Cum slabesc mai usor?

•  
    • 321 mesaje
    18 Iun 2006, 20:20
    0 0
    Cine imi spune si mie cum sa slabesc fara a tine diete de-alea groaznice care necesita foarte multi bani?Nu sunt foarte grasa dar am facut putina burtica si vreau sa o dau jos curand?Cine ma ajuta??????????va rog,pupici
  •  
    • 3248 mesaje
    18 Iun 2006, 21:06
    0 0
    Miscare,miscare si iar miscare aerobicul e foarte bun.si pur si simplu fii mai moderata cand mananci,mananca cat mai putina paine etc astea nu te costa nimic
  •  
    • 1555 mesaje
    18 Iun 2006, 21:17
    0 0
    iti recomand 3 serii a cate 20 abdomene in fiecare seara, inainte de culcare. Te trezesti cu abdomenul plat .. si tb sa recunosti ca nu e mare lucru
  •  
    • 412 mesaje
    18 Iun 2006, 23:13
    0 0
    renunta la dulciuri ... mancare prajita..fara acidulate si alcoolice... si mananca cate 3 paharele mici de iaurt simplu... sau unu de 500g... intro zi...o sa vezi ca o sa fie mult mai bine....si dupa mine iaurtu nu`i chiar asa scump...decat sa`ti cumperi o ciocolata mai bine un iaurt..
  •  
    • 2 mesaje
    20 Iun 2006, 04:14
    0 0
    Buna fetelor! Yo sunt noua pe aici si sper sa nu va deranjez!Lecsy yo nu stiu ce sa spun de abdomene, cat de mult ajuta Pt ca yo fac 2 serii a cate 100 de abdomene si nu pot sa zic ca se vede si fac asa de vreo 2 saptamani ! Sper ca la voi merge totusi! Succes sa slabiti ca doar a venit vara.pupici
  •  
    • 374 mesaje
    20 Iun 2006, 09:07
    0 0
    Abdominalii sunt muschi cu fibre rosii, se lucreaza greu si la fel ca ceilalti muschi care contin astfel de fibre, ard al naibi cand sunt lucrati bine. Multe serii sau repetari nu vor aduce imbunatatiri vizibile, lucreaza-i de maxim doua ori pe saptamana. Sute de abdomene nu vor fi de folos decat in cazul in care se doreste atingerea unui nivel in ceea ce priveste rezistenta musculara dar nu cred ca e cazul.