ce ma fac?

•  
    • 56 mesaje
    21 Iun 2006, 16:19
    0 0
    Ma chinui de mult timp sa slabesc dar nu pot.Nu mai mananc nici prajeli nici dulciuri nici la ore tarzii dar totusi NIMIC.Am luat si CLARINOL si DEGEABA.Ce ziceti daca ajung la endocrinolog am vreo sansa?
  •  
    • 309 mesaje
    21 Iun 2006, 22:54
    0 0
    ar fi bine sa practici un sport, in special exercitii cardio (bicicleta, banda, stepper), impreuna cu masaj si impachetari la termocuverta. Acestea au rolul de a produce transpiratie abundenta (si astfel se elimina toxinele din corp si grabeste metabolismul). eu am deschis un salon in bucuresti (zona primaverii) care ofera astfel de servicii, iar preturile sunt foarte mici (fara gluma, chiar sunt), mai ales ca acum e promotie de deschidere. daca vrei detalii da-mi mesaj pe kaadijham@gmail.com sau suna-ma la tel. 0724025323 si te mai pot sfatui.
  •  
    • 1 mesaje
    22 Iun 2006, 13:01
    0 0
    BUNA, IN CAZUL IN CARE NICIO DIETA ALIMENTARA NU TE MAI AJUTA ,SINCER, AI NEVOIE DE O SALA DE SPORT, AEROBIC,MISCAREA E CEA MAI BUNA SOLUTIE!
  •  
    • 1552 mesaje
    22 Iun 2006, 22:05
    0 0
    buna,si eu am luat clarinol si nu am slabit.mai bine mergi la nutritionist ca sigur o slabesti,o pritena a amea nu slabea si cand a fost a slabit 32 de kg
  •  
    • 171 mesaje
    23 Iun 2006, 12:36
    0 0
    Salut evelor,
    Aveti vreo recomandare pt un nutrituonist?
  •  
    • 271 mesaje
    23 Iun 2006, 13:15
    0 0
    nina, si eu am aceeasi problema. cu toate astea e fff bine ca mananci sanatos, ai sa vezi ca rezultatele o sa apara, dar ptr asta e nevoie si de putin sport. desi sunt o mareee lenesa si nu-mi place deloc sa fac sport si cu atat mai mult urascc sa merg la sala, m-am apucat de tenis si e super.
  •  
    • 728 mesaje
    23 Iun 2006, 13:18
    0 0
    Si eu am incercta sa slabesc dar fara nicu un rezultat pana nu m-am apucat de sport. A fost mai greu la inceput, in primele 3 zile eram o masa dureroasa ambulanta dar acum ma simt foarte bine, daca intr-o zi nu merg la sala parca imi lipseste ceva.
  •  
    • 39 mesaje
    24 Iun 2006, 21:33
    0 0
    exista niste produse pe baza de aloe vera care iti detoxifica organismul si te ajuta sa slabesti fara se te infometezi si fara sa lesini pe strada. Le-am folosit si eu , am slabit 10 Kg si nu le-am mai pus la loc chiar dc nu mai folosesc produsele de 2 ani aproape. Vreau sa precizez ca am facut si exercitii fizice de 2-3 ori pe saptamana in perioada cand luam produsele, dar apoi m-am cam lasat din lipsa de timp.
  •  
    • 35 mesaje
    30 Iun 2006, 10:01
    0 0
    Aceeasi problema o am si eu! De o saptamana merg la sala si tin....defapt nu tin o dieta, dar nu mananc prajeli, grasimi, paine, dulciuri foarte puitn( mai mult dintr-acelea dietetice) si NIMIC!! Nu am slabit nici macar 200 de grame! Pana acum reuseam sa slabesc, dar acum parca nu mai vrea organismul...Acum doi ani am reusit sa slabesc 10 kg dar pe o perioada de un an. Si acum vreau acelasi lucru: sa slabesc dar pe o periada lunga, fara sa imi pun in pericol sanatatea...Dar totusi, chiar asa? Nici macar in primele zile cand ar trebui sa dau jos "greutatea falsa"?
  •  
    • 1188 mesaje
    30 Iun 2006, 10:10
    0 0
    alecsa, sa nu renunti! De cele mai multe ori organismul reactioneaza imediat, adica slabesti mult si repede in primele 3 zile, apoi mai greu. Asta se intampla de obicei la dieta fara miscare.
    Cand , in schimb, incepi sa faci sport in paralel, sigur nu vei vedea progrese in primele doua saptamani! Ba, din contra, chiar simti ca mai iei ceva la cantar sau macar te simti mai "masiva", faci febra musculara, retii apa etc. Dar e pacat sa renunti, continua asa si mai vorbim peste o luna!