burtica
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
25 Iun 2006, 11:55eu stiu ca daca te duci la fitness in fiecare zi si faci multe exercitii pt abdomen o sa o dai jos...cu regim nu ai sa reusesti mai ales ca dupa ai sa ai un corp nasol....
-
26 Iun 2006, 14:44Regimul alimentar este cel mai important.Acesta depinde in functie de scopul fiecaruia, pentru a nu pierde masa musculara este nevoie de o dieta pentru o persoana activa, care face sport.
Abdomenul trebuie antrenat de maxim doua ori pe saptamana, indicat ar fi sa faci antrenament cu greutati impreuna cu aerobice.Exercitiile pentru abdomen tonifiaza muschii, nu are rost sa faci mai mult de atat.
Poti folosi suplimente care ajuta la slabit in jurul taliei. ReForm de la Scitec. -
12 Feb 2007, 13:51da mai multe detalii despre pastilee care ajuta sa subtiezi talia te rog .Eu am nascut de 2 ori si burtica mea e cam naspa, fac si ceva sport pt abdomen dar nu prea am rezultate.te rog
-
12 Feb 2007, 17:42Hai sa iti zik ,eu am slabit in jur de 10 kg dar nu recomand la nimeni ,deoarece exista multe riscuri,sunt niste medicamente ,dar sunt foarte periculoase ,si nu ti le dau de la farmacie fara prescriptia medicului ,sunt bune sa slabesti dar cred ca iti f... organismul ,deci ..........
La medicamente le zike REGENON (nu anticonceptinalele)
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness