cura de detoxifiere
-
0 0stiti careva vreo cura de detoxifiere? am auzit ca e bine sa o fac inainte de cura de slabire.
-
Gelul de aloe variaza ca pret intre 70 si 90 lei noi, pretul de depozit. Cel simplu fara alte fructe este cel mai ieftin, cel cu piersici este cel mai scump. Acum depinde si de unde le procuri, pentru ca unii distribuitori il dau cu pret de depozit, altii isi adauga un anumit procent. Dar sunt excelente si cred ca merita pretul.
-
Tinand cont de efecte si de faptul ca un bidonas are 1 litru, eu consider ca nu este scup.Dar stii cum e, daca pui sanatatea inaintea banilor, merita sa incerci, pentru ca banii se fac numai daca ai sanatate. Multa lume, atunci cand au sanatate nu dau doi bani pe ea, iar atunci cand nu o mai au, ar da toti banii din lume ca sa o cumpere, dar nu se mai poate...
-
buna fetelor!nu fac reclama dar luati cu incredere forever1!!!mama mea dupa o interventie chirurgicala dr.au spus ca mai are circa 3 luni de trait.in salon era o doamna cam cu aceeasi problema si ne a recomandat forever(gel+vitamine)a inceput cura imediat si o tine si acum si se simte mult mai bine.eu de astazi am inceput cura disociata si ma gandesc sa mi cumpar forever lite,care permite o inlocuire hranitoare a meselor si asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale.forever lite poate inlocui zilnic doua mese principale.(asa scrie in revista n am incercat dar cred ca merita)daca a mai luat cineva sa dea de veste