dieta dupa nastere
-
0 0Ce dieta ar fi cea mai potrivita dupa nastere avand in vedere ca alaptez si am nascut prin cezariana in urma cu 3 saptamani? As putea incepe deja si gimnastica? Dar sa pedalez pe bicicleta de camera?
-
Depinde ce intelegi prin dieta. Daca ai grija sa mananci putin si usor seara, sa elimini dulciurile concentrate, prajelile si produsele grase...e un fel de dieta si o poti tine chiar daca alaptezi. Pentru bebe (ca si pt tine) conteaza calitatea si nu cantitatea

Evident dietele drastice sunt de evitat. -
draga violeta
buna seara
in primul rand felicitari ptr ca ai devenit mamica ; sa fiti sanatosi si tu si bebe
in al 2lea rand ca mamica cu bebe de 1 an si 4 luni iti recomand sa incepi gimnastica cand te simti in stare , ma refer atat la cezariana cat si la alaptat totusi nu trebuie asteptat prea mult dupa 3 luni trebuie neaparat
de ce vrei totusi gimnastica si dieta? te-ai ingrasat prea tare in timpul sarcinii? sau ai poate si alte motive?
daca vrei sa discutam iti pot da adresa mea de mess sau discutam pe topic
pa
succes -
sfaturile pe care le-ai primit sunt bune, o plimbare sau un pedalat pe bicicleta de camera sunt benefice, dar exercitiul fizic, cum ar fi niste abdomene nu sunt recomandate decat dupa 6 luni.Eu am reusit sa fac abdomene perfecte, fara sa mai simt nimic, dupa un an.Am slabit in timp, dar de la 83 cat aveam la 1.60, am avut 71 dupa ce-am iesit din spital, acum am 60.(dupa un an si jumatate).Cel mai important este sa nu mananci seara(ultima masa sa fie la 1
si aceea sa fie o salata daca se poate.Foarte bune sunt exercitiile de abdomen ale Florentinei, le gasesti pe cd, in dieta lui Ionut Moraru.Eu am urmat aceea dieta, dar nu am slabit, oricum sunt produse naturale si ieftine, si nu aveau cum sa-mi faca rau.Fara prajeli, cantitati mai mici de mancare, paine graham maxim 3 felii, dulciurile inlocuite cu fructe din belsug si un cantar care sa-ti spuna exact cat ai pierdut pe zi.Eu am unul care imi spune cata apa si cata grasime am in corp, in functie de varsta si inaltimea pe care o am.Multa rabdare si perseverenta!