am nevoie sa slabesc 10kg pana la 1 iuli
-
0 0vreau sa plec la mare la 1 iulie, dar nush ce trebuie sa fac pt a slabi...am tinut n diete si dupa fiecare am mai luat 1kg....am 1.60 si 63kg....sunt disperat, nu stiu ce sa mai fac! va rog mult de tot sa ma ajutati...astept raspuns
sunrise_alexya@yahoo.com -
vaiiiiiiiiiiii e mult prea scurt timpul si nu cred ca vei putea slabi atat de mult in 3 sapt. doar daca vei folosi cine stie ce dieta minune,slabesti cateva kg si apoi le iei inapoi. mai bine apucate de Monti, South Beach.......eu vreau sa ma apuc de maine de South Beach pt ca mi se pare chiar ffffff usoara.......ai grija de tine.
-
eu inca de cand am terminat generala am fost plinuta bine
in primul an de facultate m-am apucat de sport; era la mine in camin o sala unde se faceau arte martiale; am facut din toamna pana in vara si m-am simtit si am aratat mai bine ca niciodata;
nu stiu exact cat am slabit atunci, vreo 4/5 masuri cred; si ca sanatate m-am simtit super, de atunci(3 ani) nu am mai racit, si eu raceam mereu
din toamna urmatoare m-am lasat si m-am ingrasat la loc
argumentele obisnuite: nu am timp, ma duc maine, de saptamana viitoare sigur
nu tin cure de nici un fel; atunci mancam dulciuri ca si acum
sunt convinsa ca nu curele ma pot ajuta ci sa ma apuc iar de sport
nici eu nu va inteleg cand va plangeti ca ati urmat x cure de slabit si nu ati reusit nimic; cineva care zice asa a facut sport bine 2 luni de 3 ori pe saptamana 2 ore? nu cred
daca facea sigur nu mai avea de se sa se planga -
Nu ai cum sa slabesti 10 kg in 2 saptamani jumate. Si daca mai stai sa astepti sfaturi te trezesti ca mai ai 3 zile

Sper ca deja te-ai apucat de sport (banda, jogging, aerobic, inot etc.) si ca ai si inceput un regim. Daca esti cuminte in perioada asta poate ai noroc si scapi de 3-5 kg.
Ar fi fost bine sa te gandesti din ianuarie la asta, ca sa poti slabi sanatos 2 kg/luna....
Bafta oricum!
maiya, e adevarat ca spotul ajuta, dar crede-ma ca daca nu tii si o dieta sau macar ai grija ce mananci (fara prajeli, dulcuiri concentrate, sosuri etc.) rezultatul e 0. Eu am facut sport de 3 ori pe saptamana cate 1.5-2 ore din noiembrie si pana in martie. Stii cat am slabit ? (desi imi supravegheam cat de cat dieta, nu faceam excese) ) 0 kg !
A trebuit sa incep si Montignac (care are mare avantaj de a-ti lasa de unde sa alegi si sa-ti faci tu meniul cum vrei) si sa-l combin cu sport in continuare dar doar o ora la 3-4 zile si de-abia acum se vad rezultate clare.
Pt eva noastra ideea e sa traga tare si cu sport si cu regim ;D