Iaurturi light
-
0 0Stiu ca suna cam ciudat subiectul dar am o foarte mare rugaminte.As vrea si eu sa stiu daca cunoasteti ce fel de iaurturi light ,dar cu fructe cunoasteti.Nu mananc iaurt simplu pt ca pur si simplu nu ii suport gustul,cel cu fructe e cat de cat mai bun,dar are zahar si prin urmare cam multute calorii.Sunt intr-o perioada in care stresul e prezent la mine si anume,inainte de examenul de bac.Am descoperit ca ma ingras vazand cu ochii din cauza stresului care imi face o ingrozitoare pofta de mancare.Sper sa ii pot face fata si pt aceasta ma gandeam sa ma dau pe iaurturi si fructe(calciu si vitamine).Multumesc anticipat.
-
cel de la campina are 70 cal/100g iar cel delicios de la danone are tot 70...chiar daca nu scrie light pe el.cele de ladanone sunt in gama diversificata de fructe..cele de la campina doar cu capsuni, piersicisi maracuja.eu imi cumpar iaurt light dela danone ..cel cu 0,01grasime si il amestec cu kiwi.kiwi are putine calorii si mi se pare ca gustul usor acrisor imi taie din pofta de mancare .si eu sunt insesiune si chestia asta e un esert bun n pauze de invatat. eu am slabit aproape 15 kg mancand sanatos si pe saturate.aveam 70 acum am 54