putina miscare, Iasi!

•  
    • 683 mesaje
    11 Iul 2006, 09:55
    0 0
    Ma intereseaza o sala de fitness in Iasi unde se lucreaza si la nivel de "incepator", zona, pret sedinta/abonament.
    Si de ce nu o eva iubitoare a mersului pe jos, singura nu prea reusesc sa-mi respect un program.
    Multumesc!
  •  
    • 2 mesaje
    12 Iul 2006, 00:33
    0 0
    buna moniqa! nivel de "incepator" presupune o sala mai mica, iar performantele nu sunt intotdeauna cele asteptate. tu ce zona ai prefera? eu am mers un an la armony si am renuntat pentru ca eram singura si imi era urat. e super ok daca faci abstractie de "fite de fite". acum nu stiu ce te intereseaza pe tine exact. poate mai vb eu sunt deschisa catre orice propunere.
  •  
    • 683 mesaje
    12 Iul 2006, 11:49
    0 0
    Ma gasesti pe mess la moniqa_66.
    Toate bune!
  •  
    • 77 mesaje
    25 Iul 2006, 14:12
    0 0
    buna,fetelor.Ce mai faceti voi....Ati inceput sa va duceti la sala sau nu...Eu ma gandeam sa ma duc la Colini,dar acolo e doar sala pt aerobic,si,din cate stiu nu e nici chiar f scump,caci bugetul meu e cam limitat acum;instructoarea de acolo e o fosta balerina,care cica e f severa si "scoate si untul din tine".Imi doresc tare mult sa-mi sculptez nitel picioarele si funduletz-ul,caci pe 19 august am o nunta si vreau sa fiu frumoasa.Mai dati-mi si mie de veste ce ati mai facut voi....Pupici.
  •  
    • 22 mesaje
    26 Iul 2006, 21:36
    0 0
    Stie cineva unde este Colini la Iasi? ceva mai multe info unde as putea gasi?
    Mersi.
  •  
    • 2 mesaje
    26 Iul 2006, 22:32
    0 0
    buna crinutzza. din pacate moniqa nu mi-a dat nici un semn de viata. nu am vb deloc cu ea. eu una nu am mai mers la sala . . . nu am inceput nimic . . .