morcovi cruzi

•  
    • 3158 mesaje
    30 Iun 2006, 18:22
    0 0
    buna evelor,e pt prima data cand postez la dieta
    ati incercat vreodata o dieta cu morcovi cruzi?
    Mie imi plac f mult,as manca intr-una,insa din cate stiu eu nu sunt saraci in calorii,contin zaharuri...
    Mananac aproape numai morcoviu si banane...
    trebuie sa dau jos vreo 3 kg urgent,e vara si cand vad toata ziua ce fete umbla pe strada....ma complexez
  •  
    • 39 mesaje
    30 Iun 2006, 18:43
    0 0
    sa dai jos vreo 3kg? te inteleg desi eu sunt opusul tau..sunt foarte slaba si trebuie sa mai pun cel putin 5 kg.si eu sunt oarecum complexata"nu tu fuste scurta ca se vede osul,nu tu rochitza ca esti subtire ca un batz...oricum..asta sunt..si nu pot sa pap regulat...alta metoda de ingrasare nu stiu.Am luat si vitamine calciu fier etc..si nu mi-au sporit pofta de mancarestiti vreo metoda?
  •  
    • 3158 mesaje
    30 Iun 2006, 18:54
    0 0
    just_enjoy,as face victime sa am metabolismul tau!
    eu sunt intr-o continua cura de slabire de cand ma stiu
    Nu sunt grasa insa pe vremuri eram chiar slaba si as vrea sa mai fiu si acum
  •  
    • 3158 mesaje
    30 Iun 2006, 18:55
    0 0
    ia magne B6 ,stiu ca complexul de vitamine B iti fac o pofta de mancare de mananci si lemne...
    din cate stiu eu,nici fierul,nici calciul nu iti dau pofta de mancare
  •  
    • 39 mesaje
    1 Iul 2006, 10:53
    0 0
    am luat si magne B6 vreo 2 ani aproape..eh..probabil pe la 28-29 de ani am sa ma implinesc si eu..ciudat e ca am remarcat la colege mele de fac ..dupa casatorie sau oricum o relatie stabila toate au pus cate ceva pe ele..eu nik..merci fain oricum..
    cat despre dieta de slabit..am prietene care au slabit cu varza..preparata in diverse feluri..si chiar se vede..sau regim de genul : fara sare sau condimente de orice fel,fara uleiuri..am ramas putin uimita cum in aprox o luna,un amic a dat jos vreo 5-6 kg mancand..sanatos
  •  
    • 3158 mesaje
    1 Iul 2006, 16:26
    0 0
    multumesc pt sfaturi,o sa incerc si eu
  •  
    • 1013 mesaje
    2 Iul 2006, 13:38
    0 0
    si mie imi plac f tare morcovii si stiam ca se folosesc si in stari de anemie,dar si in curele de slabire.rau nu au cum sa faca...
    acum ,ca au aparut vinetele(desi cam piperate la pret) si cum imi plac f tare ,as manca toata ziua numai asa ceva.ideea e ca nu-mi prea place sa le coc..voi cum le coaceti?direct pe flacara de la aragaz?in cuptor?pe gratar? cum ar fi cel mai sumplu?
    ps:acum e un fum in bucatarieeee la mine,dar si ce miros imbietor!!
  •  
    • 335 mesaje
    2 Iul 2006, 14:02
    0 0
    paula, poti incerca in cuptor. E mult mai comod si nici nu iese asa mult fum. In plus, ai siguranta ca se coc uniform.
    Si mie imi plac vinetele la nebunie
  •  
    • 1013 mesaje
    2 Iul 2006, 15:22
    0 0
    asa am facut,olive,am pus si in cuptor si pe flacara de la aragaz.concluzia e ca in cuptor se coc uniform si nici nu iese fum,iar cele de pe flacara aragazului se curata si greu.
    multam...si au fost ..iami-iami
  •  
    • 3158 mesaje
    2 Iul 2006, 18:00
    0 0
    stiu ca morcovii sunt buni pt piele si ochi