Sauna Belt, Butterfly

•  
    • 35 mesaje
    23 Iun 2006, 10:03
    0 0
    Buna fetelor

Am vazut la TV si pe net reclame la Sauna Belt si la Butterfly. Ma bate gandul sa imi cumpar, dar ma gandeam sa cer mai intai si alte pareri. Voi ati folosit sau ati auzit ceva despre ele?
  •  
    12 Nov 2006, 17:53
    0 0
    Sper ca raspunsul meu nu este prea tarziu si tu deja ai incercat SAUNA BELT care nu e buna de nimic,poate pierzi putini cm si tanspiri dar nu mai mult,sant foarte bune reclamele dar realitatea e cu totul altceva.
  •  
    • 171 mesaje
    12 Nov 2006, 20:20
    0 0
    Buna
    eu am avut butterfly si centura gen ab-tronic, nu stiu cum se mai numea, insa eu am deja o masa musculara dezvoltata si nu au facut nimic
    Reclama arata bine dar modelele pe care le vedem noi sunt lucrate in sali de forta, si deja slabe
    Cel mai bine te duci la o sala sau un salon pentru electrostimulare si sauna
    Spor la treaba
  •  
    • 686 mesaje
    13 Nov 2006, 00:27
    0 0
    fetelor este imposibil sa faci muschi stand in fata televizorului doar cu chestia aia pe burta. Se vede cu ochiul liber ca cei din reclama merg la sala. Cel mai bine e sa te apuci de sport gandeste ca pe langa sa slabesti, iti intareste imunitatea, face bine pshic, elimini toxinele, plus ca previne multe boli care pot aparea odata cu varsta cum ar fi cele de inima diabetul cancerul etc.
  •  
    • 1552 mesaje
    13 Nov 2006, 00:44
    0 0
    am si eu nu e pun de nimic,nici nu il mai folosesc pt ca m-a electrocutat.
  •  
    • 322 mesaje
    13 Nov 2006, 10:24
    0 0
    Eu mi-am cumparat Sauna Belt, am folosit-o si mi-a ars usor pielea. Sfaturile evelor sunt bune: gimnastica si o dieta echilibrata.