motivul REAL pt. care...

•  
    • 131 mesaje
    5 Iul 2006, 10:12
    0 0
    ...vreti sa slabiti e...
  •  
    • 508 mesaje
    5 Iul 2006, 11:30
    0 0
    sa-mi placa de mine in oglinda...
    plus fapul ca nu porea exista masuri de haine pentru elefanti pitici, hainele din garderoba mea nu mai imi vin, sa ma dau mare in fata prietenilor...ia uite ce ambitie a avut cris... si de ce nu, sa se indragosteasca sotul meu de mine, din nou... nu ca n-ar fi deja...

daca mai imi vine ceva in minte, iti spun...
  •  
    • 335 mesaje
    5 Iul 2006, 12:43
    0 0
    Faci un studiu, ceva?
    Eu nu sunt adepta curelor de slabire. Prefer sa ma mentin. De ce? Pt ca nu e tocmai rentabil sa schimb garderoba la cateva luni, mai ales ca imi place la nebunie o anume pereche de blugi...sa ma simt bine si frumoasa in pielea mea, si nu in ultimul rand, pt ca nu vreau sa ma simt ca un elefant pe langa iubitul meu. Da, am glezne fine, talie subtire & co, dar funduletul tot e mai mare ca al lui Nah, si ma chinui cu aspectul asta
  •  
    • 235 mesaje
    5 Iul 2006, 12:53
    0 0
    1. pentru sanatatea mea
    2. pentru ca vreau sa imi placa din nou sa ma uit in oglinda (dupa 8kg pierdute acum a inceput din nou sa imi placa
    3. pentru ca Iubitul meu sa fie mandru de mine
    4. sa moara lumea de invidie ca eu am vointa si ei/ele nu
    5. sa pot purta blugi cu talie joasa si topuri sexoase
    ....
    Astea au fost primele care mi-au venit in minte
  •  
    • 70 mesaje
    7 Iul 2006, 12:09
    0 0
    BEA ai slabit 8 kg /? in cat timp ...? vreau si eu secretul!!!!merci mult
  •  
    • 29 mesaje
    25 Aug 2007, 13:50
    0 0
    Simt nevoia sa-ti raspund eu pentru ca am slabit in 3 saptamani 8 kg si am fost ajutata la randul meu.Nu pot fi insensibila la cerintele celor care vor sa arate bine mai ales ca eu am 40 de ani si vreau asta ,voi de ce nu? scrie-mi pe mess:katalina67@yahoo.com
  •  
    • 125 mesaje
    25 Aug 2007, 13:51
    0 0
    Ai de gand sa dezgropi toti mortii din 2006?
    Calmeaza-te!
  •  
    • 215 mesaje
    25 Aug 2007, 17:18
    0 0
    nu stiu cat de mult imi doresc sa slabesc, insa (dupa ce mi-am dorit enorm sa ma ingras) acum vreau sa ma mentin.
    si-mi este foarte greu
    mananc mult si se cam depune. nu pot tine diete (n-am tinut nicio data, caci eu vroiam mereu sa ma ingras, nicidecum sa slabesc). daca mi se face foame (si mi se cam face des) si nu mananc, apoi mi se face rau... Daca nu mi-e foame si stau 3 zile nemancata, n-am nimic, dar daca mi-e foame si nu mananc....
    bun! sa revin la subiect: vreau sa ma mentin, fiindca imi place cand dupa ani si ani (eu am o varsta... 38 ani!) ma intalnesc cu prieteni si-mi zic: "vai! dar nu te-ai schimbat deloc. tot asa ai corp frumos, arati bine!!!" creste inima in mine... sunt ingamfata???!!!!! nu cred ca as suporta sa zica sau sa gandeasca cineva: "ooo m-am intalnit cu anita. doamne ce s-a schimbat, s-a ingrasat, nu mai este asa cum a fost!"
    Doamne fereste!
  •  
    • 415 mesaje
    25 Aug 2007, 17:23
    0 0
    mai kattalina esti stresanta rau.a inteles toata lumea ca vrei sa vinzi "diete de slabire".Ai batut toba peste tot,acum relaxeaza-te si asteapta sa-ti cada la mana viitorii clienti.Relax!Nu mai dezgopa topice vechi.Fii si tu fata smechera si baga-te printre cele deja existente acum poate poate iti merge.
  •  
    • 215 mesaje
    25 Aug 2007, 17:35
    0 0
    satena, subscriu!
  •  
    • 29 mesaje
    26 Aug 2007, 21:43
    0 0
    Satena si Anita_04 credeti ca nu se vede de la distanta ca incercati sa discreditati?Mi se pare mie sau voi chiar vindeti asemenea produse? si invinuiti pe altii!Sunteti prea agitate fetelor nu aveti loc de altii?
  •  
    • 215 mesaje
    26 Aug 2007, 22:02
    0 0
    off topic (scuze evelor)
    satena ai tu "forta" necesara sa "discuti" cu catalina? pe mine chiar ma enerveaza sa dau replici rautacioase...
    catalina, daca ai citi ce am postat atat eu cat si satena (nu cu privire la tine, ci pe specificul diverselor topicuri), ti-ai da seama ca nici gand "sa dorim sa vindem ceva". si chestia asta poate ti-ar da de inteles ca esti de-a dreptul... agresiva (ca sa ma exprim civilizat!).
    totusi eu iti doresc spor la vanzare, dar incearca sa nu ne mai "intoxici" cu reclama pe care o faci.
  •  
    • 23 mesaje
    26 Aug 2007, 22:21
    0 0
    ...pentru ca nu ma placeam cand ma uitam in oglinda
    ...pentru ca hainele sa imi vina bine si mie
    ...pentru ca sa ma simt bine si sa fiu sanatoasa
    ...pentru ca vanzatoarele sa nu se mai uite urat la mine cand vreau sa incerc ceva
    ...pentru ca barbatii sa intoarca capul dupa mine pe strada

P.S: Pentru toate motivele acestea si inca cateva, am slabit 20 kg si is tare mandra de mine fetelor . Ahh..nu fac reclama la nici o cura minune
  •  
    • 125 mesaje
    26 Aug 2007, 23:26
    0 0
    Windy..asa-i ca ai slabit mancand?Adica mancand mancare nu prafuri.. Spune si tu..ca poate pricepe saua.(ca iapa vad ca nici o sansa )
    Fetelor, pe majoritatea forumurilor intra specimene din astea dar chiar atat de.....nici nu mai zic cum..parca n-am vazut.Pai daca toti iti zic ca esti beat e cazul sa te culci, nu?Da' se par ca unii se fac ca nu pricep si cam cad in penibil..
  •  
    • 23 mesaje
    27 Aug 2007, 00:13
    0 0
    Nu am mancat prafuri, am facut ceva mult mai inteligent dupa mine, fost la doctor, la nutritionist.Din martie am slabit 20kg (de la 83 la 63kg) si de acum vreau doar sa ma mentin.Dupa parerea mea, supravegherea medicala este necesara atunci cand vrei sa slabesti mai mult de 5-6 kg pentru ca organismul tau o sa sufere multe schimbari; eu am mers pentru ca nu vedeam alta solutie pentru a slabi.
    Doamna doctor mi-a indus un nou stil de viata(nu cel al katalinei ); de atunci nu mai beau sucuri, nu manac prajeli si incerc sa nu exagerez cu dulciurile, in general o inghetata pe zi.M-a ajutat foarte mult, pentru ca am invatat cum e bine sa mananc pentru stilul meu de viata, ce si cat ca sa nu ma ingras la loc.
    Numai bine!
  •  
    • 443 mesaje
    27 Aug 2007, 01:26
    0 0
    windyheartangel,poti sa ne dai amanunte despre regimul pe care l-ai urmat sub indrumarea nutritionistului?
  •  
    • 415 mesaje
    27 Aug 2007, 03:12
    0 0
    Draga Kattalina,tu vezi in noi potentiale adversare sa inteleg?Fii linistita,nu suntem.Tot ceea ce ti s-a spus e ca toata lumea a inteles ca vinzi ceva si nu e nevoie sa apari mereu la toate subiectele sa zici asta.

Asa cum ne-ai urat noua si noi iti dorim acelasi lucru:o viata buna si frumoasa(sunt cuvintele tale).
    Si daca ai ceva de zis despre diete,pareri,intrebari te asteptam aici pe forum sa vorbim.Dar fara sa faci campanie produselor tale.E simplu.
  •  
    • 156 mesaje
    27 Aug 2007, 08:39
    0 0
    Windyheartangel si pe mine m-ar interesa mult cam ce regim ti-a dat nutrtionistul si eventual mai multe detalii despre nutritionist. Acum aprox un an am fost si eu la unul, dar nu am fost tocmai incantata de felul lui.
    Succes cu kilogramele in continuare!
  •  
    • 125 mesaje
    27 Aug 2007, 09:05
    0 0
    Am slabit 13 kg in 3 luni pentru ca ma saturasem sa imi spuna vanzatoarele ca nu au decat marimi mici, pentru ca ma saturasem sa imi spuna lumea ce bine aratam odata....nu ma mai simteam bine in pielea mea. Si partea buna e ca am incetat
    cura acum 3 luni si nu m-am mai ingrasat
    un kilogram .
  •  
    • 235 mesaje
    27 Aug 2007, 09:38
    0 0
    Felicitari, Windyheartangel! Poate ne mai impartasesti din experientele tale. Asa cum am scris anterior, si eu am reusit sa slabesc un anumit numar de kilograme, scopul este sa ajung la 60, in conditiile in care acum am 75, deci mai am ceva... insa nu ma grabesc... imi urmez cu tenacitate dieta (Weight Watchers) si ma tin de tratamentul pentru hipotiroidie.