Vreau sa slabesc 15 kg!

•  
    • 432 mesaje
    12 Iul 2006, 02:13
    0 0
    Vreau sa slabesc 15 kg in 2 luni!Ce imi recomandati?
  •  
    • 39 mesaje
    12 Iul 2006, 09:18
    0 0
    ce inaltime ai? Si ce greutate?
  •  
    • 322 mesaje
    12 Iul 2006, 10:00
    0 0
    eu am slabit 13kg cam in 3 luni juma dar am mai calcat si stramb, deci ai toate sansele de reusita daca si organismul te ajuta. Pe toata perioada asta am luat detoxifiant de la Dacia Plant, am urcat 7 etaje pe jos, am sarit coarda si uneori mai faceam si abdomene, iar de mancat incercam sa ma abtin dupa 6 seara, in fiecare zi fructe, fara prajeli, sucuri, paine, grasimi, si am reusit.Si sa nu uitam cei 2 l de apa pe zi pe care ma chinuiam sa-i beau. Deci nu am tinut nici o cura in special, doar am renuntat la mancatul nesanatos. Iar in fiecare week-end ma delectam cu orice vroiam dar nu in cantitati industriale, adica ori o portie de cartofi prajiti, ori pizza, dar tu ar trebui sa nu faci ca mine pt ca vrei sa slabesti mai mult.
    Eu am vrut macar 5 sa dau jos, ca aveam 60kg la 1.60, dar usor usor am ajuns la 47kg si ma mentin de cateva luni asa.
    te pup si cu multa vointa se poate
  •  
    • 88 mesaje
    12 Iul 2006, 11:20
    0 0
    Hey! Nu vrei sa ne apucam de maine amandoua de atkins? si eu cam tot 15 kg as avea de dat jos...si la mn cel putin a fost singura dieta care a dat rezultate vizibile...ce zici? pupici:*
  •  
    • 3 mesaje
    12 Iul 2006, 14:40
    0 0
    Buna Fetelor ,
    ma alatur si eu voua , as vrea si eu sa dau jos vreo 15 kg( sau mai mult daca se poate).Dati-mi si mie detalii despre dieta care o alegeti.
    Va pup.
  •  
    • 88 mesaje
    12 Iul 2006, 17:43
    0 0
    Eu una aleg atkins...mi se pare usor de tinut si dupa 3-4 zile imi dispare orice pofta...si de aici incolo urmeaza multe kg pierdute...pupici:*
  •  
    • 1095 mesaje
    12 Iul 2006, 18:02
    0 0
    eu azi mi-am luat aloe vera gel.am auzit ca e f.bun.si mai are si alte indicatii pe langa.
  •  
    • 481 mesaje
    12 Iul 2006, 21:57
    0 0
    fetelor eu am tinut o cura de slabire acum ceva timp (acum vreo 3-4 ani)si a dat rezultate si nu m-am ami ingrasat.este facuta de un medic nutritionist insa da rezultate numai daca nu suferiti de nici o boala(pentru ca a fost facuta pentru un organism sanator, si o persoana bolbava nu are voie sa manance orice de ex orice fructe sau legume sau carne sau mai stiu eu ce sau zahar)daca vreti o sa v-o scriu e destul de usoara sau cel putin mie asa mi s-a parut si nu am mai pus nici un kg ba chiar am mai dat jos un kg dupa ce am terminat cura.dureaza 2 luni si o sa v-o scriu maine dc vreti ca trebuie sa o caut si e facuta pe cate o saptamana
  •  
    • 55 mesaje
    13 Iul 2006, 00:53
    0 0
    Vreau si eu!!! Nu chiar 15 kg,dar ma multumesc cu 8 . Da-ne dieta, da da da .
    Tin o dieta de vreo luna,tot asa fara paine , fara...fara dar am dat in primele 2 sapt 4 kg jos si de atunci nu mai dau nimik jos, ba chiar in ciuda regimului mai adaug . M-am hotarat ca trebuie alt regim, ca asta deja ma enerveaza...
    Pupici si succese la dieta!
  •  
    • 19 mesaje
    13 Iul 2006, 12:39
    0 0
    buna fetelor! ma alatur si eu voua , si eu vreau sa slabesc !!!
  •  
    • 88 mesaje
    13 Iul 2006, 13:55
    0 0
    Io de azi m-am apucat de atkins...am si papat...am si baut...si sunt fff satula ...bafta fetelor...:*
  •  
    • 191 mesaje
    13 Iul 2006, 14:05
    0 0
    salut.sympatica_one spune-mi si mie, te rog , ce ai mancat azi si cat ? vreau sa-mi fac o idee daca as putea tine si eu atkins.pls
  •  
    • 878 mesaje
    13 Iul 2006, 14:20
    0 0
    si eu am slabit 16 kg, acum 4 ani.
    la 1 dec 2002 aveam 64 kg la 1.63. pe la mijlocul lui februarie 2003 (adica dupa 2 luni si ceva) aveam 48
    nu mi-a fost fff greu pt ca am un metabolism foarte bun si arderi bune. am facut si sport: abdomene si exercitii aproape in fiecare seara acasa (ca sa nu fac vergeturi si sa nu raman cu pielea naspa si lasata si cu celulita - si nu am ramas cu nici o chestie din astea neplacute . imi era rusine sa merg la sala asa plinuta cum eram. eu nu am fost niciodata "grasuta". m-am ingrasat in SUA, in 4 luni foarte mult.
    nu am tinut un regim anume. au fost niste combinatii intre un regim de schimbare a metabolismului si ce imi placea mie sa mananc. dar a functionat. de atunci nu am mai pus nici 100g. in primavara asta am mai slabit un pic, pe baza de stres cred. acum am 44 kg (cam putin, stiu, stiu, nu ma certati...ca imi revin eu pe la toamna cand nu e asa de cald).
    daca va tenteaza si vreti mai multe informatii despre asa zisul "regim" al meu...cu placere...intrebati-ma!!
  •  
    • 3 mesaje
    13 Iul 2006, 15:27
    0 0
    Salut ,
    trimite-mi si mie reteta ta as vrea sa o incerc si eu.pupici
  •  
    • 8 mesaje
    13 Iul 2006, 16:23
    0 0
    cauta Max Plank(nu stiu daca am scris corect)pe google
    eu am dat jos intr-o luna 14 kg
    pupici si spor la slabit
    ps tine-ma la curent

daca nu gasesti fa-mi un mail si iti fac reply cu dieta
    adriana81@zappmobile.ro
  •  
    • 235 mesaje
    13 Iul 2006, 16:34
    0 0
    14 kg intr-o luna??? Mi se pare total nesanatos. Sper sa nu fie decit o greseala de editare.
  •  
    • 878 mesaje
    13 Iul 2006, 16:35
    0 0
    in principiu asta e regimul care mi-a fost recomandat:
    ZIUA 1:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea 2 felii (100g) sunca de pui , 200g paine graham
    - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac + 1 rosie (sau salata verde in loc de spanac)
    - cina: 200 g friptura de vita la gratar + 1 salata

ZIUA 2:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea 2 felii sunca de pui , 200g paine graham prajita
    - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
    - cina: 200 g friptura de vita + 1 salata

ZIUA 3:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie de paine graham prajita + sunca slaba
    - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
    - cina: telina fiarta + 1 rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 4:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie paine prajita + 150g sunca de vita
    - pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
    - cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 5
    - mic-dejun: 1 morcov mare ras, 2 felii sunca de pui , 200g paine graham
    - pranz: 200 g peste la gratar cu lamaie
    - cina: 200 g friptura de vita + 1 telina rasa

ZIUA 6:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie paine prajita 150g sunca de vita
    - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
    - cina: 1/2 pui + 1 salata

ZIUA 7:
    - mic-dejun: 1 ceasca de ceai fara zahar , 2 felii sunca de pui , 200g paine graham
    - pranz: 500 -800ml de iaurt dietetic slab
    - cina: 200 g cotlet de miel, (sau piept de pui) + 1 mar

ZIUA 8:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea, 150g sunca de vita, 200g paine graham
    - pranz: 2 oua fierte tari + 400 g spanac (salata) + 1 rosie
    - cina: 200 g friptura de vita + 1 salata

ZIUA 9:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea, 2 felii sunca de pui , 200g paine graham
    - pranz: 250 g sunca + 1 cutie iaurt natural
    - cina: 250 g friptura de vita + 1 salata

ZIUA 10:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie paine prajita, 2 felii sunca de pui
    - pranz: 2 oua fierte tari + 1 felie sunca + 1 salata
    - cina: o telina fiarta + o rosie + 1 fruct proaspat (mar, para, portocala)

ZIUA 11:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie paine prajita, sunca
    - pranz: 200 ml suc de portocale + 1 cutie iaurt natural
    - cina: 1 ou fiert tare + 1 morcov ras + 250 g branza de vaci

ZIUA 12:
    - mic-dejun: 1 morcov mare ras
    - pranz: 200 g cod fiert (alt peste slab la gratar) cu zeama de lamaie + 1 lingurita unt
    - cina: 250 g friptura de vita + 1 telina rasa

ZIUA 13:
    - mic-dejun: 1 ceasca de cafea + 1 felie paine prajita
    - pranz: 2 oua fierte tari + 1 morcov mare ras
    - cina: 250 g pui + 1 salata
    Dieta se tine 15 zile!
    Nu se mananca intre mese!
    In loc de friptura de vita se poate manca pui sau peste pe gril, fara ulei sau unt sau alte grasimi!
    2 l apa pe zi si un pic de miscare (gimnastica 30 min de 3 ori pe saptamana; alergare; sau mers pe jos)
    Sucul de portocale trebuis sa nu contina zahar!
    Se poate folosi miere de albine naturala, fara adaos de zahar, la cafea sau ceai (1 lingurita la o ceasca).
    Se slabeste cam 8 kg!

Dar eu nu l-am respectat foarte strict. in sensul ca nu tot timpul aveam chef sa mananc ce scrie acolo, sau nu aveam timp, sau...
    inlocuiam mesele cu tot felul de combinatii de salate: de varza cu branza de vaci, de rosii cu sunca(desi in decembrie erau tare scumpe si nu foarte gustoase), sau cand nu aveam timp imi faceam un Viaredin Cocteil: o masura de praf Viaredin si 200 ml lapte rece degresat(nu suport laptele cald, doar de la frigider). Seara mancam fructe. Eu sunt destul de mancacioasa si ca sa ma indop cu cine stie ce rontaieli mancam cate 2, 3 mere. imi place sa rontai la TV seara. Asa fac si acuma, desi nu am probl cu KG. Si o ciocolata pe zi, e singurul lucru la care nu am putut renunta. Dua mult timp am aflat si eu ca ciocolata nu ingrasa, daca nu e foarte prelucrata - fara creme si alte cele. Ciocolata alba, ciocolata amaruie si ciocolata cu lapte. Eram si sunt si acuma topita dupa ciocolata si inghetata. de fiecare data cand imi era pofta de ceva dulce mancam ori ciocolata ori stafide cu miere de albine si nuci. nu cantitati fff mari, dar suficient cat sa-mi
  •  
    • 878 mesaje
    13 Iul 2006, 16:38
    0 0
    treaca pofta.
    aba am baut cam 3 litri pe zi, si ceai din plante fara zahar sau cu zaharina (dar nu e prea sanatoasa)sau miere.
    In 2 luni am mancat 2 kg de miere de albine si 3 saci de mere!!
    M-am ferit de lamai si de portocale, ca imi fac foame si pofta de te miri ce.
    regimul asta la mine a functionat. si nu m-i s-a parut greu, poate in prima saptamana cand eram cam ametita de la socul pe care l-a primit organismul asa dintr-o data si de la febra musculara...
    daca mai ai alte intrebari sau nelamuriri...
  •  
    • 88 mesaje
    13 Iul 2006, 21:05
    0 0
    ellis...azi de exemplu, am papat un piept de pui la gratar, cu o salata verde, si cascaval pe langa ...si am baut am ca o broscuta...dar mi-a tinut de foame...pupici:*
  •  
    • 601 mesaje
    13 Iul 2006, 21:15
    0 0
    Mama Codrutacostea,dar eu cu regimul ala am sanse mari sa mai pun ceva pe mine.Si vb serios,am o perioada in care mananc foarte putin si nu reusesc sa mai dau nik jos,ma gandeam sa fac cateva zile o cura cu supa de varza dupa care sa revin la alimentatia sanatoasa,acu nush ce sa zic,pt ca am mai tinut ceva timp cura cu supa de varza si tot nu a reactionat organismul,in sesul ca nu am reusit sa mai dau nik jos.Iar chestia asta cu stagnatul greutatii ma scoate din minti si ma face sa renunt,lucru care nu-l doresc,deoarece sunt ink foarte tanara(19ani)si sincer super dolofana.AVETI CEVA SFATURI PT MINE?