E cineva cu mine?

•  
    • 683 mesaje
    26 Iun 2006, 18:35
    0 0
    As vrea sa incerc sa dau jos cateva kilograme, mai intai pe cele pe care le-am pus in ultima vreme. Ar fi cam...7 pentru inceput.

Poate e cineva interesat sa incepem impreuna, sa ne sustinem, sa ne facem un plan si sa vedem ce reusim. E cineva cu mine?

In alta ordine de idei, as vrea sa va intreb daca practica cineva gimnastica in apa, daca se obtin rezultate si daca nu e vreun pericol de boli dermatologice. Ca si pret 110.000 lei/ora cum vi se pare?
  •  
    • 1166 mesaje
    26 Iun 2006, 19:03
    0 0
    buna seara!
    pretul e ok, unde l-ai gasit?
    eu as fi vrut sa merg singurica la piscina ...cam 1.100.000 abonamentul la piscina, intrari nelimitate/ luna... doar ca piscina unde am vrut sa merg este ok numai iarna cel putin asa mi-a spus cineva care a fost si vara (vara se aglomereaza) singura diferenta ar fi fost ca as fi facut singura, fara instructor.
    ca dieta, ce ti-ai propus?
  •  
    • 683 mesaje
    26 Iun 2006, 19:38
    0 0
    Fosta sala de gimnastica la care mergeam din cand in cand s-a mutat. E ceva care se deschide nou la sfarsitul lunii dar nu in Bucuresti.

Nu merg pe o anume dieta, nu cred ca pot tine un regim foarte sever. Vreau doar sa urmez regulile unui regim corect de slabire.
  •  
    • 601 mesaje
    26 Iun 2006, 20:34
    0 0
    Sunt una dintre doritoarele care vor sa se alature tie.Si eu mai am nevoie sa scap de cateva kg si consider ca singura modalitate e sa mananc cat mai sanatos,cat mai multe fructe si legume si alte chestii d-astea.Pot sa iti spun ca te poti baza pe mine,sunt alaturi de tine si cu ocazia asta o sa ma simt si eu incurajata sa lupt impotriva kg-melor.Pupici.
  •  
    • 1148 mesaje
    27 Iun 2006, 00:53
    0 0
    Moniqa
    Eu am slabit 7 kg in 3 saptamani- dar mai am de dat jos cel putin tot atat
    Nu am murit deloc de foame si a fost rezonabila ca dieta pt mine.
    primele 5 zile din saptamana - carne cu salata de orice (dar nu rosii), oua, cascaval, branza
    nu fructe
    daca poti suc de grapefruit e foarte bine(eu nu pot ca nu-mi place)
    2 litrii de apa plata pe zi
    nimic cu zahar
    deci ceai, cafea fara zahar - e un regim hiperproteic si fara carbohidrati deci mare atentie la apa - chiar trebuie sa o bei pt ca altfel e periculos
    urmatoarele doua zile - sambata si duminica - bogate in glucide dar fara proteine(deci nu carne, oua, cascaval)
    aceleasi salate de orice (de data asta si rosii), cartofi, fasole, orice patiserie - paine, pateuri, pizza
    cafea cu zahar
    nu am facut sport deloc din lipsa de timp,chef..etc- dar era foarte bine daca faceam si oricum am de gand sa ma apuc de abdomene macar acasa singura
    la mine a functionat- dupa prima saptamana am dat jos 3 kg pe urma 10 zile am fost la greutate constanta si urmatoarele 4 au urmat ...
    ma motiveaza cantarul
    daca esti carnivora de felul tau s-ar putea sa mearga
  •  
    • 683 mesaje
    27 Iun 2006, 10:42
    0 0
    Deci...pentru cine doreste sa ne sustinem ma gaseste la id-ul: moniqa_66, in general seara, ne facem progarmul pentru a doua zi.

De-as vedea un mic rezultat la cantar ar fi ceva. Am reusit de doua ori sa dau ceva jos: prima oara un regim usor + sala, cam de 3 ori/saptamana, aici se vad rezultatele si a doua oara...sa nu radeti...iubind din tot sufletul, a fost cel mai usor si cel mai placut.
    Of! nu sunt carnivora mai ales acum vara, nici nu vreau sa vad carnea!
    Traiasca salatele!!!
  •  
    • 601 mesaje
    28 Iun 2006, 08:28
    0 0
    Hmmmm....eu am inceput ziua cu un iaurt dar nu de alta,tocmai ma preg sa o tai la examen asa ca am considerat ca e numai bun un iaurt.Pe la amiaza am sa imi infing boticul intr-o salata iar pe seapa probabil tot un iaurtel ceva.Sper sa scap cu bine si de ziua de azi.Poopici
  •  
    • 18 mesaje
    28 Iun 2006, 18:21
    0 0
    In primul rand SPORT SPORT SPORT... Pretul e chiar super... Dar pt. cat timp adica , cat timp stai acolo pe banii astia?
  •  
    • 18 mesaje
    28 Iun 2006, 18:22
    0 0
    Si eu vreau sa intru in grupul acesta de sustinere... adresa mea de mail e: oty_70music@yahoo.co.uk
  •  
    • 5 mesaje
    28 Iun 2006, 18:52
    0 0
    buna
    eu am inceput de vreo 2 sapt. regimul disociat (sa nu amesteci fructele cu nimic, nici cu legume nici cu carne). in afara de fainoase, dulciuri, orez, malai, morcovi ai voie orice. si mezeluri, si maioneza si carnati. si dai lejer 5kg pe luna. iar pt. celulita, masaj anticel neaparat