentezi! Normal ca nu mai poti manca la fel ca inainte, stomacul tau s-a adaptat la portiile minuscule cu care-l tratezi! Momentan consuma din grasime, dar mai ales din muschi, ori asta nu e o solutie pe termen lung. Slabesti o vreme, iar apoi o sa stagnezi, indiferent cat de putin mananci. Asa ca ai grija, dieta ta nu e tocmai sanatoasa. Numai bine!
  •  
    • 348 mesaje
    14 Iul 2006, 16:13
    0 0
    sa nu ajungi subnutrita, dand atat de putin organismului, nu e de glumit, slabim, slabim, dar cu cap....zic eu