ajutatzi o fata la nevoie : (
-
0 0am vreo 1,65 si vreo 69 d kg, 20 d ani si nu stiu c diete sa mai urmez ca am ametzit
am tinut una aku vreo 3 ani.. tare, am slabit 10 kg dar am pierdut-o
am mai luat o crema d la aloe vera si am dat jos 2 cm intr-o ora.. nu shtiu cum dar mai conteaza?!
nu mai mananc prajit.. dulciuri (dzeu sa ma ierte cand mai scap in inghetzata, dar rar), gras..ce ma fac cu cartofii ca-s innebunita dupa ei si cica nu am voie
dar cred ca tot ar trebui sa urmez un regim, ceva organizat
care dintre voi avetzi ceva retete care au dat rezultate trimitetzi-mi p mail-ul d aici sau pe tatu_irina@yahoo.com
mercic..poop
p.s. pt cele care nu au voie orez, am incercat orezul integral si sincer imi place mai mult, ca nu s face pasta ca celalalt (sau nu l-am fiert eu bine) dar e mai bun la gust -
stai linistita k nu esti singura! eu am tot 20 ani dar am 95 kg!! da, asa e: 95 kg!! nu m-am mai cantarit de cand aveam 65 kg! Dar nu stiu ce sa fac! Eu ma ingras continuu de 5 ani. am luat in general cam 10 kg pe an! In primavara aveam 82 kg si era bine!Apoi dintr-o eroare medicala m-am ingrasat 12 kg in 6 saptamani!AAAJJJJUUUTTTOOORRR!! Acum, momentan iau Diane 35!! Si ma tot ingras! Stau de cateva luni pe salate si iaurturi si fac foamnea!! Cine poate sa ma ajute sa imi spuna ce sa fac!! PLZZZ!! Sper k nu v-am plictisit si va pup pe toate!!
-
intr-adevar t poti ingrasa de la diane.. eu una am luat janine si nu am avut nimic, au avut efect benefic, sora mea a luat altceva (nu mai stiu numele) si a luat ceva proportii..
pastilele ti le-a dat un medic sau le-ai luat tu..
zic sa t duci la un planning si sa-ti dea ceva care sa-ti fie benefic -
exista niste produse pe baza de aloe vera care iti detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti fara se te infometezi si fara sa lesini pe strada. Le-am folosit si eu , am slabit 10 Kg si nu le-am mai pus la loc chiar dc nu mai folosesc produsele de 2 ani aproape. Vreau sa precizez ca am facut si exercitii fizice de 2-3 ori pe saptamana in perioada cand luam produsele, dar apoi m-am cam lasat din lipsa de timp.
-
nicoleta cred ca ar trebui sa incerci sa faci fitness mai lasa curile de slabit...nu fac bine ai putea sa ai probleme mari de la retetele gasite pe net...totul depinde de organismul tau...si dupa cum cred ca ti ai dat seama si tu retetele astea nu prea ajuta...doar te infometeaza si dupa ce termini o cura ai sa incepi sa papi din nou mult..cel mai bine e sa nu mai tii regim si sa incerci sa te duci la sala....si eu am tot un 1.65 dar am 49 de kg si 19 ani,si tot am putina grasime in plus(dar mai nou fac fitness 2 ore pe zi !si ma simt mult mai bine,am incercat si eu sa tin regim dar eu am un stomac sensibil...si nu am reusit...plus ca fumez mult...)
-
daniela sa stii ca anticonceptionalele in general nu sunt bune...mai ales daca te iei dupa gura lumii,ar trebui sa te duci la un ginecolog si sa ti faci un test sa vezi care sunt pt tine...daca fumezi iti recomand sa te lasi de ele...poti chiar muri daca fumezi..nu mai incercatii fetelor sa slabiti cu curile aste de pe net ca nu va fac bine...duce ti va la sala daca cumva vi se pare prea scump sa te duci la un doctor nutritionist !!!!
-
eumiau,
am incercat sa merg la aerobic cu o prietena si chiar ma simtzeam mai bine dupa o ora.. dar am renuntzat pt ca singura nu ma pot duce.. mi-e oarecum jena si rusine cand l vad p toate tipele super p-acolo
si la sala am incercat dar cel care avea grija d sala nu imi arata c aparate sa folosesc si cum, si am renuntzat si la asta
am incercat sa caut si un nutritionist in valcea dar sincer nu am gasit, aici in bv (unde sunt studenta) nu am cautat pt ca d obicei nu dispun de bani in plus..
daca esti din buc si stii vreunul bun zi-mi ca pe acolo ajung mai des -
Hey! Si eu iau Diane35 de ceva vreme (prescrise de medic). Nu pot sa spun ca m-am ingrasat de la ele, dar cred ca depinde si de organismul tau. Cred ca ar trebui sa vorbesti cu doctorul care le-a prescris despre efectele lor adverse(scrie chiar si in prospect ca te poti ingrasa 1-2 kg de la ele, dar nu mai mult!). Te incurajez sa faci sport si sa nu te mai gandesti la ce zice lumea. Ai cateva kg in plus? Si ce? faci sport pentru a le da jos deci nu are de ce sa-ti fie jena. Daca afli vreo dieta cat de cat sanatoasa, pls, tine-ma si pe mine la curent (mi-ar prinde bine sa slabesc vreo 9 kg (am 1.72 m si 69 kg
)). Capul sus si succes! -
Buna fetelor! Eu zic ca cea mai buna dieta, este sa mananci de toate dar echiibrat, si de toate ma refer la ce e sanatos, fructe(preferabil dimineata cu niste lapte cu cereale), la pranz, pastai cu carne, poti sa o inlouiesti cu peste alb, branza, chiar poti sa mananci cascaval daca iti place, dar nu abuza(am dat doar un exemplu). Seara iar ceva usor, o salatica, o supica, ceva de genu. Ah si foarte foarte important, nu manca mai tarziu de ora 19!!! S i trebuie sa bei, e necesar organismului nu numai cand tii cura, 8-10 pahar pe zi.
La mine tipul asta de dieta mi se potriveste de minune. Eu slabesc mai greu fiindca am tinut o groaza de diete, dar se slabeste sigur, incet dar sigur. iar un lucru important este ca e obisnuiesti sa mananci asa, eu ma simt extraordinar. Iar faza cu mancatul la 19 e bun fiindca scazi burtica. Eu ma scol dimineata cu burta lipita de spate, ce minunata ma simmt atunci as tine dieta o viata intreaga
. Si fa sport, cele mai bune sunt sporturile aerobice, cardio:aerobic, alergat, inot(inotul modeleeaza corpul o zic din propie experienta).
Iar daca nu ai posibilitatea, sau nu vrei sa te duci singura, plimba-te foarte mult, cel putin 1h pe zi.
Apropo, voiam sa te intreb cum se cheama crema aia cu aloe vera pentru slabit. Daca vrei sa-mi spui te rog, multumesc mult
Si multa bafta!
Eu ti-am zis de palnul asta nu neapart de slabit, ci sa te simti tu mai bine, mai sanatoasa...
-
Irinuqa ai dreptate in ce spui. Acelasi mod de viata duc si eu numai ca fac mult sport,cam 2 ore pe zi(Pilates(1h) si Stepper(1h)) Eu am vrut sa mai dau jos si am dat cam intr-o luna.Acum arat perfect,ma simt perfect! Cea mai buna cura de slabire e sa mananci sanatos si sa faci sport.La inceput ti se pare ca slabesti greu dar dupa aceea e super.Te simti si arati mai bine!
-
Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine! -
Numele meu este Irina Pasniciuc si sunt consultant Wellness, distribuitor independent al Companiei Herbalife International.
Am fost instruita la multe traininguri nationale si internationale si am avut posibilitatea sa invat direct de la membrii Consiliului Stiintific Herbalife in componenta caruia intra cei mai reputati medici nutritionisti din lume.
Colaborand cu Herbalife am ajutat multe persoane sa-si controleze cu succes greutatea si sa-si imbunatateasca sanatatea. Si sunt sigura ca te pot ajuta si pe tine! -
Draga Irina ( lacrimi amare ) lasa-ne cu Herbalife sau cum se numeste.Ce doresti de fapt sa ne propui? Sa luam medicamente cu pumnul ca slabim? A probanil sunt produse naturiste si ne fac "mult bine". Lasa ca daca vrem pastile inghitim boabe de fasole si ne gandim ca o sa slabim. Mai "naturist" de atat nu cred ca se poate. Asa ca te rog nu ne plictisi!
Felicitari pentru cele care mananca sanatos, fac mult sport, arata bine si se simt si mai bine.