Vergetrui si celulita

•  
    • 11 mesaje
    6 Iul 2006, 00:53
    0 0
    Sal'!Stie cineva cum pot scapa si eu de celulita si de vergeturi?Cu celulita stau mai bine decat cu vergeturile,dar nu conteaza,eu vreau sa scap de ambele probleme!Nu vreau sa ma duc la salon cosmetic,de fapt nu prea e timp!Help,plss!Pupici!
  •  
    • 627 mesaje
    7 Iul 2006, 11:20
    0 0
    Pai acasa nu poti decat sa te dai cu creme antivergeturi si anticelulita si sa iti faci singura un masaj ...acolo unde poti si cum poti, dar nu te astepta la minuni!
    Daca intr-adevar vrei sa scapi de vergeturi si celulita , iti trebuie multa vointa (si iti faci si timp!) si un program mai special ,si anume miscare (ceva sport) ,masaj anticelulitic , impachetari cu Parargil(tratezi si celulita si vergeturile), o dieta echilibrata .
  •  
    • 430 mesaje
    10 Iul 2006, 12:36
    0 0
    De celulita ai sanse sa scapi prin dieta, sport mult- cardio, masaje. Dar de vergeturi sa te scapi? Astea sunt vise, de vergeturi te scapi cu operatii estetice, asta e crudul adevar. Sunt unele creme care parca estompeaza foarte putin vergeturile dar.....nu dispar niciodata, nu au cum, vergeturile se formeza ca urmare a ingrasarii-slabirii si nici o crema nu are cum sa refaca asa ceva.
  •  
    • 55 mesaje
    10 Iul 2006, 13:52
    0 0
    Asa e cum zice magdel, vergeturile odata aparute nu poti decat eventual sa le mai atenuezi, de scapat de ele doar cu laser, desi am inteles ca si de la interventia culaser raman ceva cicatrice.

De celulita poti sa scapi cu o alimentatie sanatoasa care sa te ajute sa te detoxifiezi, miscare si masaj anticelulitic sau vacuum.
    Nici una dintre metode nu functioneaza fara cealalta cred eu....
  •  
    • 29 mesaje
    13 Iul 2006, 11:23
    0 0
    Scrie-mi pe adresa st_viorica@yahoo.com si-ti voi trimite o reteta contra celulitei si vergeturilor, totul bazandu-se pe produse naturale.