Reteta de slabire

•  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 13:18
    0 0
    Azi am primit o dieta de la o fata care a slabit 14 Kg in 6 saptamani si de luni incep si eu.Daca mai este cineva printre voi care vrea sa inceapa cu mine o astept sa ne batem in Kg. pierdute.Ce ziceti va bagati?
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 13:35
    0 0
    ETAPA 1(2saptamani)
    ALIMENTE PERMISE:
    - carne de orice fel, in orice cantitate(fiarta, fripta);
    - oua in orice cantitate(fierte);
    - GRASIMI:slanina,costita,unt, margarina, maioneza;
    - supa de carne(goala, fara zarzavat, fara numic in ea);
    - branza, telemea, cascaval;
    - orice fel de mezeluri;
    - masline;
    - castraveti de gradina sau sera
    - muraturi(in afara celor puse cu zahar);
    - orice fel de condimente(sare, piper, boia, mustar);
    - apa la discretie, ceai , cafea naturala(fara zahar, doar zaharina);
    NU SE CONSUMA DELOC APA MINERALA SAU BAUTURI ALCOOLICE, ORICE FEL DE SUCURI SAU FRUCTE.
    ETAPA A II A(2 saptamani)
    - la alimentele de la prima etapa se adauga salata verde, varza, telina, dovleac, ardei gras.
    ETAPA A III A (2 saptamani)
    - la alimentele deja precizate se adauga ceapa si usturoiul in mancare, fasole verde, rosii, ardei iute si fructe(numai visine, capsuni, zmeura, mure), sucul de la 1 lamaie.
    ETAPA A IV A (2 saptamani)
    - se adauga toate zarzavaturile, smantana, ciuuperci, sfecla rosie(pregatita fara zahar).

* Dupa 4 zile de la incepere slabirea este brusca in prima etapa se poate slabi in 2 luni intre 12-17 Kg pentru femei si 15-20 pentru barbati.
    ATENTIE: o cafea cu zahar, o guma de mestecat, o inghetata, o gura de alcool intrerupe intregul proces de 8 zile.
    ORICE ALIMENTE NEPREVAZUTE IN DIETA SUNT STRICT INTERZISE.
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 13:37
    0 0
    Si mie m-i se pare "greu" de slabit cu acest regim dar daca am un exemplu in fata.........parca mi-a dat curaj.
    Si vreau sa va spun ca cea care a slabit este bucatareasa deci..............
    Fetelor va astept ce ziceti este greu?
  •  
    • 11 mesaje
    16 Iun 2006, 13:46
    0 0
    nu e greu,dar daca-mi "iei"rosiile,ardeii si restul legumelor,atunci chiar ca m-ai omorat.eu de la 1 mai mananc f. multe legume si verdeturi.Am incercat sa tin dieta montiac,dar avand servici nu prea pot.mananc zilnic cate o salata de legume cu branza sau masline, o data pe saptamana piept de pasare la cuptor sau fript,fara dulciuri,bauturi acide,mult ceai de soc si de azi am inceput sa iau DIOMFIBRA .Am reusit sa dau jos 4 kg,dar mai am destul de "munca".
    Asa ca,daca aveai mai multe legume,se rezolva.Spor la traba si la slabit
  •  
    • 11 mesaje
    16 Iun 2006, 13:49
    0 0
    vezi ca nu e indicat sa slabesti mult in timp scurt ca s-ar putea sa cam iei dublu dupa.Am intalnit astfel de cazuri si au inceput sa se planga ca nu mai stiu ce sa faca.Incearca mai bine sa elimini tot ce-i "rau"-dulciuri,grasimi,sucuri acidulate si bineinteles painea alba,mananca multe fructe si legume si putina miscare.
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 14:11
    0 0
    Problema mea nu este mancarea ci faptul ca 2 ani jumate am facut tratamente de fertilitate si aceste medicamente contin foarte multi hormoni si de aici a venit marea problema adica in timpul asta am pus cca.10-15 Kg deci foarte mult, si deja nu ma mai suport, ce altfel eu nu mananc dulciuri si nu beau sucuri.Din contra beau foarte multe ceaiuri si apa.Si oricum macar 2 saptamani de incercare nu am ce pierde. Incerc sa nu zic ca nu am facut-o si pe asta.
  •  
    • 11 mesaje
    16 Iun 2006, 14:16
    0 0
    in cazul asta,cred ca cel mai indicat ar fi sa consulti un nutritionist.Macar a dat rezultate?
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 14:36
    0 0
    Nu a dat nici un rezultat pozitiv.A dat decat Kg in plus, 2 operatii de desfundare a trompelor, multi bani (dar pe astia zici ca ii mai faci) si foarte multa suferinta si fizica dar foarte mult psihica.Si din cauza asta m-am oprit ca nu mai pot suferi in fiecare luna, pentru ca in fiecare luna eram 3-4 zile la spital pentru niste intilatii care dor foarte tare(atata timp cat dureaza procedura adica 2-3 minute).Si asta este cu Dumnezeu inainte.
  •  
    • 70 mesaje
    16 Iun 2006, 16:18
    0 0
    vio tu ai vazut fata asta inainte de diteta si dupa,,,,,parca eu nu prea cred.......
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 16:23
    0 0
    Nici mie nu-mi vine sa cred de aceea incercarea moarte n-are, am trecut eu prin mai rele oare nu rezist eu macar 2 saptamani?Chiar vreau sa incerc.Sunt foarte curioasa.
  •  
    • 70 mesaje
    16 Iun 2006, 16:26
    0 0
    vio eu stiu ce inseamna tratam pt bebe ;histosalpingografie, clomifen ,pregnyl , utrogestar, monitorizare de foliculi.....parca innebunesc si toti ma intreaba ,,cat faci si tu un bebe?'' . am luat si eu in greutate purtam 29 la blugi ,iar acum greu gasesc 34 si sa si intru in ei.M-as baga la dieta asta , dar daca pun mai mult ...ei nu crezi ca turbi....nici bebe ,dar multe kg in plus
  •  
    • 10 mesaje
    16 Iun 2006, 17:05
    0 0
    Am cunoscut o persoana de curand care mi-a spus ca a slabit cu dieta asta dar, eu zic ca inainte de a te gandi la kg in plus trebuie sa te gandesti la sanatate(bine asta in cazul in care esti usor supraponderal nu este vorba despre cei obezi).
    Spun asta pentru ca mie mi se pare cam exagerat sa mananci atata carne o perioada asa lunga, si nu ar fi poate nici o problema daca ar fi vorba doar despre peste sau carne de pui dar acolo apare slanina, margarina, etc.
    Nu sunt experta dar cred ca atunci cand va hotarati sa tineti o dieta trebuie sa va ganditi la toate consecintele ei si nu numai la cele imediate ci si la cele viitoare printre care in cazul de fata cele negative ar putea fi cresterea colesterolului si problemele cu circulatia sangelui care la randul lor atrag alte si alte probleme dupa ele.
    Oricum eu va urez succes si poate ca daca modificam putin dieta nu vor apare probleme asupra sanatatii noastre.
  •  
    • 403 mesaje
    16 Iun 2006, 17:24
    0 0
    ROXY daca nu ai incredere(nici eu nu am)asteapta 2 saptamani si iti spun eu cum decurge.In privinta "bebicului"am lasat-o moarta pentru ca am clacat.Nu mai rezist.
    Daca vrei sa vb mai multe pe subiectul asta oricand vrei imi poti scrie la dumitrascu_vlt@yahoo.com.Astept sa-mi spui ce decizi fiindca eu sunt foarte hotarata sa tin regimul.
  •  
    • 33 mesaje
    17 Iun 2006, 21:34
    0 0
    cand vezi cate kg "a slabit" tipa respectiva ,zici :gata si eu.dar acum intreb si eu asa,sa ma aflu in treaba...slanina?maioneza?unt? nu suna a dieta de ingrasare? acum scuza ti mi scepticismul dar am vazut diete ffff severe si nu promiteau asa o mare scadere in greutate.acum astept si eu sa vad miracolu'.........multa bafta celor ce o tin....si la kg putine.
  •  
    • 2 mesaje
    20 Iun 2006, 15:38
    0 0
    vrei un sfat.nu esti obligata sa il urmezi,dar citeste-l macar.eu am facut o celioscopie la spitalul filantropia,deoarece nu reuseam sa fac copii,iar in urma interventiei,doctorita mi-a zis ca ne vedem luna urmatoare la control gravida,nu am crezuta ,dar asa a fost.nu doare(este o operatie la buric de 2 centimetri,cu anestezie totala),nu ingrasa,apoi dupa ce nasti poti tine ce regim vrei si uite asa impusti 2 iepuri dintr-un foc.bafta si ia aminte:un copil este mult mai important decat orice dieta,grasa sau slaba ,copil este mai important in viata,fara el nu ai pentru ce trai.
  •  
    • 151 mesaje
    20 Iun 2006, 16:44
    0 0
    asta e regimul Atkins
  •  
    • 1 mesaje
    20 Iun 2006, 18:28
    0 0
    Draga Viocris,acum am deschis forumul si am citit chemarea ta. Imi pare rau, dar de ieri am inceput un regim numit Montignac, pe care l-am gasit in AS-ul Verde. O doamna povesteste cum acest regim ia schimbat viata si da reteta pe zile si cele 3 mese principale.Am incercat si reteta suedeza, cea de 2 saptamani. Prima data am slabit 9 kg in 2 saptamani, dar anul acesta cand am repetat,doar 4 kg, pe care le-am pus inapoi, din prostia mea.Sper, ca aceasta noua reteta sa fie mai buna.Stii care o dezavantajul:vreau repede sa dau 8 kg. Nu le suport, mai ales ca au venit caldurile.As putea sa-ti trimit aceasta reteta pe un email, dar nu stiu ce se intampla cu freemailul de pe eva.ro. Tu stii? Ai deschis email pe acest sait?
  •  
    • 3 mesaje
    20 Iun 2006, 23:25
    0 0
    hello... la toata lumeami-ar place si mie sa tin dieta asta, dar nu pot decat dupa 1 iulie asa drasticimi poti zice si mie cum evolueaza pana atunci?ce rezultate ai si toata alea?te rog multmersi..
    aa..."doicopii" imi zici si mie pls dieta despre care vb?...poti sa-mi trim pe mari.ishk@yahoo.com 10x
  •  
    • 1298 mesaje
    21 Iun 2006, 07:27
    0 0
    Buna evelor!

Acesta este regimul Atkins, interpretat foarte simplist. Vad ca tot vorbiti de doua saptamani de incercare. Daca vreti sa ascultati o "pătzită" bine, daca nu...
    Am tinut-o si eu si e adevarat ca se slabeste super bine, mult si repede. DAR... daca dupa doua saptamani renuntati, ADIO bucurie! Totul se depune in mai putin de 2 sapt.(cam 1 kg pe zi)
    Va pup.
  •  
    • 1298 mesaje
    21 Iun 2006, 07:29
    0 0
    scuze, cuvantul care seamana a injuratura era patzita