regenon

•  
    • 56 mesaje
    13 Iun 2006, 15:24
    0 0
    am revenit la acelasi subiect intrebandu-va daca stiti cam cat se slabeste cu REGENON.Eu iau fara prescriptie medicala si as vrea sa stiu daca are rost sa risc.astept raspuns.pupici
  •  
    • 55 mesaje
    13 Iun 2006, 16:47
    0 0
    Daca citesti prospectul ai sa-ti dai seama ca nu merita sa risti.
    Citeste-l cu mare atentie....
  •  
    • 5 mesaje
    13 Iun 2006, 17:36
    0 0
    cum l-ai luat fara reteta? Cat te-a costat?
  •  
    asa
    • 86 mesaje
    13 Iun 2006, 17:48
    0 0
    iti va creste par pe fata si maini si dupa 3 luni va da dependenta.va fi ca un fel de drog.ai grija la tensiune .vorbesc in cunostinta de cauza.ai mare grija!!!!!!!!!!!! mai bine consulta un med .eu am facut trat dat de med si a avut efect sec care ti le-am spus mai sus .nu recomand nimanui regenon .bine acum depinde si organism ,dar mai bine infoormeaza_te inainte de a te apuca de un asemenea tratatment.as putea sa iau iarasi regenon ...dar nu , nu mai doresc
  •  
    • 56 mesaje
    13 Iun 2006, 22:36
    0 0
    nu l-am cumparat eu,o vecina a facut tratament si ia ramas vreo 20 de pastile.Pe astea le iau atat ca nu le pot procura fara reteta.Oare astea 20 sa mi faca rau???dar tin sa va anunt ca ieri am luat 2 iar azi 2 si m-am cantarit si am mai putin cu 1 1\2.Nu stiu daca chiar de la ele sau....oricum nu mi se face foame.
  •  
    • 55 mesaje
    14 Iun 2006, 09:28
    0 0
    N-ai slabit de la Regenon, medicamentul asta doar inhiba centrii nervosi ai foamei, nu are nimic in componenta care sa te faca sa slabesti in afara de asta.
    Este o amfetamina, deci un drog!!!! Nu se prescrie decat in cazuri de IMC >30 si numai cu analize medicale temeinice, pote provoca hipertensiune pulmonara, accident vascular cerebral.
    Nu te supara pe mine dar vecina ta a fost inconstienta ca ti-a dat pastilele care i-au ramas...
  •  
    • 56 mesaje
    14 Iun 2006, 22:39
    0 0
    Mai fetelor voi m-ati speriat .Nici nu stiu ce sa mai fac deja am luat vreo 3 zile cate doua pe zi.acum ce sa fac?Sa le opresc?astea mi-or face rau?astea care le-am luat ma refer.astept raspuns urgent.
  •  
    • 55 mesaje
    15 Iun 2006, 14:01
    0 0
    Uite extras din prospect, ca bnaiesc ca vecina nu ti-a dat si prospectul:

"REGENON , capsule
    amfepramonum
    Substanţă activă: Clorhidrat de amfepramonă.

Indicaţii: Terapie de întreţinere a pacienţilor cu obezitate şi cu un indice al masei corporale de cel puţin 30 kg/m2,, care nu au obţinut rezultate numai cu un regim corespunzător pentru reducerea greutăţii. Indexul masei corporale (Body Mass Index = BMI sau IMC) = greutatea corporală (kg)ş/înălţimea (m)2.

Notă: Acţiunea de reducere a greutăţii s-a dovedit a fi de scurtă durată în absenţa unei diete adecvate ulterioare. Nu există încă suficiente date care să indice o modificare a morbidităţii sau a mortalităţii.

Contraindicaţii: Regenon nu va fi administrat în următoarele cazuri: hipersensibilitate cunoscută la unul dintre ingrediente; tahicardie paroxistică; aritmii tahicardice; feocromocitom; hipertiroidism; forme severe de angină pectorală; glaucom cu unghi închis; hipertensiune pulmonară; hipertensiune arterială severă; antecedente sau afecţiuni cardiovasculare sau cerebrovasculare; antecedente sau afecţiuni psihice incluzând anorexia nervoasă şi depresia; tendinţă la abuz de medicamente, dependenţă de droguri sau alcool; ateroscleroză avansată; copii sub 12 ani. Este contraindicată asocierea acestei terapii cu orice alt produs anorexigen cu activitate centrală datorită riscului de hipertensiune pulmonară, potenţial letală.

Regenon va fi administrat cu prudenţă deosebită în: afecţiuni ale prostatei cu formare de reziduu urinar; în boli metabolice (de ex. diabetul zaharat); în boli cardiace.

Sarcină şi alăptare: Nu se recomandă administrarea de Regenon în această perioadă. Înaintea începerii tratamentului cu Regenon se va exclude posibilitatea existenţei unei sarcini. Pe durata tratamentului cu Regenon, se folosesc metode contraceptive adecvate. Studii retrospective efectuate pe 1232 de paciente, cărora li s-a administrat amfepramonă în perioada de sarcină comparativ cu un lot martor, nu au arătat o influenţă negativă asupra sarcinii sau a fetusului. Regenon nu se va prescrie în perioada de alăptare, deoarece substanţa activă şi metaboliţii săi sunt excretaţi în laptele matern. Consumul neadecvat de amfepramonă în perioada de sarcină poate conduce la sindromul de abstinenţă la nou-născuţi.

Reacţii adverse: Un studiu epidemiologic a arătat că administrarea de anorexigene este un factor de risc în dezvoltarea hipertensiunii pulmonare şi că este puternic asociată cu un risc crescut pentru această reacţie adversă. S-au constatat cazuri de hipertensiune pulmonară la pacienţii trataţi cu acest produs. Hipertensiunea pulmonară arterială este o maladie gravă şi deseori letală. Apariţia sau agravarea dispneei de efort este de obicei primul semn clinic şi necesită oprirea tratamentului şi investigarea într-o unitate specializată (vezi "Recomandări"). Sistemul nervos central: Administrarea timp îndelungat a acestui produs este asociată cu riscul de rezistenţă dobândită, dependenţă şi sindrom de abstinenţă. Reacţiile adverse cele mai des întâlnite sunt reacţiile psihotice sau psihozele, stările depresive, nervozitatea, agitaţia, tulburările de somn şi vertij. Ocazional, pot apărea: stare tensională, iritabilitate, ameţeli sau cefalee. În cazuri izolate, s-au semnalat diskinezii, tulburări de vedere, hiperexcitabilitate, anxietate, euforie, disforie, tremor, midriază, somnolenţă sau influenţarea stări
  •  
    • 55 mesaje
    15 Iun 2006, 14:02
    0 0
    Scuze, sint probleme cu diacriticele, uite aici linkul:

http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=402
  •  
    • 51 mesaje
    31 Aug 2013, 13:44
    1 0
    Eu am luat regenon 3 luni am slabit 22 de kg. Am facut ros de el de la acest mail relaticlienti@yahoo.com / Recomand Eu am facut tratament cu Regenon anul trecut si nu am mai pus nimic pe mine. Am 29 de ani 1,68 si 49 de kg... Si ma mentin , mananc moderat. Mentionez ca am luat 2 pastile pe zi . O pastila la ora 10 dim si una luam la ora 16:30 dupa masa.... Dormeam foarte bine si nu am avut nici un fel de probleme cu nervi sau mai stiu eu ce mentioneaza alte persoane despre acest medicament.... Daca se ia cu cap chiar da rezultate.... Si inca bune...