E cineva cu mine?
-
0 0As vrea sa incerc sa dau jos cateva kilograme, mai intai pe cele pe care le-am pus in ultima vreme. Ar fi cam...7 pentru inceput.
Poate e cineva interesat sa incepem impreuna, sa ne sustinem, sa ne facem un plan si sa vedem ce reusim. E cineva cu mine?
In alta ordine de idei, as vrea sa va intreb daca practica cineva gimnastica in apa, daca se obtin rezultate si daca nu e vreun pericol de boli dermatologice. Ca si pret 110.000 lei/ora cum vi se pare? -
buna seara!
pretul e ok, unde l-ai gasit?
eu as fi vrut sa merg singurica la piscina ...cam 1.100.000 abonamentul la piscina, intrari nelimitate/ luna... doar ca piscina unde am vrut sa merg este ok numai iarna
cel putin asa mi-a spus cineva care a fost si vara
(vara se aglomereaza) singura diferenta ar fi fost ca as fi facut singura, fara instructor.
ca dieta, ce ti-ai propus? -
Sunt una dintre doritoarele care vor sa se alature tie.Si eu mai am nevoie sa scap de cateva kg si consider ca singura modalitate e sa mananc cat mai sanatos,cat mai multe fructe si legume si alte chestii d-astea.Pot sa iti spun ca te poti baza pe mine,sunt alaturi de tine si cu ocazia asta o sa ma simt si eu incurajata sa lupt impotriva kg-melor.Pupici.
-
Moniqa
Eu am slabit 7 kg in 3 saptamani- dar mai am de dat jos cel putin tot atat
Nu am murit deloc de foame si a fost rezonabila ca dieta pt mine.
primele 5 zile din saptamana - carne cu salata de orice (dar nu rosii), oua, cascaval, branza
nu fructe
daca poti suc de grapefruit e foarte bine(eu nu pot ca nu-mi place)
2 litrii de apa plata pe zi
nimic cu zahar
deci ceai, cafea fara zahar - e un regim hiperproteic si fara carbohidrati deci mare atentie la apa - chiar trebuie sa o bei pt ca altfel e periculos
urmatoarele doua zile - sambata si duminica - bogate in glucide dar fara proteine(deci nu carne, oua, cascaval)
aceleasi salate de orice (de data asta si rosii), cartofi, fasole, orice patiserie - paine, pateuri, pizza
cafea cu zahar
nu am facut sport deloc din lipsa de timp,chef..etc- dar era foarte bine daca faceam si oricum am de gand sa ma apuc de abdomene macar acasa singura
la mine a functionat- dupa prima saptamana am dat jos 3 kg pe urma 10 zile am fost la greutate constanta si urmatoarele 4 au urmat ...
ma motiveaza cantarul
daca esti carnivora de felul tau s-ar putea sa mearga -
Deci...pentru cine doreste sa ne sustinem ma gaseste la id-ul: moniqa_66, in general seara, ne facem progarmul pentru a doua zi.
De-as vedea un mic rezultat la cantar ar fi ceva. Am reusit de doua ori sa dau ceva jos: prima oara un regim usor + sala, cam de 3 ori/saptamana, aici se vad rezultatele si a doua oara...sa nu radeti...iubind din tot sufletul, a fost cel mai usor si cel mai placut.
Of! nu sunt carnivora mai ales acum vara, nici nu vreau sa vad carnea!
Traiasca salatele!!!