ciresele ingrasa?????

•  
    • 49 mesaje
    16 Iun 2006, 18:03
    0 0
    ce stiti despre cirese?ingrasa?
    am inceput o dieta si in ziua de fructe vreau sa mananc numai cirese....
  •  
    • 3 mesaje
    16 Iun 2006, 20:19
    1 1
    nu, ciresele nu ingrasa, chiar sunt recomandate pentru dieta. de asemenea f bun este si ceaiul din cozi de cirese.
  •  
    • 23 mesaje
    16 Iun 2006, 23:22
    2 0
    nu ingrasha absolut deloc.,cum potzi sa crezi lucrul asta?intocmai ele contin ff multa apa ji ajuta la "curatirea" organismului.pup
  •  
    • 865 mesaje
    17 Iun 2006, 07:07
    0 1
    Parerile sunt impartite. Eu una sunt patita; nu am slabit niciodata cu cirese si asta pt ca or fi ele fructe, contin multa apa, dar si MULT ZAHAR! Asa ca eu nu as manca prea multe. mai bune sunt merele!
  •  
    • 49 mesaje
    17 Iun 2006, 08:02
    5 1
    buna fetelor va multam frumos...o sa incerc pe pielea mea si dau de veste,...stiu ca merele sunt mai bune in diete dar de la mere mi se face o foame...de lup...
  •  
    • 767 mesaje
    17 Iun 2006, 11:40
    1 0
    violeta, ciresele NU CONTIN ZAHAR ! Contin fructoza dar oricul IG-ul lor este foarte scazut, deci sunt recomandate in cure alaturi de mere si citrice.
  •  
    • 23 mesaje
    18 Iun 2006, 16:44
    0 1
    cirese..dar cu moderatie!Stiai ca datorita celor 15 % glucide, cireasa este cel mai dulce dintre fructele rosii si, de asemenea, cel mai plin de calorii 68kcal la 100g?Totusi, din fericire, este vorba despre glucide direct asimilabile (glucoza si fructoza), utilizate rapid de organism.cireasa are un efect diuretic si laxativ.
  •  
    • 767 mesaje
    18 Iun 2006, 17:13
    1 0
    Ciresele nu au cum sa aiba 68 kcal! Bananele au 66! Uite un link de unde rezulta ca ciresele au si mai putine calorii si IG mai mic fata de mere:
    http://www.spirulina-bio.com/html-data/spirulina/index_glicemic.html

Evident orice fruct mancat in dusmanie (1 kg/zi) poate in timp sa ingrase datorita fructozei/glucidelor continute....
  •  
    • 1 mesaje
    4 Iun 2011, 10:58
    0 0

Ciresele, fiind foarte sarace in calorii, insa destul de satioase, reprezinta fructele perfecte pentru a fi consumate in timpul unei diete de slabit. Mai mult decat atat, ciresele au efecte laxative, depurative, detoxifiante, dar si energizante, ceea ce sporeste efectele dietei de slabire. Asadar, inlocuieste fructele din dieta de slabit cu cantitati mari de cirese, fara sa iti fie teama ca te poti ingrasa.

Totodata, ceaiul de cozi de cirese ajuta la eliminarea celulitei, cu atat mai mult cu cat acesta este consumat concomitent cu masajul si impachetarile anticelulitice.

•  
    • 151 mesaje
    5 Iun 2011, 00:30
    1 0
    Eu mai imi fac piure de cirese cu capsuni, sau milkshake cu capsuni si cirese. Pe langa efectul vitaminizant pe care il au, daca faci o dieta cu ele, vei slabi sigur, pentru ca acestea sunt antioxidante
  •  
    • 8 mesaje
    7 Iun 2011, 09:26
    0 0
    Fii serioasa ^_^

Mananca cat mai multe fructe (si aici ma refer SI la cirese) si-ai sa vezi ca o sa-ti faca numai bine.
  •  
    • 168 mesaje
    8 Iun 2011, 00:25
    2 0
    Eu as spune sa manaci CAT MAI MULTE cirese. Pe langa faptul ca acestea nu ingrasa, au un efect tonifiant pentru pielea lasata de la atatea diete radicale.