salut fetelor.. ce parere aveti despre argila de baut?cica se pune un pliculetz intrun pahar se lasa cateva ore si apoi se bea... da rezultat? ati incercat?astept mesajele voastre
Te astepti sa vezi "rezultatul" cu ochiul liber? Stii despre ce e vorba? Detoxifiere, si da, argila e f buna. Da un google search sa afli mai multe despre efectele argilei.
buna! si eu vreau sa incerc argila pt dezintoxicare dar am o intrebare: se bea si ce a ramas la pe fundul paharului sau efectiv numai apa aceea??? scuze dar nu stiu
Eu am folosit pentru durerile de stomac argila de FAVISAN. Mai exista si de la altii - am luat si eu - parca de la SINDAN, sau cam asa ceva- era argila rosie. M-a durut stomacul, de am crezut ca mor. Pe urma am auzit ca argila ROSIE e cancerigena! Deci atentie!
Eu am incercat cu cea de la Favisan,dar efectiv nu o pot bea.mirosul e puternic,iar gustul e asa..de namol.. am incercat sa pun niste zeama de lamaie dar to..cea de la aslsavital e mai ok din acest punct de vedere sau la fel?