credeti ca pot reusi?
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness
-
13 Iun 2006, 18:580 0buna ziua tuturor. acum sunt in plina sesiune(mai am pana pe 29 iun)si vreau ca incepand de atunci sa ma apuc de dieta si sport. probabil va intrebati de ce astept pana atunci: am ffff mult de invatat si nu ma pot tine de sport asa cum vreau si cum mi-am propus.
vreau sa incep South Beach deoarece mi se pare cata de cat usor de tinut si chiar placuta si in plus sa fac zilnic alergari prin parc+fitnes la o sala. de asemeni mi-am cumparat 5 tuburi cu supliform pt a-mi face masaj de 2 ori pe zi.
intrebarea este:credeti ca voi avea rezultate pana pe 3 aug cand plec la mare?
stiu ca ma apucat destul de tarziu dar chiar vreau sa fac asta si sper ca ma puteti ajuta cu unele sfaturi.
trebuie sa mai spun ca am 1.65 si 60kg.
pupici -
13 Iun 2006, 22:35Da, ai toate sansele sa slabesti daca vei face tot ceea ce ti-ai propus : dieta, sport, masaj.
Nu stiu ce conformatie ai , dar eu zic ca la 1,65 si 60 de kg nu trebuie sa disperi, vei rezolva destul de repede.
Chiar daca nu vei reusi sa slabesti prea mult pe cantar, sportul te va ajuta sa distribui frumos kilogramele.
Si sa nu faci prostia sa te apuci de diete pe perioada sesiunii, esti probabil destul de stresata si nu cred ca vrei sa cazi pe strada...
Bafta la examene si succes la slabit!
-
14 Iun 2006, 07:35ms pt icurajari.
sunt proportionata adica am sani mari,talie mica si picioare acceptabile. intr-adevar nu am vrut sa ma apuc din sesiune pt ca si asa sunt destul de stresata si nu cred ca as avea tipm si chef sa ma ocup de mine asa cum mi-as dori........
mi-am cumparat un costum atat de frumos la Jolidon si vreau sa ma simt bine in el,ca tot vine vara, sa nu ma mai simt complexata......
-
14 Iun 2006, 07:36scuzati literele lipsa dar tocmai plec la un examen si sincer nu mai vad asa bine tastele.......
Înapoi la: Forum » Dietă / Fitness